Τι να φορέσετε απόψε για τον Βαλεντίνο σας!

Του Νικόλα Ιωαννίδη

14 του Φλεβάρη σήμερα και μια από τις πιο εμπορικές μέρες του χρόνου ντύνεται στα κόκκινα και «υποχρεώνει» τον κόσμο να εκφράσει και επίσημα την αγάπη του για το έτερο ήμισύ του.

Σε αυτό το κείμενο μου σήμερα σίγουρα δεν θα σας μιλήσω για το κόκκινο χρώμα αλλά θα σας δώσω 5 εναλλακτικές εικόνες για να επιλέξετε να φορέσετε την βραδιά όπου ο Βαλεντίνος σας, θα σας πάρει για το «υποχρεωτικό» δείπνο σας. Άστε το κόκκινο στο πίσω μέρος της ντουλάπας σας και φροντίστε να έχετε φρεσκάρει το λευκό σας κουστούμι. Φροντίστε το αγαπημένο σας και σέξι jumpsuit να ταιριάζει απόλυτα με το ψηλό σας πέδιλο και μην ξεχνάτε το τύπου ατημέλητο μαλλί σας. Πρέπει να δείχνετε ότι δεν έχετε προσπαθήσει πολύ παρόλο που σας πήρε όλη την μέρα για να ετοιμαστείτε.

Είναι μια καλή μέρα να φορέσετε κάτι που δεν θα τολμούσατε υπό άλλες συνθήκες γιατί λογικά θα είναι τόσο ευγενικός που σίγουρα θα σας πει μια καλή κουβέντα.

Μην ξεχνάτε το απλό μακιγιάζ να συνδυάζεται τέλεια με τα λιτά σας αξεσουάρ. Αν είστε μητέρα φροντίστε τα παιδιά να μείνουν κάπου το βράδυ και φροντίστε το δεύτερο outfit σας δηλαδή τα εσώρουχα σας να είναι πιο sexy από το πρώτο.

Καλά να περάσατε!