Γνωστή ηθοποιός του «Μπρούσκο» έχασε 19 κιλά σε 9 μήνες! (pics)

Έχασε τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της! 

Ο λόγος για την Στέλλα Κωστοπούλου, την οποία γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο Μπρούσκο.

Η Ελληνίδα ηθοποιός, η οποία βάφτισε χτες το κοριτσάκι της στην Τήνο με νονά την Χριστίνα Κυριάκου, όπως αποκάλυψε στο λογαριασμό της στο Instagram, κατάφερε να χάσει 19 κιλά σε 9 μήνες!

Συγκεκριμένα έγραψε τα εξής:

Το χαμόγελο της επιτυχίας, της ευτυχίας, των γενεθλίων, όπως θέλεις πες το! Ή αλλιώς, όταν συνειδητοποιείς ότι έχεις χάσει 19 κιλά σε 9 μήνες και βαδίζεις και πάλι στον κόσμο με αισιοδοξία! Α, και με ένα μωρό παραμάσχαλα! ??
Αυτά τα γενέθλια σίγουρα θα μου/μας μείνουν αξέχαστα! Γιατί είμαστε στην Τήνο -ξανά επιτέλους- γιατί έχω γύρω μου ανθρώπους που υπεραγαπώ, γιατί είναι και πάλι Σάββατο, όπως τη μέρα που γεννήθηκα, γιατί αύριο είναι η βάφτιση της κόρης μου και έχει βγάλει απαγορευτικό και αναρωτιόμαστε αν θα καταφέρουν να έρθουν και οι υπόλοιποι, αλλά πάνω και πέρα απ’ όλα, γιατί είναι τα πρώτα μου γενέθλια ως ΜΑΜΑ και ναι, ξαναγεννήθηκα!!!
I’M BACK [email protected]€s!!! ?
__________

View this post on Instagram

Το χαμόγελο της επιτυχίας, της ευτυχίας, των γενεθλίων, όπως θέλεις πες το! Ή αλλιώς, όταν συνειδητοποιείς ότι έχεις χάσει 19 κιλά σε 9 μήνες και βαδίζεις και πάλι στον κόσμο με αισιοδοξία! Α, και με ένα μωρό παραμάσχαλα! ?? Αυτά τα γενέθλια σίγουρα θα μου/μας μείνουν αξέχαστα! Γιατί είμαστε στην Τήνο -ξανά επιτέλους- γιατί έχω γύρω μου ανθρώπους που υπεραγαπώ, γιατί είναι και πάλι Σάββατο, όπως τη μέρα που γεννήθηκα, γιατί αύριο είναι η βάφτιση της κόρης μου και έχει βγάλει απαγορευτικό και αναρωτιόμαστε αν θα καταφέρουν να έρθουν και οι υπόλοιποι, αλλά πάνω και πέρα απ' όλα, γιατί είναι τα πρώτα μου γενέθλια ως ΜΑΜΑ και ναι, ξαναγεννήθηκα!!! I'M BACK [email protected]€s!!! ? __________ #birthdaygirl #birthday #9months #postpartum #happy #happymama #proud #mom #shiny #smile #actress #stellakostopoulou #super #longhair #longhairdontcare #bag #grafea

A post shared by Stella Kostopoulou Official (@stellakostopoulou) on