Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έβαψε τα μαλλιά της… ροζ! (pic)

Μια αλλαγή, έστω και προσωρινή αποφάσισε να κάνει στα μαλλιά της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Συγκεκριμένα, έκανε η ίδια ροζ ανταύγειες, κάτι που έχουμε δει πολλές επώνυμες να υιοθετούν στο λουκ τους αυτή την περίοδο.

Φίλες μου ήθελα κι εγώ μια μικρή αλλαγή στα μαλλιά μου και αυτή την πραγματοποίησα με την μάσκα μαλλιών που αλλάζει το χρώμα των μαλλιών σας για όσο εσείς θέλετε, καθώς φεύγει σε λίγα λουσίματα, έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε την ανάρτησή της

 

View this post on Instagram

Φίλες μου ήθελα κι εγώ μια μικρή αλλαγή στα μαλλιά μου και αυτή την πραγματοποίησα με την Color Hair Mask Pink Hairmony μάσκα μαλλιών των @daloncosmetics που αλλάζει το χρώμα των μαλλιών σας για όσο εσείς θέλετε, καθώς φεύγει σε λίγα λουσίματα και ταυτόχρονα αναδομεί, ενυδατώνει και προστατεύει την τρίχα από το φριζάρισμα. Εύκολα, γρήγορα, φυσικά! Κάντε follow στα καλλυντικά @daloncosmetics και ίσως είστε εσείς μια από τις 2 φίλες μου που θα κερδίσουν χρωμομάσκες μαλλιών @daloncosmetics !!! Τις χρωμομάσκες θα τις βρείτε στα καταστήματα καλλυντικών και τα supermarkets. Σας περιμένω 🤗 Photo credits 📸 @wornoutpassport #QueenDina #DalonCosmetics #Hairmasks #Colours #Hairmony

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on