Βίκυ Χατζηβασιλείου: Πώς να χάσεις 3 κιλά σε 1 εβδομάδα χωρίς να στερηθείς απολύτως τίποτα!

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου διαθέτει χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα ωραιότερα και πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz. Η ίδια φροντίζει πάντα τη διατροφή της, ενώ αρκετές φορές την εβδομάδα κάνει γυμναστική. Αυτός φυσικά είναι ο πιο αποδοτικός τρόπος για να μπορέσει να χάσει κάποιος κιλά.

Η ίδια, εξομολογήθηκε πρόσφατα στο περιοδικό You πως κατάφερε να απαλλαγεί από τρία κιλά μέσα σε μια εβδομάδα, χωρίς να στερηθεί απολύτως τίποτα. Να πως τα κατάφερε:

-Άρχισα να πίνω περισσότερο νερό. Περίπου 1,5 λίτρο τη μέρα.

-Περπατάω περισσότερο κάθε μέρα. Για την ακρίβεια φροντίζω να περπατάω 20΄ κάθε μέρα.

-Μείωσα λίγο τα λιπαρά φαγητά.

-Περιόρισα αρκετά τις βραδινές εξόδους μου, που συνήθως είναι συνδεδεμένες με φαγητό αργά. Όλοι ξέρουμε ότι το βράδυ πέφτει ο μεταβολικός μας ρυθμός. Και ό,τι δεν μεταβολίζεται σωστά αποθηκεύεται κατευθείαν σε μορφή λίπους!

-Τρώω περισσότερα φρούτα που αυτή την εποχή υπάρχουν άφθονα, σε πολύ μεγαλύτερη ποικιλία και σε καλύτερη ποιότητα. Τουλάχιστον 4 τη μέρα.

-Έβαλα στο πρωινό μου ένα βραστό, σφιχτό αυγό τρεις φορές την εβδομάδα. Μας δίνει 80 θερμίδες, ενώ για να το χωνέψουμε καίμε 100!

-Μείωσα αρκετά τα γλυκά με πλούσια, βαριά σοκολάτα που λατρεύω. Επειδή, όμως, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτά, αγοράζω μικρά παγωτά σε ξυλάκι με βανίλια και πικρή σοκολάτα, που έχουν 0% ζάχαρη και λίγα λιπαρά αλλά καταπληκτική γεύση!