Φτιάξε εικόνες για το καλοκαίρι με το απόλυτο trend!

Του Νικόλα Ιωαννίδη

Πρεμιέρα έκανε σήμερα για λίγες ώρες ο ήλιος της Κύπρου μας και αμέσως μας χάρισε απίστευτες εικόνες ζωντάνιας και χρωμάτων. Ο χειμώνας βέβαια κρατά τα σκήπτρα του και σίγουρα είναι ο νικητής της σεζόν μιας και έχουμε να δούμε τόσο ωραίο χειμώνα εδώ και χρόνια.

Όμως αγαπημένη μου φίλη σήμερα θα σου γράψω για το αγαπημένο μου trend που δεν είναι άλλο από τις ρίγες. Είναι ίσως από τα πιο κλασικά prints, τα πιο chic αλλά και παιχνιδιάρικα. Κάθε χρόνο κάνουν έντονη εμφάνιση οπότε αποφάσισα λίγες μέρες πριν την Άνοιξη να σε προετοιμάσω ότι φέτος θα δούμε πολλές ρίγες.

Ρίγες σε παστέλ χρώματα, ρίγες κάθετες αλλά και ρίγες που φωνάζουν από μακριά θα πρέπει να γίνουν ένα με την καθημερινότητα σας. Είναι σίγουρα το trend που θα σας λύσει τα χέρια σας για διάφορες εξόδους. Είτε αυτή είναι επίσημη, είτε ένα επαγγελματικό ραντεβού ή απλά μια έξοδος με φίλους και όχι μόνο.

Μπορείς να κάνεις total look, ή να επιλέξεις μια μεγάλη επιφάνεια με ρίγες για να «ντύσεις» την εμφάνιση σου.  Οι σχεδιαστές σχεδίασαν, υλοποίησαν και μας παρουσίασαν τις δικές τους προτάσεις. Εγώ απλά σας δίνω ιδέες. Κάνε τον αγαπημένο σου καφέ βάλε την αγαπημένη σου μουσική και φτιάξε εικόνες στο μυαλό σου για το επερχόμενο καλοκαίρι.