Πρεμιέρα κάνει σήμερα το «Βουράτε Γειτόνοι: η ταινία» στους κινηματογράφους K-Cineplex (trailer)

Οι αγαπημένοι τηλεοπτικοί… γειτόνοι συναντιούνται στη μεγάλη οθόνη 18 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της δημοφιλούς σειράς “Βουράτε Γειτόνοι” στο Σίγμα. Και ναι είναι όλοι. Τι κάνουν; Ότι κάνουμε όλοι μας.

Κόκκινα δάνεια, απλήρωτες δόσεις, άγχος για τη δύσκολη καθημερινότητα. Ποιος θα τους σώσει από όλα αυτά; Μα ο Ρίκκος Μάππουρος βέβαια. Ο οποίος έχει μείνει ‘’ακούρευτος’’ από τις τράπεζες. Πώς τα κατάφερε; Πού έχει κρύψει τα λεφτά του; Ο Ρικκος παθαίνει ένα ατύχημα που τον στέλνει στο νοσοκομείο. Μια απίστευτη περιπέτεια γεμάτη ανατροπές ξεκινά.

Στόχος τα λεφτά του Ρίκκου. Είναι εύκολο όμως να βρεις τα λεφτά του Ρίκκου Μάππουρου; Κι αν ακόμη τα βρεις, είναι εύκολο να τα πάρεις; Κμ κμ. Ο Ρίκκος θα αναφωνήσει και πάλι το ιστορικό: “Έσιει κούσπο στο Μιτσερό” και το γέλιο χτυπάει κόκκινο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η red carpet εμφάνιση της Χριστίνας Παυλίδου στην avant premiere του «Βουράτε Γειτόνοι» (pics)

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Γιώργος Τσιάκκας, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Στάμος Γ. Τσαμης.

Πρωταγωνιστούν: Γιωργοs Ζενιοs, Δημητρηs Ξυστραs, Αλκηστιs Παυλιδου, Σιμοs Τσιακκαs, Μαρα Κωνσταντινου, Χριστινα Παυλιδου, Γιωργοs Τσιακκαs, Σοφια Καλλη, Σοφοκληs Κασκαουνιαs, Γιαννα Λευκατη, Χριστοφοροs Χριστοφορου, Ελενα Χριστοφη, Κυνθια Παυλιδου, Κωστακηs Κωνσταντινου, Γεωργια Κωνσταντινου, Κωσταs Καζακαs, Μαρια Τσιακκα, Σαββαs Παισιου.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 21 Μαρτίου στους κινηματογράφους K-Cineplex σε όλη την Κύπρο!