Οι σχεδιαστές μίλησαν! Αυτό είναι το trend του καλοκαιριού!

Του Νικόλα Ιωαννίδη

Το ταλέντο ενός σχεδιαστή και ενός καλλιτέχνη είναι να καταφέρνει να δημιουργεί εικόνες που κινούν το ενδιαφέρον του μυαλού και σου αφήνει μια γεύση ενθουσιασμού.

Είναι μεγάλο ταλέντο μέσα από ένα όχι και τόσο αγαπητό ζώο όπως είναι το φίδι  να δημιουργείς ρούχα και αξεσουάρ με το συγκεκριμένο print που να γεμίζουν οι βιτρίνες των καταστημάτων.

Έτσι λοιπόν και αυτό το καλοκαίρι θα δούμε στις βιτρίνες των καταστημάτων όπως έχουμε ήδη δει στα fashion weeks ότι το snake print θα δώσει το στίγμα του και αυτή την σεζόν. Αλλάζει χρώμα και πέραν από το κλασικό του χρώμα παίρνει μορφή σε neon χρώματα, σε μωβ αλλά και έντονο πορφυρό κόκκινο. Στενές pencil φούστες αλλά και μάξι αέρινα φορέματα είναι αυτά που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Οι τσάντες και τα παπούτσια είναι αναμφισβήτητα τα αξεσουάρ με το συγκεκριμένο print που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου συνδυάζοντας το με λευκές επιφάνειες.

Ελπίζω αυτό το trend να μην καταντήσει σαν το λεοπάρ του χειμώνα και να γεμίσουμε το νησί με φίδια όλων των ειδών. Μας αρκούν αυτά που μας περιτριγυρίζουν καθημερινά.