Η Ελλάδα είχε την τιμητική της στο κόκκινο χαλί των Oscars!

Του Νικόλα Ιωαννίδη

Τα φλάς έσβησαν, το κόκκινο χαλί ερήμωσε και οι νικητές κάπου εκεί έξω πανηγυρίζουν για την νίκη τους. Λάμψη, εκπλήξεις μας χάρισαν χθες το βράδυ η 91η απονομή των Oscars με το κόκκινο χαλί να παίρνει φωτιά με άρωμα ελληνικό. Η σχεδιάστρια μόδας Celia Kritharioti είχε την τιμητική της αφού πολλές ήταν αυτές που την εμπιστεύτηκαν με τις δημιουργίες της και συγκεκριμένα με την Μαρία Μενούνος που άνοιξε το κόκκινο χαλί με μια κίτρινη maxi τουαλέτα.

Η παρουσιάστρια Elain Welteroth έκλεψε τα φλάς με μια συγκλονιστική δημιουργία δια χειρός της σχεδιάστριας και έλαμψε με την παρουσία της. Με 8.2 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram η ηθοποιός και τραγουδίστρια Laura Marano περπάτησε στο κόκκινο χαλί με haute couture της Celia Kritharioti και σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Μπέλα Θόρν έκοψε τις ανάσες σε όσους είχαν την τύχη να την δουν να διασχίζει το κόκκινο χαλί με την ρομαντική δημιουργία της σχεδιάστριας.

Ακόμα μια ηθοποιός εμπιστεύτηκε την Ελληνίδα σχεδιάστρια και δεν είναι άλλη από την Angela Sarafyan όπου σίγουρα πήρε πολύ καλές κριτικές για την εμφάνιση της.

Γιώργος Λάνθιμος και Celia Kritharioti σίγουρα έκαναν την Ελλάδα να σιγοψιθυρίζεται σε κάθε στιγμή της βραδιάς!

Η Μαρία Μενούνος και Lady Gaga

Η Laura Marano

H παρουσιάστρια Ellen Welteroth

Η τραγουδίστρια NIcole Scherzinger

H ηθοποιός Angela Sarafyan