Το Sauvage Eau de Parfum του οίκου Dior σηματοδοτεί την αλλαγή

 


Η έντονη φρεσκάδα του κατέκτησε αμέσως το κοινό, σαν παλιρροϊκό κύμα.

Σήμερα, εξερευνά το άγνωστο τη μαγευτική ώρα του λυκόφωτος, τη στιγμή που όλα αλλάζουν …

 

Όταν ο ουρανός γίνεται μπλε το σούρουπο και ο χρόνος «παγώνει», εμφανίζεται το νέο Sauvage. Μια στιγμή, που καθορίζεται από αρχαίους θρύλους, όπου οι λύκοι είναι οι θεοί και οι άντρες εκφράζουν τα ζωώδη τους ένστικτα.

Ο παγωμένος αέρας της νύχτας ξυπνά τα αρώματα της γης. Η φύση αποκαλύπτεται, έντονη και ευωδιαστή απελευθερώνοντας τα βαθιά, ρητινώδη και πικάντικα αρώματα της.

Αυτή η μαγική ώρα, ντυμένη με βαθύ μπλε χρώμα, προτάσσει ιερά στοιχεία, που απελευθερώνουν τα πιο άγρια ​​ένστικτα …

 

Εμπνευσμένος από τη μυθική “Μαγική ώρα,” ο François Demachy, ο Δημιουργός των Αρωμάτων Dior, δημιούργησε ένα νέο, μυστηριώδες Eau de Parfum, που προσθέτει μια νέα εκδοχή στην προσωπικότητα του Sauvage.


Αυτός ο καινούργιος, αναζωογονητικός ανεμοστρόβιλος σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του. Το έντονο και συνάμα απαλό άρωμά του είναι δροσερό, εκπληκτικό, οικείο και αποπνέει νυχτερινή διάθεση. Μια μυστηριώδης δύναμη πλημμυρίζει την άψογη φρεσκάδα του. Πρόκειται για ένα Eau de Parfum αισθησιακών συμφωνιών, που ενσαρκώνει τη μαγεία αυτής της στιγμής, όταν όλα ηρεμούν και ο λαμπερός ουρανός μεταμορφώνεται στην πιο ελκυστική εκδοχή του.

 

 

Δροσερό, έντονο και πιστό στην προσωπικότητά του

“Θέλησα να διατηρήσω τον χαρακτήρα του Sauvage και το γεμάτο αυτοπεποίθηση, εξαιρετικά αρρενωπό ταπεραμέντο του κρατώντας παράλληλα το έντονο και πιστό του άρωμα. Δεν ήθελα, όμως, να «κραυγάζει» και γι ‘αυτό το δημιούργησα βήμα-βήμα από

την αρχή, επανεξετάζοντας όλα τα ισορροπημένα στοιχεία της σύνθεσης του. Προτίμησα να το “διευρύνω” παρά να το εντείνω, δίνοντάς του βάθος και ποικιλία στις χροιές.”

François Demachy, Δημιουργός Αρωμάτων Dior

 

 

Συνεπώς, το νόημα δεν ήταν να δημιουργηθεί κάτι “περισσότερο”, αλλά κάτι “διαφορετικό”, όπως μια νέα ισορροπία χωρίς υπερβολές ή ένα παιχνίδι βάθους αντί υπερβολής ή ακόμα εμπλουτισμένα μονοπάτια με ανασχηματισμένες νότες, αναζητώντας τη στιγμή, που ο χρόνος «παγώνει» κάνοντας την ατμόσφαιρα πλούσια και εκθαμβωτική.

 

Έτσι ένα άρωμα γεννιέται, κατ’ εικόνα αυτού του ζωηρού Sauvage.

 

Τα χρώματα της Μαγικής Ώρας

Αισθησιακά δροσερό, με ακριβή αποτελέσματα, το Sauvage Eau de Parfum ανανεώνει γενναιόδωρα την υπογραφή μιας λαμπρής σύνθεσης. Με την πικάντικη φρεσκάδα του,

η σύνθεση παρουσιάζει ανατολίτικες όψεις. Το Δροσερό / Ξυλώδες άρωμά του γίνεται ένα με το δέρμα μυστηριωδώς και αισθησιακά.

 

Το ξεκίνημα της νύχτας, όταν ακόμα δεν έχει έρθει το σκοτάδι, προκαλεί τον ήλιο αφήνοντας στο δέρμα τα τελευταία ίχνη της βραδινής ζέστης. Είναι δροσερό διατηρώντας την άμεση γοητεία του και παίζοντας με νέες μεταβαλλόμενες και ξεσηκωτικές χροιές.

Από την βάση μέχρι τις κορυφαίες νότες του, κάθε πτυχή του Sauvage έχει επαναπροσδιοριστεί, πιστό όμως στην υπογραφή του.

 

“Δεν δημιούργησα το Sauvage Eau de Parfum εστιάζοντας πάνω στο στοιχείο της δύναμης. Η υπογραφή του ήταν ήδη πολύ αναγνωρίσιμη. Ο στόχος δεν ήταν να τονιστεί αυτό το χαρακτηριστικό ή να κορεστεί η σύνθεση.

Αντί γι’ αυτό, προσπάθησα να εμπλουτίσω κάθε μία από τις κορυφαίες νότες του και να διαμορφώσω την παρουσία τους ώστε να δώσω ένα νέο χρώμα στην έντασή του.”

François Demachy,  Δημιουργός αρωμάτων Dior

 

Το εκπληκτικά δροσερό Περγαμόντο Καλαβρίας έχει καθιερωθεί ως η νότα της υπογραφής, ζωντανό και ζουμερό όσο ποτέ. Το Sauvage αποκαλύπτει αμέσως τα χρώματα του, χωρίς να δημιουργεί καμία σύγχυση, με πικάντικες νέες νότες που του προσθέτουν ζεστασιά και πληρότητα. Το Πιπέρι Σιτσουάν και οι Ροζ κόκκοι πιπεριού εξακολουθούν υπάρχουν, ενώ ο εξαιρετικά χαρακτηριστικός Αστεροειδής Γλυκάνισος διαχέεται παντού. Με τον ίδιο τρόπο, το Ινδονησιακό καρύδι χαρίζει νέες όψεις σε αυτά τα ζεστά μπαχαρικά. Εκλεπτυσμένο και κατά κάποιο τρόπο άγριο, παίρνει έναν πανέμορφο χαρακτήρα musky, ο οποίος συνοδεύει κάθε ακατέργαστη ύλη σε αυτή την απόλυτα ισορροπημένη σύνθεση.

 

Παράλληλα, μια ισχυρή νότα από Ambroxan® καθιερώνει την κεχριμπαρένια δύναμή του, χωρίς την οποία το Sauvage δεν θα ήταν Sauvage! Αν και είναι κυρίαρχη νότα, ωστόσο μοιράζεται «έδαφος» με μια ρητινώδη νότα από Ciste Labdanum, η οποία εξουδετερώνει τη ζωική της δύναμη και προσθέτει έναν υπαινιγμό Δέρματος με τις εκλεκτές πτυχές του φυτού. Ένας πολυτελής νέος φιλοξενούμενος εμφανίζεται με τη μορφή του Absolute από Papuan Vanilla, η οποία ξεδιπλώνει την ακαταμάχητη γκουρμέ γοητεία της, που διασταυρώνεται με τόνους καπνού χαρίζοντάς του την απόλυτη αρρενωπότητα.

 

Αυτή η εξαιρετική Βανίλια (αυθεντική ποικιλία Ταϊτής) συλλέγεται πράσινη και στη συνέχεια βυθίζεται σε καυτό νερό. Η επεξεργασία της γίνεται χρησιμοποιώντας μια μέθοδο εκχύλισης χωρίς διαλύτες CO2, αναδημιουργώντας την περίπλοκη δύναμη των αρωμάτων της και προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον. Ενάντια σε ένα ξυλώδες σκηνικό στο οποίο το Vetiver είναι πολύ έντονο, διαχέει τον εμβληματικό εξωτισμό της, δίνοντας στο Sauvage αισθησιακούς ανατολίτικους τόνους.

 

Κατά τη διάρκεια της μαγευτικής μπλε ώρας, το Sauvage Eau de Parfum αναδημιουργείται με ζωντανές ανατολίτικες πτυχές και με έντονο αισθησιασμό.

Την ώρα που οι λύκοι ξεπροβάλλουν και ο ουρανός φλέγεται, μια νέα μαγεία αποκαλύπτεται. Ο καυτός αέρας συναντά τη φρεσκάδα της νύχτας.

Απελευθερωμένο από κάθε τι που δεν είναι αληθινό, το Sauvage γίνεται ένα με την έρημο.