Η Τόνια Σωτηροπούλου local Brand Ambassador της Oriflame

H Τόνια Σωτηροπούλου είναι η νέα brand ambassador της σουηδικής εταιρίας καλλυντικών Oriflame για την Ελλάδα και την Κύπρο και το κεντρικό πρόσωπο του “κινήματος” της εταιρίας, Beautiful The Way I Want To Be.

Για την Τόνια Σωτηροπούλου Ομορφιά σημαίνει αγαπώ τον εαυτό μου. Όπως λέει η ίδια “Ομορφιά δεν είναι μόνο τα προϊόντα ομορφιάς, η καλή διατροφή και η άσκηση. Ομορφιά είναι η προσωπική δουλειά με τον εαυτό μας, η εξέλιξη, η υπέρβαση όσων μας περιορίζουν και η τόλμη.”

Αυτή ακριβώς είναι και η φιλοσοφία της Oriflame, η οποία υποστηρίζει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και να αισθάνονται όμορφοι με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Όπως δηλώνει ο Κωνσταντίνος Μαρινάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Oriflame Ελλάδας “Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Τόνια Σωτηροπούλου. Η Τόνια πέρα από μία πανέμορφη αισθησιακή γυναίκα, είναι ένα υπέροχο δυναμικό μυαλό με όνειρα, ιδέες και αγάπη για ό,τι κάνει και αντιπροσωπεύει ιδανικά τις αρχές και την κουλτούρα της εταιρίας μας!”

“Η επιλογή της συνεργασίας μου με την Oriflame είναι μεγάλη τιμή για μένα” δήλωσε η Τόνια Σωτηροπούλου. “Αγαπώ οτιδήποτε είναι διαχρονικό και εξελίξιμο. Επίσης, πάντα χρησιμοποιούσα προϊόντα της Oriflame, όποτε θεωρώ πώς με κάποιο τρόπο συμπαντικά είλξα τη συνεργασία μας.”