Κάντο όπως η Έβελυν! Πώς μπορείς να απολαύσεις και εσύ ένα long weekend στο Ντουμπάι; (pics)

Ένα ταξίδι στο Ντουμπάι είναι πάντα μια καλή ιδέα για όσους ταξιδεύουν από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Μια από τις πιο γνωστές influencers στο κυπριακό κοινό, η Έβελυν Καζαντζόγλου, της οποίας τα post όλοι αναζητούμε σε καθημερινή βάση, επισκέφτηκε τη μαγευτική πόλη ένα από τα περασμένα Σαββατοκύριακα και τράβηξε υπέροχες φωτογραφίες τις οποίες μοιράστηκε μαζί μας.

Η Έβελυν έκλεισε μια από τις καθημερινές πτήσεις της Emirates από τη Λάρνακα στο Ντουμπάι και προσγειώθηκε στην πόλη εντελώς ανανεωμένη και έτοιμη να εξερευνήσει νέους κόσμους και εμπειρίες, αφού η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του κόσμο της προσέφερε μια ασφαλή, ξεκούραστη και ευχάριστη πτήση.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της, η Έβελυν επισκέφτηκε το Dubai Miracle Garden, όπου και φωτογραφήθηκε με φόντο το αεροσκάφος της Emirates Α380, το οποίο είναι κατασκευασμένο από λουλούδια. Συγκεκριμένα, περισσότερα από 500.000 φρέσκα λουλούδια και φυτά δίνουν ένα ξεχωριστό χρώμα στην κατασκευή, ενώ όταν είναι όλα ανθισμένα ζυγίζουν πάνω από 100 τόνους.

Την επόμενη ημέρα, η Έβελυν γύρισε πίσω στο χρόνο και την Ιστορία μέσα από ένα tour στην παλιά πόλη του Ντουμπάι. Η περιήγηση άρχισε με ένα περίπατο στο Beach Road μέχρι που έφτασε στο Jumeirah Mosque, έναν από τους πιο γνωστούς τόπους λατρείας του Ντουμπάι.

Στη συνέχεια, η Έβελυν διέσχισε με τις παραδοσιακές abra (τα θαλάσσια ταξί) το κανάλι από το Bur Dubai προς το σύγχρονο κέντρο της πόλης και έπειτα κατευθύνθηκε στην περιοχή της Deira, όπου κρύβεται όλη η ιστορία του τόπου. Η περιοχή Al Bastakiya και το Heritage Village όπου τα διάσημα σημεία πώλησης μπαχαρικών δίνουν ένα ξεχωριστό τόνο και άρωμα ήταν το καλύτερο σημείο για μια στάση, ενώ η Έβελυν σταμάτησε να θαυμάσει το Παλάτι Zabeel, το οποίο αποτελεί και την κατοικία του βασιλιά.