MC MEDIA NETWORK

Friday, August 14, 2020

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας (13-19/7)

Τι λένε τ’ άστρα;

Θα έχουμε μία καλή εβδομάδα;

Τα ζώδια και οι εβδομαδιαίες προβλέψεις τους 13-19 Ιουλίου 2020 από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη.

Αναλυτικά:

Κριός
Επιμείνετε στα επαγγελματικά σας και μην φανερώνετε τις προθέσεις ή τους στόχους σας. Αν και δεν είναι του χαρακτήρα σας, υπερασπιστείτε καλύτερα τα συμφέροντά σας, χωρίς να διαφημίζετε τις ικανότητές σας. Βοήθεια προβλέπεται από εκεί που δεν το περιμένετε γι αυτό κρατήστε όλες τις πόρτες ανοιχτές. Οικονομικά αποφύγετε το ρίσκο και προσπαθήστε να δείτε μακρύτερα από το σήμερα. Σίγουρα έχετε περιθώρια βελτίωσης αλλά πρέπει να εντοπίσετε τις ευκαιρίες και να επωφεληθείτε από τις συγκυρίες που προκύπτουν. Αισθηματικά υπάρχει πίεση αλλά για την ώρα δεν μπορείτε να λειτουργήσετε ούτε απερίσκεπτα, ούτε εγωιστικά. Απλοποιήστε την καθημερινότητά σας και θα βγείτε κερδισμένοι.

Ταύρος
Αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας, χωρίς να ξεφύγετε από τις συνήθειές σας και χωρίς να δυσαρεστήσετε εκείνους με τους οποίους έχετε μια πολύ ειδική σχέση. Προσοχή σε κάποια συμφέροντα που διαφοροποιούνται και σε κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να εξυπηρετηθούν. Oχρόνος με τους φίλους και την οικογένεια θα επηρεάσει αποφάσεις και συμπεριφορές. Φανείτε διπλωμάτες όταν βρίσκεστε σε δίλημμα και μην φανερώνετε προθέσεις που μπορεί να προκαλέσουν άκαιρες αντιδράσεις. Εκεί που σας φαίνονται όλα πιο βατά και φυσιολογικά, χάρη επίσης στην καλή επικοινωνία και συνεννόηση είναι τα αισθηματικά σας, όπου αφήνετε περιθώρια στο σύντροφό σας να λειτουργήσει πιο αυτόνομα. Γενικότερα, η διάθεσή σας βελτιώνεται και μπορεί να πειραματιστείτε σε διάφορους τομείς και να εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα. Λίγη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, όπου χρειάζεται να προσθέσετε περισσότερη φαντασία στα δρώμενα.

Δίδυμοι
Δείξτε ψυχραιμία όταν οι άλλοι σας προκαλούν με τις ενέργειές τους ακόμα και αν αυτό σας κάνει να αισθάνεστε λίγο άβολα στην καθημερινότητά σας. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιδιώξετε τις αλλαγές που σκέφτεστε, ούτε ότι χάνετε κάποιες ευκαιρίες. Η αναμέτρησή σας με το σύστημα και τον εαυτό σας στην εργασία φέρνει κούραση και μικρά αποτελέσματα. Συγκεντρωθείτε σε αυτά που μπορούν να γίνουν και χρησιμοποιήστε την έκφραση και την διπλωματία σας! Έχετε πολλά να κερδίσετε αν ακούσετε τους άλλους και αν χρησιμοποιήσετε σωστά κάποιες πληροφορίες. Αποφύγετε να λειτουργείτε πιεστικά στα αισθηματικά σας, καθώς αυτό επιφέρει αντιδράσεις που, όσο ασήμαντες και αν είναι, συσσωρεύονται και σας ενοχλούν. Ταξίδια και μετακινήσεις χρειάζονται προσοχή, ιδιαίτερα αν αυτά αποτελέσουν αφορμή για κριτική των άλλων απέναντί σας.

Καρκίνος
Ο Ερμής στο ζώδιό σας, δυναμώνει τα επιχειρήματά σας αλλά σας αφαιρεί την αίσθηση του μέτρου, γεγονός που μπορεί να σας εκθέσει, ή ορισμένες φορές και να σας απογοητεύσει. Όλοι οι τομείς ενδιαφέροντος απαιτούν εργατικότητα και πρόνοια. Το καλό αποτέλεσμα θα είναι συνέπεια προσπάθειας και δουλειάς χρόνων. Αυτήν την εβδομάδα φροντίστε να μην ξεπεράσετε τα όρια στις κοινωνικές, φιλικές, αλλά και αισθηματικές σας επιδιώξεις και να κρατήσετε για τον εαυτό σας το δικαίωμα της επιλογής. Φανείτε προσεκτικοί όσον αφορά στις ανάγκες της οικογένειας, ιδιαίτερα αν αναγνωρίζετε κάποια δικά σας λάθη τα οποία ευθύνονται για τις τωρινές συνθήκες! Διατηρήστε όσο μπορείτε την ισορροπία στα οικονομικά σας και μην επιδιώκετε ανέφικτες λύσεις. Όλα λειτουργούν προσθετικά και είναι προς το συμφέρον σας να μην ενοχλήσετε την τάξη με αυθαίρετες αλλαγές που φέρνουν αβέβαιο αποτέλεσμα.

Λέων
Οι συνθήκες της εβδομάδας σας βοηθούν να προβάλετε τις ικανότητες και τις επαγγελματικές σας ιδιότητες. Ευνοείστε περισσότερο όσοι ασχολείστε με υπηρεσίες, όσοι είστε σε νευραλγικές θέσεις και όσοι σχετίζεστε με κόσμο. Η εβδομάδα προσφέρει δημιουργικές διεξόδους στην καθημερινότητά σας, αλλά οι περισσότεροι από εσάς παραμένετε προσηλωμένοι σε κάποιες συνήθειες, που πιστεύετε ότι σας ξεκουράζουν. Είναι απαραίτητο να προσαρμοστείτε εσείς στα δεδομένα και να μην επαφίεστε σε τυχαία περιστατικά για να καλύψετε τις ανάγκες σας, ή για να δικαιολογήσετε την παθητική σας στάση απέναντι σε ζητήματα που χρειάζονται διαφορετικούς χειρισμούς. Οικονομικά αποφύγετε οτιδήποτε σας εκθέτει και περιορίζει τις μελλοντικές σας δυνατότητες. Αισθηματικά ευνοείστε οι ελεύθεροι να κινηθείτε αποτελεσματικά, ενώ οι έχοντες σχέση δυσκολεύεστε να εξηγήσετε τη στάση σας σε ορισμένα ζωτικά θέματα.

Παρθένος
Τα θέματα που σας απασχολούν χρειάζονται σχολαστική εξέταση και διαφορετική ερμηνεία από την συνηθισμένη. Φροντίστε τις υποθέσεις σας με τρόπο που σας βοηθά να έχετε αποτέλεσμα. Κάποιοι συνεργάτες σας θεωρούν ότι είστε άκαμπτοι στα θέλω και τα πιστεύω σας. Δημιουργήστε οικειότητα όπου μπορείτε, χωρίς φυσικά να χάνετε την ισορροπία σας. Αισθηματικά υπάρχει αισθητή βελτίωση στη σχέση ή ουσιαστική προσέγγιση του ανθρώπου που ενδιαφέρει τους ελεύθερους από εσάς. Επαγγελματικά, κάποιες ημέρες της εβδομάδας θα έχουν εμπόδια και κάποιες άλλες θα φέρουν ανατροπές στα σχέδιά σας. Είναι σημαντικό να μην αποθαρρυνθείτε και να μην πιστέψετε ότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να επιτύχετε τους στόχους σας.Οργανώστε καλύτερα αυτά τα θέματα , κάνοντας χρήση κάποιων δικαιωμάτων ή προνομίων σας.

Ζυγός
Συμβιβαστείτε με τις αργές εξελίξεις στις επαγγελματικές σας υποθέσεις και επιμείνετε σε ότι πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο να διεκδικήσετε ή να υπερασπιστείτε. Μεταξύ άλλων, φροντίστε την υγεία σας, ψυχική και σωματική, χαρίζοντας στον εαυτό σας τις χαρές που δικαιούται. Ειδήσεις και συζητήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα της εβδομάδας, αλλά αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις σε πρακτικά θέματα. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σας οδηγεί σε παράτολμες ενέργειες στα αισθηματικά και στα κοινωνικά σας. Αποφύγετε να εκτεθείτε εκεί που δεν πρέπει και μην πιστεύετε εύκολα αυτά που διατείνονται τρίτοι, καθώς θα αποδειχτεί ότι λειτουργούν για δικούς τους σκοπούς και συμφέροντα. Μια δοκιμασμένη φιλία θα σας στηρίξει και θα σας διευκολύνει σε ότι θεωρείτε λάθος, ή δύσκολο. Λειτουργήστε με τη λογική και όχι με τον παρορμητισμό και στις άλλες σας σχέσεις.

Σκορπιός
Οι επιθυμίες σας χρειάζονται στήριξη και υποστήριξη, κυρίως από εσάς τους ίδιους. Φαίνεται όμως πως πρέπει να ανταποδώσετε μια χάρη σε αγαπημένο πρόσωπο, γεγονός που αναβάλλει για αργότερα μια επιθυμητή ενέργεια. Τα επαγγελματικά σας φαίνεται να σας απασχολούν, ιδιαίτερα αν έχετε να αντιμετωπίσετε νέα δεδομένα, νέα πρόσωπα, ή νέες υποχρεώσεις. Ζητήστε βοήθεια εκεί που πιστεύετε ότι την χρειάζεστε και μην αφήνετε τον χρόνο να περνά ανεκμετάλλευτος. Ταξίδια ή μετακινήσεις δεν ευνοούνται ιδιαίτερα αν δεν είναι καλά προετοιμασμένα και δεν είστε προσεκτικοί στις συνθήκες που θα αντιμετωπίσετε στα λογής μέρη που θα βρεθείτε είτε για δουλειά, είτε για προσωπικούς λόγους.

Τοξότης
Η επιστροφή σε θέματα που σας ταλαιπώρησαν αισθηματικά δεν ενδείκνυται για όσους από εσάς αισθάνεστε ανικανοποίητοι από τις σχετικές εξελίξεις. Λειτουργήστε πρακτικά και ανανεώστε τις γνωριμίες, τις ασχολίες και τα ενδιαφέροντά σας σε τομείς που θα αναπληρώσουν το κενό που αισθάνεστε. Είστε από εκείνους που ξέρουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον, αλλά αν δεν έχει ένταση η ανταπόκριση, εγκαταλείπετε τη δράση και βρίσκεστε κάπου αλλού. Επαγγελματικά φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, έστω και αν το κόστος που επωμίζεστε είναι δυσανάλογο των προσδοκιών σας. Ο χώρος που ζείτε θα σας απασχολήσει με θέματα που χρειάζονται αποφάσεις και μπορεί να δυσανασχετήσετε προσωρινά. Σκεφτείτε πρακτικά και μην υποστηρίζετε πλέον χαμένες υποθέσεις. Είναι καιρός να πάψετε να υπεκφεύγετε και να μιλήσετε για ότι σας ενοχλεί στη συμπεριφορά των άλλων.

Αιγόκερως
Φροντίστε να κατεβάσετε τους τόνους στις διαφωνίες που προκύπτουν στα αισθηματικά σας. Βρείτε κάποια συμβιβαστική φόρμουλα όσον αφορά στην συνεννόηση με τον σύντροφό σας και αποφύγετε την ένταση που φαίνεται να επηρεάζει αρνητικά την κρίση σας. Οικονομικά επωφεληθείτε από κάποιες θετικές εξελίξεις και σχεδιάστε καλύτερα τις κινήσεις και τις επιδιώξεις σας. Μικρή ενίσχυση του εισοδήματος είναι στις πιθανότητες της εβδομάδας. Μπορεί να μην έχετε άμεσα αποτελέσματα λόγω των ειδικών συνθηκών, αλλά και της εποχής, σίγουρα όμως δίνετε ένα ευδιάκριτο σήμα στο περιβάλλον σας για αυτά που θέλετε και για αυτά που μπορείτε να επιτύχετε με επιμονή και εργατικότητα. Ανταποκριθείτε στις προκλήσεις με σύνεση και διπλωματία, διατηρώντας έτσι πρωτοβουλία κινήσεων και πλεονεκτήματα.

Υδροχόος
Μπορείτε να δρομολογήσετε τις αλλαγές που έχετε σκεφτεί στους πρακτικούς τομείς της ζωής σας. Είναι αλήθεια πως έχετε κουραστεί από την αναμονή, αλλά κάτι τέτοιο σας βοήθησε να πάρετε τις τωρινές σας αποφάσεις. Κάποιοι από το περιβάλλον σας θα υποστηρίξουν τις ενέργειές σας, αρκεί να τους αναπτύξετε τα επιχειρήματά σας. Επιστρατεύστε λοιπόν όλη σας τη σοφία και την διπλωματία και κρατήστε ανθρώπους ζεστούς και πόρτες ανοιχτές. Προσωπικά θέματα χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή εκ μέρους σας και μια εποικοδομητική στάση όσον αφορά σε οικογενειακές διενέξεις. Με λίγα λόγια είναι η εβδομάδα που πρέπει να λειτουργήσετε προς πολλές κατευθύνσεις, αξιολογώντας ανάγκες και θέτοντας προτεραιότητες. Τώρα είναι που πρέπει να συνεχίσετε τις προσπάθειες για βελτίωση της καθημερινότητάς σας.

Ιχθύες
Διαφαίνονται κάποιες ευνοϊκές συγκυρίες που αν τοποθετηθείτε σωστά απέναντι στις εξελίξεις, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε πρακτικά σας ζητήματα και να απαλλαγείτε από ενοχλητικές σκέψεις για το μέλλον. Έχετε επηρεαστεί αρκετά από κάποια γεγονότα στο στενό σας περιβάλλον και αντιμετωπίζετε με δυσπιστία προθέσεις και ενέργειες τρίτων. Αισθηματικά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αλλά θα πρέπει να αναλάβετε κι εσείς το μερίδιο της ευθύνης που σας αναλογεί για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Ένας έξυπνος συμβιβασμός κρίνεται ότι πιο ωφέλιμο για κάθε δύσκολη ώρα γι αυτό πρέπει να είστε διπλωμάτες και να έχετε υπομονή εκεί που δεν μπορείτε να έχετε άμεσα αποτελέσματα.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Τι λένε τ’ άστρα;

Θα έχουμε μία καλή εβδομάδα;

Τα ζώδια και οι εβδομαδιαίες προβλέψεις τους 13-19 Ιουλίου 2020 από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη.

Αναλυτικά:

Κριός
Επιμείνετε στα επαγγελματικά σας και μην φανερώνετε τις προθέσεις ή τους στόχους σας. Αν και δεν είναι του χαρακτήρα σας, υπερασπιστείτε καλύτερα τα συμφέροντά σας, χωρίς να διαφημίζετε τις ικανότητές σας. Βοήθεια προβλέπεται από εκεί που δεν το περιμένετε γι αυτό κρατήστε όλες τις πόρτες ανοιχτές. Οικονομικά αποφύγετε το ρίσκο και προσπαθήστε να δείτε μακρύτερα από το σήμερα. Σίγουρα έχετε περιθώρια βελτίωσης αλλά πρέπει να εντοπίσετε τις ευκαιρίες και να επωφεληθείτε από τις συγκυρίες που προκύπτουν. Αισθηματικά υπάρχει πίεση αλλά για την ώρα δεν μπορείτε να λειτουργήσετε ούτε απερίσκεπτα, ούτε εγωιστικά. Απλοποιήστε την καθημερινότητά σας και θα βγείτε κερδισμένοι.

Ταύρος
Αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας, χωρίς να ξεφύγετε από τις συνήθειές σας και χωρίς να δυσαρεστήσετε εκείνους με τους οποίους έχετε μια πολύ ειδική σχέση. Προσοχή σε κάποια συμφέροντα που διαφοροποιούνται και σε κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να εξυπηρετηθούν. Oχρόνος με τους φίλους και την οικογένεια θα επηρεάσει αποφάσεις και συμπεριφορές. Φανείτε διπλωμάτες όταν βρίσκεστε σε δίλημμα και μην φανερώνετε προθέσεις που μπορεί να προκαλέσουν άκαιρες αντιδράσεις. Εκεί που σας φαίνονται όλα πιο βατά και φυσιολογικά, χάρη επίσης στην καλή επικοινωνία και συνεννόηση είναι τα αισθηματικά σας, όπου αφήνετε περιθώρια στο σύντροφό σας να λειτουργήσει πιο αυτόνομα. Γενικότερα, η διάθεσή σας βελτιώνεται και μπορεί να πειραματιστείτε σε διάφορους τομείς και να εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα. Λίγη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, όπου χρειάζεται να προσθέσετε περισσότερη φαντασία στα δρώμενα.

Δίδυμοι
Δείξτε ψυχραιμία όταν οι άλλοι σας προκαλούν με τις ενέργειές τους ακόμα και αν αυτό σας κάνει να αισθάνεστε λίγο άβολα στην καθημερινότητά σας. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιδιώξετε τις αλλαγές που σκέφτεστε, ούτε ότι χάνετε κάποιες ευκαιρίες. Η αναμέτρησή σας με το σύστημα και τον εαυτό σας στην εργασία φέρνει κούραση και μικρά αποτελέσματα. Συγκεντρωθείτε σε αυτά που μπορούν να γίνουν και χρησιμοποιήστε την έκφραση και την διπλωματία σας! Έχετε πολλά να κερδίσετε αν ακούσετε τους άλλους και αν χρησιμοποιήσετε σωστά κάποιες πληροφορίες. Αποφύγετε να λειτουργείτε πιεστικά στα αισθηματικά σας, καθώς αυτό επιφέρει αντιδράσεις που, όσο ασήμαντες και αν είναι, συσσωρεύονται και σας ενοχλούν. Ταξίδια και μετακινήσεις χρειάζονται προσοχή, ιδιαίτερα αν αυτά αποτελέσουν αφορμή για κριτική των άλλων απέναντί σας.

Καρκίνος
Ο Ερμής στο ζώδιό σας, δυναμώνει τα επιχειρήματά σας αλλά σας αφαιρεί την αίσθηση του μέτρου, γεγονός που μπορεί να σας εκθέσει, ή ορισμένες φορές και να σας απογοητεύσει. Όλοι οι τομείς ενδιαφέροντος απαιτούν εργατικότητα και πρόνοια. Το καλό αποτέλεσμα θα είναι συνέπεια προσπάθειας και δουλειάς χρόνων. Αυτήν την εβδομάδα φροντίστε να μην ξεπεράσετε τα όρια στις κοινωνικές, φιλικές, αλλά και αισθηματικές σας επιδιώξεις και να κρατήσετε για τον εαυτό σας το δικαίωμα της επιλογής. Φανείτε προσεκτικοί όσον αφορά στις ανάγκες της οικογένειας, ιδιαίτερα αν αναγνωρίζετε κάποια δικά σας λάθη τα οποία ευθύνονται για τις τωρινές συνθήκες! Διατηρήστε όσο μπορείτε την ισορροπία στα οικονομικά σας και μην επιδιώκετε ανέφικτες λύσεις. Όλα λειτουργούν προσθετικά και είναι προς το συμφέρον σας να μην ενοχλήσετε την τάξη με αυθαίρετες αλλαγές που φέρνουν αβέβαιο αποτέλεσμα.

Λέων
Οι συνθήκες της εβδομάδας σας βοηθούν να προβάλετε τις ικανότητες και τις επαγγελματικές σας ιδιότητες. Ευνοείστε περισσότερο όσοι ασχολείστε με υπηρεσίες, όσοι είστε σε νευραλγικές θέσεις και όσοι σχετίζεστε με κόσμο. Η εβδομάδα προσφέρει δημιουργικές διεξόδους στην καθημερινότητά σας, αλλά οι περισσότεροι από εσάς παραμένετε προσηλωμένοι σε κάποιες συνήθειες, που πιστεύετε ότι σας ξεκουράζουν. Είναι απαραίτητο να προσαρμοστείτε εσείς στα δεδομένα και να μην επαφίεστε σε τυχαία περιστατικά για να καλύψετε τις ανάγκες σας, ή για να δικαιολογήσετε την παθητική σας στάση απέναντι σε ζητήματα που χρειάζονται διαφορετικούς χειρισμούς. Οικονομικά αποφύγετε οτιδήποτε σας εκθέτει και περιορίζει τις μελλοντικές σας δυνατότητες. Αισθηματικά ευνοείστε οι ελεύθεροι να κινηθείτε αποτελεσματικά, ενώ οι έχοντες σχέση δυσκολεύεστε να εξηγήσετε τη στάση σας σε ορισμένα ζωτικά θέματα.

Παρθένος
Τα θέματα που σας απασχολούν χρειάζονται σχολαστική εξέταση και διαφορετική ερμηνεία από την συνηθισμένη. Φροντίστε τις υποθέσεις σας με τρόπο που σας βοηθά να έχετε αποτέλεσμα. Κάποιοι συνεργάτες σας θεωρούν ότι είστε άκαμπτοι στα θέλω και τα πιστεύω σας. Δημιουργήστε οικειότητα όπου μπορείτε, χωρίς φυσικά να χάνετε την ισορροπία σας. Αισθηματικά υπάρχει αισθητή βελτίωση στη σχέση ή ουσιαστική προσέγγιση του ανθρώπου που ενδιαφέρει τους ελεύθερους από εσάς. Επαγγελματικά, κάποιες ημέρες της εβδομάδας θα έχουν εμπόδια και κάποιες άλλες θα φέρουν ανατροπές στα σχέδιά σας. Είναι σημαντικό να μην αποθαρρυνθείτε και να μην πιστέψετε ότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να επιτύχετε τους στόχους σας.Οργανώστε καλύτερα αυτά τα θέματα , κάνοντας χρήση κάποιων δικαιωμάτων ή προνομίων σας.

Ζυγός
Συμβιβαστείτε με τις αργές εξελίξεις στις επαγγελματικές σας υποθέσεις και επιμείνετε σε ότι πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο να διεκδικήσετε ή να υπερασπιστείτε. Μεταξύ άλλων, φροντίστε την υγεία σας, ψυχική και σωματική, χαρίζοντας στον εαυτό σας τις χαρές που δικαιούται. Ειδήσεις και συζητήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα της εβδομάδας, αλλά αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις σε πρακτικά θέματα. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σας οδηγεί σε παράτολμες ενέργειες στα αισθηματικά και στα κοινωνικά σας. Αποφύγετε να εκτεθείτε εκεί που δεν πρέπει και μην πιστεύετε εύκολα αυτά που διατείνονται τρίτοι, καθώς θα αποδειχτεί ότι λειτουργούν για δικούς τους σκοπούς και συμφέροντα. Μια δοκιμασμένη φιλία θα σας στηρίξει και θα σας διευκολύνει σε ότι θεωρείτε λάθος, ή δύσκολο. Λειτουργήστε με τη λογική και όχι με τον παρορμητισμό και στις άλλες σας σχέσεις.

Σκορπιός
Οι επιθυμίες σας χρειάζονται στήριξη και υποστήριξη, κυρίως από εσάς τους ίδιους. Φαίνεται όμως πως πρέπει να ανταποδώσετε μια χάρη σε αγαπημένο πρόσωπο, γεγονός που αναβάλλει για αργότερα μια επιθυμητή ενέργεια. Τα επαγγελματικά σας φαίνεται να σας απασχολούν, ιδιαίτερα αν έχετε να αντιμετωπίσετε νέα δεδομένα, νέα πρόσωπα, ή νέες υποχρεώσεις. Ζητήστε βοήθεια εκεί που πιστεύετε ότι την χρειάζεστε και μην αφήνετε τον χρόνο να περνά ανεκμετάλλευτος. Ταξίδια ή μετακινήσεις δεν ευνοούνται ιδιαίτερα αν δεν είναι καλά προετοιμασμένα και δεν είστε προσεκτικοί στις συνθήκες που θα αντιμετωπίσετε στα λογής μέρη που θα βρεθείτε είτε για δουλειά, είτε για προσωπικούς λόγους.

Τοξότης
Η επιστροφή σε θέματα που σας ταλαιπώρησαν αισθηματικά δεν ενδείκνυται για όσους από εσάς αισθάνεστε ανικανοποίητοι από τις σχετικές εξελίξεις. Λειτουργήστε πρακτικά και ανανεώστε τις γνωριμίες, τις ασχολίες και τα ενδιαφέροντά σας σε τομείς που θα αναπληρώσουν το κενό που αισθάνεστε. Είστε από εκείνους που ξέρουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον, αλλά αν δεν έχει ένταση η ανταπόκριση, εγκαταλείπετε τη δράση και βρίσκεστε κάπου αλλού. Επαγγελματικά φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, έστω και αν το κόστος που επωμίζεστε είναι δυσανάλογο των προσδοκιών σας. Ο χώρος που ζείτε θα σας απασχολήσει με θέματα που χρειάζονται αποφάσεις και μπορεί να δυσανασχετήσετε προσωρινά. Σκεφτείτε πρακτικά και μην υποστηρίζετε πλέον χαμένες υποθέσεις. Είναι καιρός να πάψετε να υπεκφεύγετε και να μιλήσετε για ότι σας ενοχλεί στη συμπεριφορά των άλλων.

Αιγόκερως
Φροντίστε να κατεβάσετε τους τόνους στις διαφωνίες που προκύπτουν στα αισθηματικά σας. Βρείτε κάποια συμβιβαστική φόρμουλα όσον αφορά στην συνεννόηση με τον σύντροφό σας και αποφύγετε την ένταση που φαίνεται να επηρεάζει αρνητικά την κρίση σας. Οικονομικά επωφεληθείτε από κάποιες θετικές εξελίξεις και σχεδιάστε καλύτερα τις κινήσεις και τις επιδιώξεις σας. Μικρή ενίσχυση του εισοδήματος είναι στις πιθανότητες της εβδομάδας. Μπορεί να μην έχετε άμεσα αποτελέσματα λόγω των ειδικών συνθηκών, αλλά και της εποχής, σίγουρα όμως δίνετε ένα ευδιάκριτο σήμα στο περιβάλλον σας για αυτά που θέλετε και για αυτά που μπορείτε να επιτύχετε με επιμονή και εργατικότητα. Ανταποκριθείτε στις προκλήσεις με σύνεση και διπλωματία, διατηρώντας έτσι πρωτοβουλία κινήσεων και πλεονεκτήματα.

Υδροχόος
Μπορείτε να δρομολογήσετε τις αλλαγές που έχετε σκεφτεί στους πρακτικούς τομείς της ζωής σας. Είναι αλήθεια πως έχετε κουραστεί από την αναμονή, αλλά κάτι τέτοιο σας βοήθησε να πάρετε τις τωρινές σας αποφάσεις. Κάποιοι από το περιβάλλον σας θα υποστηρίξουν τις ενέργειές σας, αρκεί να τους αναπτύξετε τα επιχειρήματά σας. Επιστρατεύστε λοιπόν όλη σας τη σοφία και την διπλωματία και κρατήστε ανθρώπους ζεστούς και πόρτες ανοιχτές. Προσωπικά θέματα χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή εκ μέρους σας και μια εποικοδομητική στάση όσον αφορά σε οικογενειακές διενέξεις. Με λίγα λόγια είναι η εβδομάδα που πρέπει να λειτουργήσετε προς πολλές κατευθύνσεις, αξιολογώντας ανάγκες και θέτοντας προτεραιότητες. Τώρα είναι που πρέπει να συνεχίσετε τις προσπάθειες για βελτίωση της καθημερινότητάς σας.

Ιχθύες
Διαφαίνονται κάποιες ευνοϊκές συγκυρίες που αν τοποθετηθείτε σωστά απέναντι στις εξελίξεις, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε πρακτικά σας ζητήματα και να απαλλαγείτε από ενοχλητικές σκέψεις για το μέλλον. Έχετε επηρεαστεί αρκετά από κάποια γεγονότα στο στενό σας περιβάλλον και αντιμετωπίζετε με δυσπιστία προθέσεις και ενέργειες τρίτων. Αισθηματικά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αλλά θα πρέπει να αναλάβετε κι εσείς το μερίδιο της ευθύνης που σας αναλογεί για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Ένας έξυπνος συμβιβασμός κρίνεται ότι πιο ωφέλιμο για κάθε δύσκολη ώρα γι αυτό πρέπει να είστε διπλωμάτες και να έχετε υπομονή εκεί που δεν μπορείτε να έχετε άμεσα αποτελέσματα.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Τι λένε τ’ άστρα;

Θα έχουμε μία καλή εβδομάδα;

Τα ζώδια και οι εβδομαδιαίες προβλέψεις τους 13-19 Ιουλίου 2020 από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη.

Αναλυτικά:

Κριός
Επιμείνετε στα επαγγελματικά σας και μην φανερώνετε τις προθέσεις ή τους στόχους σας. Αν και δεν είναι του χαρακτήρα σας, υπερασπιστείτε καλύτερα τα συμφέροντά σας, χωρίς να διαφημίζετε τις ικανότητές σας. Βοήθεια προβλέπεται από εκεί που δεν το περιμένετε γι αυτό κρατήστε όλες τις πόρτες ανοιχτές. Οικονομικά αποφύγετε το ρίσκο και προσπαθήστε να δείτε μακρύτερα από το σήμερα. Σίγουρα έχετε περιθώρια βελτίωσης αλλά πρέπει να εντοπίσετε τις ευκαιρίες και να επωφεληθείτε από τις συγκυρίες που προκύπτουν. Αισθηματικά υπάρχει πίεση αλλά για την ώρα δεν μπορείτε να λειτουργήσετε ούτε απερίσκεπτα, ούτε εγωιστικά. Απλοποιήστε την καθημερινότητά σας και θα βγείτε κερδισμένοι.

Ταύρος
Αυτήν την εβδομάδα μπορείτε να φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας, χωρίς να ξεφύγετε από τις συνήθειές σας και χωρίς να δυσαρεστήσετε εκείνους με τους οποίους έχετε μια πολύ ειδική σχέση. Προσοχή σε κάποια συμφέροντα που διαφοροποιούνται και σε κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να εξυπηρετηθούν. Oχρόνος με τους φίλους και την οικογένεια θα επηρεάσει αποφάσεις και συμπεριφορές. Φανείτε διπλωμάτες όταν βρίσκεστε σε δίλημμα και μην φανερώνετε προθέσεις που μπορεί να προκαλέσουν άκαιρες αντιδράσεις. Εκεί που σας φαίνονται όλα πιο βατά και φυσιολογικά, χάρη επίσης στην καλή επικοινωνία και συνεννόηση είναι τα αισθηματικά σας, όπου αφήνετε περιθώρια στο σύντροφό σας να λειτουργήσει πιο αυτόνομα. Γενικότερα, η διάθεσή σας βελτιώνεται και μπορεί να πειραματιστείτε σε διάφορους τομείς και να εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα. Λίγη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, όπου χρειάζεται να προσθέσετε περισσότερη φαντασία στα δρώμενα.

Δίδυμοι
Δείξτε ψυχραιμία όταν οι άλλοι σας προκαλούν με τις ενέργειές τους ακόμα και αν αυτό σας κάνει να αισθάνεστε λίγο άβολα στην καθημερινότητά σας. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιδιώξετε τις αλλαγές που σκέφτεστε, ούτε ότι χάνετε κάποιες ευκαιρίες. Η αναμέτρησή σας με το σύστημα και τον εαυτό σας στην εργασία φέρνει κούραση και μικρά αποτελέσματα. Συγκεντρωθείτε σε αυτά που μπορούν να γίνουν και χρησιμοποιήστε την έκφραση και την διπλωματία σας! Έχετε πολλά να κερδίσετε αν ακούσετε τους άλλους και αν χρησιμοποιήσετε σωστά κάποιες πληροφορίες. Αποφύγετε να λειτουργείτε πιεστικά στα αισθηματικά σας, καθώς αυτό επιφέρει αντιδράσεις που, όσο ασήμαντες και αν είναι, συσσωρεύονται και σας ενοχλούν. Ταξίδια και μετακινήσεις χρειάζονται προσοχή, ιδιαίτερα αν αυτά αποτελέσουν αφορμή για κριτική των άλλων απέναντί σας.

Καρκίνος
Ο Ερμής στο ζώδιό σας, δυναμώνει τα επιχειρήματά σας αλλά σας αφαιρεί την αίσθηση του μέτρου, γεγονός που μπορεί να σας εκθέσει, ή ορισμένες φορές και να σας απογοητεύσει. Όλοι οι τομείς ενδιαφέροντος απαιτούν εργατικότητα και πρόνοια. Το καλό αποτέλεσμα θα είναι συνέπεια προσπάθειας και δουλειάς χρόνων. Αυτήν την εβδομάδα φροντίστε να μην ξεπεράσετε τα όρια στις κοινωνικές, φιλικές, αλλά και αισθηματικές σας επιδιώξεις και να κρατήσετε για τον εαυτό σας το δικαίωμα της επιλογής. Φανείτε προσεκτικοί όσον αφορά στις ανάγκες της οικογένειας, ιδιαίτερα αν αναγνωρίζετε κάποια δικά σας λάθη τα οποία ευθύνονται για τις τωρινές συνθήκες! Διατηρήστε όσο μπορείτε την ισορροπία στα οικονομικά σας και μην επιδιώκετε ανέφικτες λύσεις. Όλα λειτουργούν προσθετικά και είναι προς το συμφέρον σας να μην ενοχλήσετε την τάξη με αυθαίρετες αλλαγές που φέρνουν αβέβαιο αποτέλεσμα.

Λέων
Οι συνθήκες της εβδομάδας σας βοηθούν να προβάλετε τις ικανότητες και τις επαγγελματικές σας ιδιότητες. Ευνοείστε περισσότερο όσοι ασχολείστε με υπηρεσίες, όσοι είστε σε νευραλγικές θέσεις και όσοι σχετίζεστε με κόσμο. Η εβδομάδα προσφέρει δημιουργικές διεξόδους στην καθημερινότητά σας, αλλά οι περισσότεροι από εσάς παραμένετε προσηλωμένοι σε κάποιες συνήθειες, που πιστεύετε ότι σας ξεκουράζουν. Είναι απαραίτητο να προσαρμοστείτε εσείς στα δεδομένα και να μην επαφίεστε σε τυχαία περιστατικά για να καλύψετε τις ανάγκες σας, ή για να δικαιολογήσετε την παθητική σας στάση απέναντι σε ζητήματα που χρειάζονται διαφορετικούς χειρισμούς. Οικονομικά αποφύγετε οτιδήποτε σας εκθέτει και περιορίζει τις μελλοντικές σας δυνατότητες. Αισθηματικά ευνοείστε οι ελεύθεροι να κινηθείτε αποτελεσματικά, ενώ οι έχοντες σχέση δυσκολεύεστε να εξηγήσετε τη στάση σας σε ορισμένα ζωτικά θέματα.

Παρθένος
Τα θέματα που σας απασχολούν χρειάζονται σχολαστική εξέταση και διαφορετική ερμηνεία από την συνηθισμένη. Φροντίστε τις υποθέσεις σας με τρόπο που σας βοηθά να έχετε αποτέλεσμα. Κάποιοι συνεργάτες σας θεωρούν ότι είστε άκαμπτοι στα θέλω και τα πιστεύω σας. Δημιουργήστε οικειότητα όπου μπορείτε, χωρίς φυσικά να χάνετε την ισορροπία σας. Αισθηματικά υπάρχει αισθητή βελτίωση στη σχέση ή ουσιαστική προσέγγιση του ανθρώπου που ενδιαφέρει τους ελεύθερους από εσάς. Επαγγελματικά, κάποιες ημέρες της εβδομάδας θα έχουν εμπόδια και κάποιες άλλες θα φέρουν ανατροπές στα σχέδιά σας. Είναι σημαντικό να μην αποθαρρυνθείτε και να μην πιστέψετε ότι δεν υπάρχουν άλλοι τρόποι να επιτύχετε τους στόχους σας.Οργανώστε καλύτερα αυτά τα θέματα , κάνοντας χρήση κάποιων δικαιωμάτων ή προνομίων σας.

Ζυγός
Συμβιβαστείτε με τις αργές εξελίξεις στις επαγγελματικές σας υποθέσεις και επιμείνετε σε ότι πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο να διεκδικήσετε ή να υπερασπιστείτε. Μεταξύ άλλων, φροντίστε την υγεία σας, ψυχική και σωματική, χαρίζοντας στον εαυτό σας τις χαρές που δικαιούται. Ειδήσεις και συζητήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα της εβδομάδας, αλλά αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις σε πρακτικά θέματα. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους σας οδηγεί σε παράτολμες ενέργειες στα αισθηματικά και στα κοινωνικά σας. Αποφύγετε να εκτεθείτε εκεί που δεν πρέπει και μην πιστεύετε εύκολα αυτά που διατείνονται τρίτοι, καθώς θα αποδειχτεί ότι λειτουργούν για δικούς τους σκοπούς και συμφέροντα. Μια δοκιμασμένη φιλία θα σας στηρίξει και θα σας διευκολύνει σε ότι θεωρείτε λάθος, ή δύσκολο. Λειτουργήστε με τη λογική και όχι με τον παρορμητισμό και στις άλλες σας σχέσεις.

Σκορπιός
Οι επιθυμίες σας χρειάζονται στήριξη και υποστήριξη, κυρίως από εσάς τους ίδιους. Φαίνεται όμως πως πρέπει να ανταποδώσετε μια χάρη σε αγαπημένο πρόσωπο, γεγονός που αναβάλλει για αργότερα μια επιθυμητή ενέργεια. Τα επαγγελματικά σας φαίνεται να σας απασχολούν, ιδιαίτερα αν έχετε να αντιμετωπίσετε νέα δεδομένα, νέα πρόσωπα, ή νέες υποχρεώσεις. Ζητήστε βοήθεια εκεί που πιστεύετε ότι την χρειάζεστε και μην αφήνετε τον χρόνο να περνά ανεκμετάλλευτος. Ταξίδια ή μετακινήσεις δεν ευνοούνται ιδιαίτερα αν δεν είναι καλά προετοιμασμένα και δεν είστε προσεκτικοί στις συνθήκες που θα αντιμετωπίσετε στα λογής μέρη που θα βρεθείτε είτε για δουλειά, είτε για προσωπικούς λόγους.

Τοξότης
Η επιστροφή σε θέματα που σας ταλαιπώρησαν αισθηματικά δεν ενδείκνυται για όσους από εσάς αισθάνεστε ανικανοποίητοι από τις σχετικές εξελίξεις. Λειτουργήστε πρακτικά και ανανεώστε τις γνωριμίες, τις ασχολίες και τα ενδιαφέροντά σας σε τομείς που θα αναπληρώσουν το κενό που αισθάνεστε. Είστε από εκείνους που ξέρουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον, αλλά αν δεν έχει ένταση η ανταπόκριση, εγκαταλείπετε τη δράση και βρίσκεστε κάπου αλλού. Επαγγελματικά φανείτε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, έστω και αν το κόστος που επωμίζεστε είναι δυσανάλογο των προσδοκιών σας. Ο χώρος που ζείτε θα σας απασχολήσει με θέματα που χρειάζονται αποφάσεις και μπορεί να δυσανασχετήσετε προσωρινά. Σκεφτείτε πρακτικά και μην υποστηρίζετε πλέον χαμένες υποθέσεις. Είναι καιρός να πάψετε να υπεκφεύγετε και να μιλήσετε για ότι σας ενοχλεί στη συμπεριφορά των άλλων.

Αιγόκερως
Φροντίστε να κατεβάσετε τους τόνους στις διαφωνίες που προκύπτουν στα αισθηματικά σας. Βρείτε κάποια συμβιβαστική φόρμουλα όσον αφορά στην συνεννόηση με τον σύντροφό σας και αποφύγετε την ένταση που φαίνεται να επηρεάζει αρνητικά την κρίση σας. Οικονομικά επωφεληθείτε από κάποιες θετικές εξελίξεις και σχεδιάστε καλύτερα τις κινήσεις και τις επιδιώξεις σας. Μικρή ενίσχυση του εισοδήματος είναι στις πιθανότητες της εβδομάδας. Μπορεί να μην έχετε άμεσα αποτελέσματα λόγω των ειδικών συνθηκών, αλλά και της εποχής, σίγουρα όμως δίνετε ένα ευδιάκριτο σήμα στο περιβάλλον σας για αυτά που θέλετε και για αυτά που μπορείτε να επιτύχετε με επιμονή και εργατικότητα. Ανταποκριθείτε στις προκλήσεις με σύνεση και διπλωματία, διατηρώντας έτσι πρωτοβουλία κινήσεων και πλεονεκτήματα.

Υδροχόος
Μπορείτε να δρομολογήσετε τις αλλαγές που έχετε σκεφτεί στους πρακτικούς τομείς της ζωής σας. Είναι αλήθεια πως έχετε κουραστεί από την αναμονή, αλλά κάτι τέτοιο σας βοήθησε να πάρετε τις τωρινές σας αποφάσεις. Κάποιοι από το περιβάλλον σας θα υποστηρίξουν τις ενέργειές σας, αρκεί να τους αναπτύξετε τα επιχειρήματά σας. Επιστρατεύστε λοιπόν όλη σας τη σοφία και την διπλωματία και κρατήστε ανθρώπους ζεστούς και πόρτες ανοιχτές. Προσωπικά θέματα χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή εκ μέρους σας και μια εποικοδομητική στάση όσον αφορά σε οικογενειακές διενέξεις. Με λίγα λόγια είναι η εβδομάδα που πρέπει να λειτουργήσετε προς πολλές κατευθύνσεις, αξιολογώντας ανάγκες και θέτοντας προτεραιότητες. Τώρα είναι που πρέπει να συνεχίσετε τις προσπάθειες για βελτίωση της καθημερινότητάς σας.

Ιχθύες
Διαφαίνονται κάποιες ευνοϊκές συγκυρίες που αν τοποθετηθείτε σωστά απέναντι στις εξελίξεις, θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε πρακτικά σας ζητήματα και να απαλλαγείτε από ενοχλητικές σκέψεις για το μέλλον. Έχετε επηρεαστεί αρκετά από κάποια γεγονότα στο στενό σας περιβάλλον και αντιμετωπίζετε με δυσπιστία προθέσεις και ενέργειες τρίτων. Αισθηματικά υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αλλά θα πρέπει να αναλάβετε κι εσείς το μερίδιο της ευθύνης που σας αναλογεί για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί. Ένας έξυπνος συμβιβασμός κρίνεται ότι πιο ωφέλιμο για κάθε δύσκολη ώρα γι αυτό πρέπει να είστε διπλωμάτες και να έχετε υπομονή εκεί που δεν μπορείτε να έχετε άμεσα αποτελέσματα.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Μάρα Κωνσταντίνου: Η απίθανη yoga στάση πάνω σε σανίδα στον Ακάμα (pic)

Η Μάρα Κωνσταντίνου είναι μια πραγματική γιόγκι Δεν έχει ταλέντο μόνο στην υποκριτική, αλλά και στην Sup Yoga. Η δημοφιλής Κύπρια ηθοποιός απολαμβάνει τις διακοπές της...

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Ποζάρει στην παραλία με την Μελίνα και τον μικρό Αντρέα

Όμορφες οικογενειακές στιγμές Τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κύπρο απολαμβάνει η Χριστιάνα Αριστοτέλους μαζί με τον Γιώργο Εφραίμ και τα 2 τους παιδιά, λίγο πριν...

Νέα εγκυμοσύνη στην showbiz. Πασίγνωστο ζευγάρι περιμένει το τρίτο του παιδί (video)

Baby on board Νέα εγκυμοσύνη στην showbiz. Ο John Legend και η Chrissy Teigen θα γίνουν για τρίτη φορά γονείς! Την αποκάλυψη έκανε αρχικά ο διάσημος τραγουδιστής...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Παρασκευή 14 Αυγούστου;

Αστρολογικές προβλέψεις ημέρας Τι θα συμβεί σήμερα, Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020; Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τα...

Χάρις Πότσου: Πιο ανανεωμένη από ποτέ, μιλά για όλα στο Ladytimes

Το δικό της restart... Όσοι γνωρίζουν σε προσωπικό επίπεδο την Χάρις Πότσου, τότε ξέρουν καλά ότι πρόκειται για μία γυναίκα έξω καρδιά, γεμάτη ενέργεια, πάθος...

Κι όμως, υπάρχει μια ζωή που πρέπει να ζήσετε χωρίς εμμονή στη ζυγαριά

Όπως θα δεις πιο κάτω απεικονίζεται η διαδικασία του ζυγίσματος. Όταν έφτιαχνα τη φωτογραφία θυμήθηκα πώς ήταν η σχέση μου με την ζυγαριά πριν μερικά...

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Κάνει θαλάσσιο σκι στις διακοπές της! (video)

Το τόλμησε και αυτό! Τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κύπρο απολαμβάνει η Χριστιάνα Αριστοτέλους μαζί με τον Γιώργο Εφραίμ και τα 2 τους παιδιά. Η δημοφιλής...

Στην ΙΚΕΑ τον Αύγουστο θα βρεις #piopolla απ΄ όσα φαντάζεσαι!

Από ευφάνταστες παιδικές δημιουργίες, μέχρι νεανικές street- style συλλογές, οι επιλογές στην ΙΚΕΑ είναι αμέτρητες Μια επίσκεψη στο κατάστημα ΙΚΕΑ αυτόν τον Αύγουστο αρκεί, για να...

Άντρη Καραντώνη: Μας δείχνει τον υπέροχο κήπο του σπιτιού της στην Λάρνακα (pic)

Μας έδειξε τον καταπράσινο κήπο της Η Άντρη Καραντώνη διαθέτει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια της κυπριακής showbiz. Η δημοφιλής παρουσιάστρια μετακόμισε στη νέα της...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Παρασκευή 14 Αυγούστου;

Αστρολογικές προβλέψεις ημέρας Τι θα συμβεί σήμερα, Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020; Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τα...

Τα 3 ζώδια που θα σας απατήσουν και ούτε που θα το καταλάβετε

Όταν είναι κανείς σε σχέση, πάντα αγαπά τον άλλον - αλλά αυτό δε σημαίνει πως τον συμπαθεί και πάντα. Υπάρχουν μερικές στιγμές που η σχέση...

Τα ελληνικά νησιά με το μεγαλύτερο ποσοστό χωρισμών στις διακοπές!

Το καλοκαίρι έφτασε και σε βρήκε ζευγαρωμένο. Διακοπές για δύο και ήδη σκέφτεσαι σοκάκια, παραλίες και ηλιοβασιλέματα αγκαλιά με το άλλο σου μισό Τα ελληνικά...

4 λόγοι που οι γυναίκες πονούν κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης

Ποια αίτια κρύβονται πίσω από την επώδυνη σεξουαλική επαφή και πώς αντιμετωπίζονται Σχεδόν το 20% των γυναικών βιώνουν πόνο στον κόλπο κατά την σεξουαλική επαφή,...

Στην ΙΚΕΑ τον Αύγουστο θα βρεις #piopolla απ΄ όσα φαντάζεσαι!

Από ευφάνταστες παιδικές δημιουργίες, μέχρι νεανικές street- style συλλογές, οι επιλογές στην ΙΚΕΑ είναι αμέτρητες Μια επίσκεψη στο κατάστημα ΙΚΕΑ αυτόν τον Αύγουστο αρκεί, για να...

Ζώδια: Τι λένε τ’ άστρα για σήμερα Παρασκευή 14 Αυγούστου;

Αστρολογικές προβλέψεις ημέρας Τι θα συμβεί σήμερα, Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020; Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τα...

Τα ελληνικά νησιά με το μεγαλύτερο ποσοστό χωρισμών στις διακοπές!

Το καλοκαίρι έφτασε και σε βρήκε ζευγαρωμένο. Διακοπές για δύο και ήδη σκέφτεσαι σοκάκια, παραλίες και ηλιοβασιλέματα αγκαλιά με το άλλο σου μισό Τα ελληνικά...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Lifestyle

Στροφή στα διαδικτυακά ΜΜΕ και στην Κύπρο! Σταθερά στην κορυφή η MC DIGITAL MEDIA

Στροφή στην οθόνη υπολογιστών, κινητών και tablet κάνουν οι αναγνώστες, με τη διαδικτυακή ενημέρωση να κερδίζει συνεχώς έδαφος και τον μιντιακό χάρτη να αλλάζει Το...

Τα ελληνικά νησιά με το μεγαλύτερο ποσοστό χωρισμών στις διακοπές!

Το καλοκαίρι έφτασε και σε βρήκε ζευγαρωμένο. Διακοπές για δύο και ήδη σκέφτεσαι σοκάκια, παραλίες και ηλιοβασιλέματα αγκαλιά με το άλλο σου μισό Τα ελληνικά...

Advertorials