Χειμώνας 2020: Τα 3+1 top μανικιούρ της νέας χρονιάς! (pics)

Οι top αποχρώσεις και στυλ για τα νύχια του φετινού χειμώνα που πλησιάζει… 

Η νέα χρονιά βρίσκεται μια ανάσα μακριά!

Αλήθεια, ποιες είναι οι επικρατέστερες τάσεις στα νύχια για το χειμώνα 2020;

Ιδού τα μανικιούρ που όλες οι ενημερωμένες γυναίκες θα κάνουν σύντομα!

Γαλλικό μανικιούρ

Το διαχρονικό και πάντοτε κομψό γαλλικό μανικιούρ, το οποίο στα τέλη του 1990 και στις αρχές του 2000 αποτελούσε τη Νο.1 επιλογή για κάθε γυναίκα που ήθελε τα άκρα της διακριτικά περιποιημένα είναι ξεκάθαρα η μεγαλύτερη τάση στα νύχια για φέτος. Επιλέξτε την κλασική εκδοχή με λευκή άκρη ή πειραματιστείτε με την τάση και τολμήστε γαλλικό μανικιούρ που συνδυάζει διακριτικά σχέδια nail art ή έχει διαφορετικό χρώμα στην άκρη.

Μαύρα νύχια

Για τις γυναίκες που θέλουν να αποπνέουν δυναμισμό, τα μαύρα νύχια αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή, ειδικά όταν συνδυάζονται με ένα glossy top coat. Το μαύρο θεωρείται ένα ιδιαίτερα τολμηρό και κομψό χρώμα, το οποίο μπορεί πολύ εύκολα να αυξήσει την αυτοπεποίθησή σας. Συνδυάζεται εξαιρετικά με total black σύνολα για το απόλυτο goth look, αλλά και με head to toe white για ανεπάντεχα στυλάτες εμφανίσεις.

Βαθύ κόκκινο

Τα berry και σκούρα κόκκινα νύχια επιστρέφουν κάθε Φθινόπωρο/Χειμώνα στη μόδα και η φετινή χρονιά δεν αποτελεί εξαίρεση.

Nude μανικιούρ

Όλες οι γυναίκες λατρεύουν να θαυμάζουν τα περίτεχνα nail arts στο Instagram, ωστόσο πάντα επιστρέφουν στο ίδιο κλασικό και αγαπημένο μανικιούρ: Τα nude νύχια. Δεν υπάρχει κανένα πιο κομψό και “καθαρό” βερνίκι από το nude.

info: harpersbazaar.gr