Τέλος το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της Μαρίας Κορινθίου! Δείτε το νέο της look! (pic)

Back to…. black!

Πριν από μερικούς μήνες η Μαρία Κορινθίου έβαψε τα μαλλιά της κατάξανθα με αφορμή το ρόλο της στη θεατρική παράσταση «Η Νεράιδα και το Παλικάρι».

Τέλος λοιπόν το ξανθό!

Πριν από λίγο η δημοφιλής ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram όπου τη βλέπουμε να ποζάρει στο εξώφυλλο του People με  κλασικό καστανό χρώμα στα μαλλιά της και μήκος κάτω από τους ώμους.

Welcome back Μαράκι 🔮
Τολμώ να σας πω ότι το περίμενα πως και πως το μελαχρινό μου έγραψε στην ανάρτησή της.

View this post on Instagram

Welcome back Μαράκι 🔮 Τολμώ να σας πω ότι το περίμενα πως και πως το μελαχρινό μου 🖤 PEOPLE MAGAZINE @peoplegreece www.peoplegreece.gr Αυτή τη Κυριακή με το @ethnosnewspaper ______________ #photography @llocq #makeup #hairstyling @dimitris__stamatiou #styling @lamp_polina #interview @vimarinos #head @gpratanos ________________ #hairtreatment #tranformation #familyhair Η καινούργια μου οικογένεια που ευθύνεται για την αλλαγή μου αλλά και για την φροντίδα των μαλλιών μου! @olaplex_greece @olaplex #colorist #haircut @stathis.d.litsas ____________ #olablex #olaplextreatment #olaplexgreece #olaplexlove #Maria #mariakorinthiou #actress #cover #covergirl #coverstory #peoplemagazine

A post shared by ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ (@mariakorinthiou) on