Το απίθανο νέο σπίτι του Leonardo di Caprio στο Λος Άντζελες (pics)

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Moby αποφάσισε να πουλήσει τον περασμένο Φεβρουάριο το αρχοντικό του στο Los Angeles και μόλις μερικές εβδομάδες αργότερα, αφού το σπίτι είχε ήδη ανακαινιστεί, το μεσιτικό γραφείο Los Feliz estate ανακοίνωσε πως πωλήθηκε σε έναν πολύ επιτυχημένο ηθοποιό… τον Leonardo di Caprio.

Μάλιστα, όπως έχει γίνει γνωστό η συμφωνία έκλεισε τον Μάρτιο και είναι η πιο πρόσφατη επένδυση στα ακίνητα που έκανε ο διάσημος και πετυχημένος ηθοποιός στο Los Angeles.

Ο ηθοποιός όπως φαίνεται αγαπά ιδιαίτερα να επενδύει τα χρήματα σου σε ακίνητη περιουσία κι έχει γίνει γνωστό πως ο Leonardo di Caprio δεν σκοπεύει να μετακομίσει στο σπίτι των 4.644 τ.μ. Επέλεξε να αγοράσει αυτό το σπίτι για να το προσφέρει σε κάποιο μέλος της οικογένειας του.

Ο προηγούμενος κάτοχος του σπιτιού, ο τραγουδιστής Moby είχε αγοράσει το σπίτι το 2016 για 3.4 εκατομμύρια δολλάρια και έκανε μία ανακαίνιση στο σπίτι τοποθετώντας μάρμαρα στα μπάνια και διακόσμησε το σπίτι με κομψά και πολύ σύγχρονα έπιπλα. Η πισίνα και η αυλή του σπιτιού είναι κρυμμένη πίσω από ψηλά δέντρα, τα οποία προστατεύουν του κάτοικους του σπιτιού από τα αδιάκριτα βλέμματα και τους παπαράτσι.

Το νέο σπίτι του Leonardo di Caprio διαθέτει χαμάμ, ένα δωμάτιο για yoga, 18 υπνοδωμάτια, μία μεγάλη κουζίνα σε λευκές αποχρώσεις, καθιστικό και χώρο που είναι κατάλληλος για διάβασμα.

 

gynaikamagazine