Φιλοξενία: Το καλοκαιρινό μακιγιάζ του οίκου Dior

 

Ο Peter Philips, δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior, σηματοδοτεί την καλοκαιρινή περίοδο 2019 με μια καυτή ατμόσφαιρα Άγριας Γης (Wild Earth).

 

Γι’ αυτήν την συλλογή, αντλεί έμπνευση από ένα Terra Incognita1 για να αποκαλύψει μια αισθησιακή θηλυκότητα, χείλη με μπρονζέ και καστανά τατουάζ, καυτά μάτια διακριτικά σχηματισμένα με ένα βαθύ και μυστηριώδες μπλε. Για αυτή την παλέτα από ακατέργαστους και σοφιστικέ γήινους τόνους, δημιούργησε εξαιρετικά χρωστικές υφές και συνθέσεις με έντονη λάμψη.

 

 

ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ

 

Το εμβληματικό Dior Addict Lip Tattoo, που αφήνει μια φρέσκια, γυμνή αίσθηση στα ελαφρώς χρωματισμένα χείλη κυκλοφορεί τώρα με μια βελτιωμένη σύνθεση, 80%1 συστατικά φυσικής προέλευσης, μεγαλύτερη άνεση και 12ωρη διάρκεια.

 

Τα χείλη μοιάζουν να έχουν τατουάζ γήινων αποχρώσεων, ζεστών από τον ήλιο… Η συλλογή Wild Earth παρουσιάζει τέσσερις αποκλειστικές αποχρώσεις, σαν ωδή στην άγρια φύση: ένα πορτοκαλί μπεζ των αμμόλοφων που κοκκινίζει από τον ήλιο και ονομάζεται Natural Dune, ένα τριανταφυλλί της ερήμου που φωτίζει τα χλωμά χείλη και ονομάζεται Natural Rose, μια γήινη καφετί απόχρωση, που ονομάζεται Natural Sienna και η Natural Brown, ένα βαθύ καφέ που αναδεικνύει τις πιο σκούρες επιδερμίδες.

 

Εφαρμόζεται μόνο του για αποτέλεσμα τατουάζ ή κάτω από το Dior Addict Lacquer Stick για μια φωτεινή πινελιά.

ΔΕΡΜΑ ΠΙΟ ΜΠΡΟΝΖΕ ΑΠΟ ΠΟΤΕ
Η πούδρα Diorskin Mineral Nude Bronze κυκλοφορεί σε μια ασημένια θήκη
αποκαλύπτοντας ένα χάλκινο σφυρήλατο μοτίβο που κυκλοφορεί σε περιορισμένη έκδοση.
Η κόμπακτ πούδρα, ενσταλαγμένη με χρυσές μεταλλικές πούδρες, φωτίζει την επιδερμίδα
με ένα ματ πέπλο που χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα με την απόχρωση Soft Terra ή έντονα
μαυρισμένο αποτέλεσμα με την απόχρωση Warm Terra.

ΚΑΥΤΟ ΒΛΕΜΜΑ

 

Αυτό το καλοκαίρι, η εμβληματική 5 Couleurs εξερευνά μακρινές περιοχές, από την Αφρική

έως τη Νότια Αμερική, όπου οι μπρονζέ αποχρώσεις γίνονται ένα με την άμμο και τη γη παίζοντας με την ένταση ανάμεσα στη φύση και το φως. Η 5 Couleurs κυκλοφορεί με ένα ανάγλυφο, σφυρήλατο, μεταλλικό μοτίβο σε δύο αρμονίες που υπόσχονται αισθησιακή ομορφιά.

 

ΝΥΧΙΑ ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ

 

Η τελική πινελιά του look Wild Earth βρίσκεται στα ακροδάχτυλά σας με το Dior Vernis

που τους χαρίζει χρώμα και φως. Τέσσερεις αποκλειστικές και ακαταμάχητες αποχρώσεις: Orange Sienna, ηφαιστειώδης πορτοκαλί απόχρωση με ένα κίτρινο άγγιγμα, Terra Gold

σε εθιστικό μπεζ χρυσό, Blue Drop, πολύτιμο εξαιρετικά ιριδίζον μπλε σαν σταγόνα νερού

στην έρημο και Wild Earth, μια καφέ απόχρωση που πλημμυρίζει μια άγρια γη.

Η παλέτα Sienna παρουσιάζει τους χρωματισμούς μιας αγριόγατας με σχεδόν καφέ-κροκί, ιριδίζοντα καραμελέ και καυτά κόκκινα, που φωτίζονται από μια πινελιά χρυσής βανίλιας.

 

Οι ψυχρότεροι τόνοι της παλέτας Terra παρουσιάζουν μπρονζέ και γήινες αποχρώσεις γύρω

από μια κεντρική απόχρωση ροζ χρυσού, μαζί με ροζ πινελιές για διακριτικά σέξι μάτια.