MC MEDIA NETWORK

Monday, October 19, 2020

Αισθηματικά: Πόσο τυχερό είναι το ζώδιό σου τον Οκτώβριο;

Πως θα είναι τα αισθηματικά σου τον Οκτώβριο;

Ο Οκτώβριος θα δώσει ώθηση στα γεγονότα, θα είναι ένας ιδιαιτέρως τυχερός μήνας με νέες γνωριμίες αλλά και με επανασυνδέσεις.

Δεν θα λείψουν τα ξαφνιάσματα και οι απρόοπτες εξομολογήσεις, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες και θα προκαλέσουν έντονους ενθουσιασμούς.

Όσοι θέλουν να κάνουν μια καινούργια αρχή και να απεγκλωβιστούν από τα παλιά θα βρουν το έδαφος πρόσφορο.

Οι επαφές που θα προκύψουν θα είναι απρόσμενες και ανανεωτικές, οι κουβέντες θα έχουν συναισθηματικό βάθος, οι καινούργιες γνωριμίες γρήγορα θα προχωρήσουν σε προσωπικό επίπεδο.

Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις για τον Οκτώβριο, από την αστρολόγο Αγγελική Βαλάντου.

Πόσο τυχερό θα είναι το ζώδιο σου στα αισθηματικά τον Οκτώβριο;

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, μέσα στον Οκτώβριο θα υπάρξουν τυχερά ανοίγματα για συναντήσεις ραντεβού και προσωπικές συζητήσεις. Εσείς που θέλετε να τονωθείτε και να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας θα βρείτε το έδαφος πρόσφορο.

Θα συνομιλήσετε με καινούργια πρόσωπα, ευγενικές φιλοφρονήσεις θα ανταλλάξετε, κάποια συμβάντα θα σας προκαλέσουν έντονο ενθουσιασμό. Ο μήνας θα δώσει το άνοιγμα για να αποκτήσετε προσωπικές επαφές με το πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας και θα κερδίσει την καρδιά σας.

Ανοιχτή θα είναι η προοπτική για σταθερή σχέση, η εξέλιξη θα είναι καθαρά στο χέρι σας. Θα υπάρξει αυθορμητισμός, δυναμισμός, και εκδηλωτική διάθεση, θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε να ανοιχτείτε και να δώσετε τις υποσχέσεις που θα απαιτούν οι περιστάσεις.

Εσείς που είστε ήδη σε σχέση είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν από την πλευρά σας προτάσεις με στόχο την κατοχύρωση και τη σταθεροποίηση του δεσμού σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, τα γεγονότα μέσα στον Οκτώβριο θα είναι τυχερά και η εξέλιξη τους θα είναι ομαλή χωρίς αρνητικές ανατροπές, ωστόσο ίσως να εμφανιστείτε κάπως άστατοι ή αναποφάσιστοι.

Από πλευρά σας θα υπάρξουν ενδοιασμοί, ίσως να χρειαστείτε χρόνο προκειμένου να προχωρήσετε σε ενέργειες. Προσοχή στις καχυποψίες και στις εμμονές, μη βάλετε σε κίνδυνο την ισορροπία του δεσμού σας.

Εσείς οι ελεύθεροι και μοναχικοί διατηρήστε κοινωνική τη διάθεση σας, οι γνωριμίες που θα προκύψουν θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχτούν σε σχέση. Θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες, βγάλτε στην επιφάνεια την ελκυστική πλευρά της προσωπικότητας σας.

Θα έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε, ίσως να είναι κάπως ανεβασμένος ο πήχης των προσδοκιών σας, σε ορισμένες περιπτώσεις με ευκολία θα απορρίψετε. Ο Οκτώβριος θα είναι για εσάς ένας μήνας νέων ευκαιριών τόσο στο θέμα της καινούργιας γνωριμίας, όσο και σε ζητήματα επανασύνδεσης.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, αρκετά τυχεροί θα είστε μέσα στον Οκτώβριο!! Τα γεγονότα και οι συμπτώσεις θα ανοίξουν προοπτική σχέσης ή επανασύνδεσης στην περίπτωση που είστε τσακωμένοι με το ταίρι σας.

Εσείς που είστε μόνοι κι θέλετε να αποκτήσετε ένα καινούργιο ταίρι ή γενικότερα ένα καινούργιο ενδιαφέρον εκδηλωθείτε και προσεγγίστε ο μήνας θα σας φέρει ανοίγματα για νέες γνωριμίες.

Εσείς οι αμφιταλαντευόμενοι προσοχή στις εξάρσεις και στα πείσματα, προσπαθήστε να καταλάβετε τι ακριβώς αναζητάτε. Οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές ως προς τις προσδοκίες σας, ωστόσο τα γεγονότα δεν θα πρέπει να σας βρουν αναποφάσιστους ή συναισθηματικά αιωρούμενους.

Εσάς τους μπερδεμένους ή στενοχωρημένους σας καλεί να διεισδύσετε στο βάθος του συναισθηματικού σας κόσμου για να μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε και να εξακριβώσετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, τυχερός μήνας θα είναι για εσάς ο Οκτώβριος, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε στο θέμα της επανασύνδεσης, γενικότερα θα δοθεί ευκαιρία νέας αρχής ακόμα και με κάποια νέα γνωριμία. Ο μήνας θα ενισχύσει τη θετική σας διάθεση, κοινωνική και δεκτική θα είναι η στάση σας.

Εσείς που είστε χωρίς σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να προσεγγίσετε και να φλερτάρετε. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, η πορεία των συμβάντων θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα ή άμεσα θα ανταποκριθείτε.

Δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον στο καινούργιο άνοιγμα που θα προκύψει, θα καταφέρετε να τονώσετε την προσωπική σας ζωή, τα γεγονότα θα είναι αναζωογονητικά.

Γι’ εσάς τους ανήσυχους ή απογοητευμένους θα γίνουν αποκαλυπτικές συζητήσεις που θα σας βγάλουν από την αμφισβήτηση, θα πειστείτε και θα εμπιστευτείτε. Θα είστε σε θέση να σκεφτείτε αντικειμενικά, ουσιαστικά θα καταφέρετε να βγείτε από την καχυποψία.

 

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, σε επικοινωνιακό επίπεδο ο Οκτώβριος θα είναι για εσάς ένας τυχερός μήνας με συναντήσεις γνωριμίες και προκλήσεις, θα υπάρξουν ραντεβού και απρόοπτες επαφές.

Οι καταπιεσμένοι ίσως να αποκτήσετε αντιδράσεις αλλοπρόσαλλες, προσοχή στις αυθόρμητες αποφάσεις, θα πρέπει να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες. Στην περίπτωση που πάρετε την απόφαση να δώσετε τελικά μια διαφορετική κατεύθυνση στην προσωπική σας ζωή θα πρέπει να το σκεφτείτε πολύ καλά.

Ο μήνας σας φέρνει άνοιγμα για νέα γνωριμία, στους απογοητευμένους θα δοθεί η ευκαιρία να βγείτε από την προσκόλληση στα παλιά. Δυναμική και αρκετά αποφασιστική θα είναι η στάση σας, θα μπορέσετε να καταλήξετε και να δρομολογήσετε τις καταστάσεις.

Ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου, θα σας βοηθήσει να βγείτε από τις αμφιβολίες και τα μπερδεμένα αισθήματα, θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητοί μου Παρθένοι, ο Οκτώβριος θα είναι ένας δυναμικός μήνας που θα καταφέρει να σας βγάλει από την εσωστρέφεια. Τα συμβάντα οι συναντήσεις και τα απρόοπτα επικοινωνιακά ανοίγματα θα τονώσουν τη διάθεση σας για κοινωνικοποίηση, θα θελήσετε να δώσετε έκταση στις συνομιλίες που θα υπάρξουν.

Φεύγει η ατονία και η ανάγκη για απομόνωση, θα βρεθείτε σε παρέες θα υπάρξουν νέες προκλήσεις, γενικότερα θα νιώσετε την ανάγκη να διευρύνετε τις γνωριμίες σας.

Σε τηλεφωνήματα και συναντήσεις θα υπάρξουν εξακριβώσεις, θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τις μπερδεμένες καταστάσεις και να βγείτε από τις αμφίδρομες σκέψεις. Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα τόσο για επανασύνδεση όσο και για νέα γνωριμία.

Ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου, θα συμβάλει θετικά στο να προκύψει νέα αρχή.

 

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητοί μου Ζυγοί, ζωτική θα είναι η στάση σας σε όλη τη διάρκεια του μήνα, θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα, οι συνομιλίες σας θα είναι δυναμικές, δεν θα λείψουν τα άμεσα ξεκαθαρίσματα.

Στις μπερδεμένες καταστάσεις θα δοθούν οι κατάλληλες εξηγήσεις, τα βήματα θα είναι τολμηρά κυρίως σε θέματα επανασύνδεσης. Σε γενικές γραμμές ο Οκτώβριος θα είναι για εσάς ένα τυχερός μήνας, οι εξελίξεις θα σας ικανοποιήσουν, τα συμβάντα θα σας ανανεώσουν συναισθηματικά.

Εσείς οι απογοητευμένοι είναι πολύ πιθανό να πάρετε την απόφαση να τερματίσετε τα παλιά. Θα υπάρξουν προσεγγίσεις και νέες γνωριμίες θα ακουστούν φιλοφρονήσεις που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας.

Στην περίπτωση που διατηρείτε σταθερό δεσμό, θα δοθεί νέα ώθηση στη σχέση σας, αλλάζουν τα αρνητικά δεδομένα, ανοίγεται καινούργιος ορίζοντας. Δεν θα λείψουν οι ουσιαστικές αποφάσεις που θα έχουν να κάνουν με το μέλλον και γενικότερα με το θέμα της δέσμευσης.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, μέσα τον Οκτώβριο, θα είστε από τους πιο τυχερούς του ζωδιακού κύκλου. Τα συμβάντα θα είναι ευχάριστα, απρόοπτα, σε ορισμένες περιπτώσεις και καρμικά. Καταφθάνουν τυχαίες επαφές και τυχερές γνωριμίες, καλό θα είναι να δώσετε έκταση στις επαφές που θα προκύψουν.

Πολύ καλά θα κάνετε και θα εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, γενικότερα το ένστικτο σας θα είναι σωστός οδηγός. Εσείς που είστε σε σχέση κινηθείτε με τακτική και μέθοδο, στην περίπτωση που στόχος σας είναι η δέσμευση προχωρήστε τα βήματα σας.

Ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου θα σας βοηθήσει να εξακριβώσετε και να συνειδητοποιήσετε, αυτό με τη σειρά του θα σας ωθήσει να απεγκλωβιστείτε από εξαρτήσεις και συναισθηματικές προσκολλήσεις, ουσιαστικά θα καταλάβετε τι σας κάνει κακό και τι πρέπει να διώξετε από τη ζωή σας, είτε πρόκειται για συνήθειες, είτε για πρόσωπα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, μέσα στον Οκτώβριο η τύχη θα είναι με το μέρος σας, κάποια γεγονότα θα εξελιχτούν με ταχύτητα, θα πρέπει να είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις. Θα υπάρξει άνοιγμα για νέες γνωριμίες, με ευκολία θα πιάσετε την κουβέντα, γενικότερα η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως κοινωνική και προσιτή.

Δεν αποκλείεται κάποια θέματα να τα κρατήσετε μυστικά, ωστόσο θα έρθει η ώρα που θα τα αποκαλύψετε, ουσιαστικά θα περιμένετε να σιγουρευτείτε για κάποιες καταστάσεις και ύστερα να συζητήσετε γι’ αυτές.

Εσείς που ήδη έχετε ταίρι δίπλα σας, ίσως να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα στάδιο παραπέρα. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, θα φλερτάρετε, θα αφήσετε το περιθώριο να σας προσεγγίσουν.

Οι διαθέσεις σας θα είναι δυναμικές και αρκετά απελευθερωμένες, θα καταφέρετε να σκεφτείτε και να κινηθείτε με αισιοδοξία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι μου Αιγόκεροι, μέσα στον Οκτώβριο θα σας χαροποιήσουν τα συμβάντα και τα απρόοπτα ανοίγματα, ωστόσο για να υπάρξει περεταίρω εξέλιξη θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα και κυρίως συνειδητοποιημένα.

Θα συναναστραφείτε και θα συστηθείτε με καινούργια πρόσωπα, όμως θα πρέπει να αξιοποιήσετε τα γεγονότα και να δώσετε ξεκάθαρες απαντήσεις.

Εσείς οι χωρισμένοι ή τσακωμένοι στις επαφές που θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα υπάρξουν συναισθηματικές αποκαλύψεις, κάτι θα μάθετε και θα διαφοροποιήσετε τις απόψεις σας. Στο χέρι σας θα είναι η επανασύνδεση, ουσιαστικά οι εξελίξεις θα περιμένουν τις αποφάσεις σας.

Εσείς που επιθυμείτε καινούργια γνωριμία, θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέα αρχή με καινούργιο πρόσωπο, θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας ενθουσιάσουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, μέσα στον Οκτώβριο θα είναι καθαρά στο χέρι σας να αξιοποιήσετε τα συμβάντα που θα είναι ιδιαιτέρως τυχερά. Θα ‘ρθείτε σε επαφές με καινούργια πρόσωπα, θα γίνουν γνωριμίες, οι διαθέσεις θα είναι δυναμικές.

Για εσάς που θέλετε να κάνετε μια καινούργια γνωριμία η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη γι αυτό δεν θα πρέπει να παγιδευτείτε σε ενδοιασμούς. Σε τόνωση θα βρίσκεται η αυτοπεποίθηση σας, το πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σας θα είστε σε θέση να το κερδίσετε, προχωρήστε σε άμεσες προσεγγίσεις.

Εσείς οι απογοητευμένοι, διαγράφετε τα παλιά, βάζετε στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις και παίρνετε τα πάνω σας. Ουσιαστικά με τον τρόπο σκέψης σας θα καταφέρετε να αναπτερώσετε το ηθικό σας και να περάσετε σε ουσιαστικές πράξεις.

Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να τερματίσετε σχέση που πλέον δεν σας ικανοποιεί.

 

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητοί μου Ιχθείς θα καταφέρετε να ανανεωθείτε μέσα στον Οκτώβριο, θα είστε από τους τυχερούς που θα έχουν ανοίγματα, οι αλλαγές θα είναι ευχάριστες. Θα μπορέσετε να εξηγήσετε και να κατανοήσετε, κάποιοι από εσάς θα βγείτε από τις ανασφάλειες και τις αμφισβητήσεις.

Εσείς που είστε σε σχέση αφήνετε στην άκρη τις πεσιμιστικές και αρνητικές θεωρίες, η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις.

Για τους χωρισμένους, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης, προσεγγίσετε το πρώην ταίρι σας, θα υπάρξει θετική κατάληξη. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξουν ειλικρινείς εξομολογήσεις που θα καλύψουν τα συναισθηματικά κενά.

Εσείς οι ελεύθεροι ή μοναχικοί, αλλάζετε αποφάσεις, θα είστε σε θέση να προχωρήσετε τα βήματα σας, να φλερτάρετε, και να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες.

 

πηγή: www.zwdia24.gr

 

Πως θα είναι τα αισθηματικά σου τον Οκτώβριο;

Ο Οκτώβριος θα δώσει ώθηση στα γεγονότα, θα είναι ένας ιδιαιτέρως τυχερός μήνας με νέες γνωριμίες αλλά και με επανασυνδέσεις.

Δεν θα λείψουν τα ξαφνιάσματα και οι απρόοπτες εξομολογήσεις, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες και θα προκαλέσουν έντονους ενθουσιασμούς.

Όσοι θέλουν να κάνουν μια καινούργια αρχή και να απεγκλωβιστούν από τα παλιά θα βρουν το έδαφος πρόσφορο.

Οι επαφές που θα προκύψουν θα είναι απρόσμενες και ανανεωτικές, οι κουβέντες θα έχουν συναισθηματικό βάθος, οι καινούργιες γνωριμίες γρήγορα θα προχωρήσουν σε προσωπικό επίπεδο.

Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις για τον Οκτώβριο, από την αστρολόγο Αγγελική Βαλάντου.

Πόσο τυχερό θα είναι το ζώδιο σου στα αισθηματικά τον Οκτώβριο;

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, μέσα στον Οκτώβριο θα υπάρξουν τυχερά ανοίγματα για συναντήσεις ραντεβού και προσωπικές συζητήσεις. Εσείς που θέλετε να τονωθείτε και να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας θα βρείτε το έδαφος πρόσφορο.

Θα συνομιλήσετε με καινούργια πρόσωπα, ευγενικές φιλοφρονήσεις θα ανταλλάξετε, κάποια συμβάντα θα σας προκαλέσουν έντονο ενθουσιασμό. Ο μήνας θα δώσει το άνοιγμα για να αποκτήσετε προσωπικές επαφές με το πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας και θα κερδίσει την καρδιά σας.

Ανοιχτή θα είναι η προοπτική για σταθερή σχέση, η εξέλιξη θα είναι καθαρά στο χέρι σας. Θα υπάρξει αυθορμητισμός, δυναμισμός, και εκδηλωτική διάθεση, θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε να ανοιχτείτε και να δώσετε τις υποσχέσεις που θα απαιτούν οι περιστάσεις.

Εσείς που είστε ήδη σε σχέση είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν από την πλευρά σας προτάσεις με στόχο την κατοχύρωση και τη σταθεροποίηση του δεσμού σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, τα γεγονότα μέσα στον Οκτώβριο θα είναι τυχερά και η εξέλιξη τους θα είναι ομαλή χωρίς αρνητικές ανατροπές, ωστόσο ίσως να εμφανιστείτε κάπως άστατοι ή αναποφάσιστοι.

Από πλευρά σας θα υπάρξουν ενδοιασμοί, ίσως να χρειαστείτε χρόνο προκειμένου να προχωρήσετε σε ενέργειες. Προσοχή στις καχυποψίες και στις εμμονές, μη βάλετε σε κίνδυνο την ισορροπία του δεσμού σας.

Εσείς οι ελεύθεροι και μοναχικοί διατηρήστε κοινωνική τη διάθεση σας, οι γνωριμίες που θα προκύψουν θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχτούν σε σχέση. Θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες, βγάλτε στην επιφάνεια την ελκυστική πλευρά της προσωπικότητας σας.

Θα έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε, ίσως να είναι κάπως ανεβασμένος ο πήχης των προσδοκιών σας, σε ορισμένες περιπτώσεις με ευκολία θα απορρίψετε. Ο Οκτώβριος θα είναι για εσάς ένας μήνας νέων ευκαιριών τόσο στο θέμα της καινούργιας γνωριμίας, όσο και σε ζητήματα επανασύνδεσης.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, αρκετά τυχεροί θα είστε μέσα στον Οκτώβριο!! Τα γεγονότα και οι συμπτώσεις θα ανοίξουν προοπτική σχέσης ή επανασύνδεσης στην περίπτωση που είστε τσακωμένοι με το ταίρι σας.

Εσείς που είστε μόνοι κι θέλετε να αποκτήσετε ένα καινούργιο ταίρι ή γενικότερα ένα καινούργιο ενδιαφέρον εκδηλωθείτε και προσεγγίστε ο μήνας θα σας φέρει ανοίγματα για νέες γνωριμίες.

Εσείς οι αμφιταλαντευόμενοι προσοχή στις εξάρσεις και στα πείσματα, προσπαθήστε να καταλάβετε τι ακριβώς αναζητάτε. Οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές ως προς τις προσδοκίες σας, ωστόσο τα γεγονότα δεν θα πρέπει να σας βρουν αναποφάσιστους ή συναισθηματικά αιωρούμενους.

Εσάς τους μπερδεμένους ή στενοχωρημένους σας καλεί να διεισδύσετε στο βάθος του συναισθηματικού σας κόσμου για να μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε και να εξακριβώσετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, τυχερός μήνας θα είναι για εσάς ο Οκτώβριος, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε στο θέμα της επανασύνδεσης, γενικότερα θα δοθεί ευκαιρία νέας αρχής ακόμα και με κάποια νέα γνωριμία. Ο μήνας θα ενισχύσει τη θετική σας διάθεση, κοινωνική και δεκτική θα είναι η στάση σας.

Εσείς που είστε χωρίς σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να προσεγγίσετε και να φλερτάρετε. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, η πορεία των συμβάντων θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα ή άμεσα θα ανταποκριθείτε.

Δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον στο καινούργιο άνοιγμα που θα προκύψει, θα καταφέρετε να τονώσετε την προσωπική σας ζωή, τα γεγονότα θα είναι αναζωογονητικά.

Γι’ εσάς τους ανήσυχους ή απογοητευμένους θα γίνουν αποκαλυπτικές συζητήσεις που θα σας βγάλουν από την αμφισβήτηση, θα πειστείτε και θα εμπιστευτείτε. Θα είστε σε θέση να σκεφτείτε αντικειμενικά, ουσιαστικά θα καταφέρετε να βγείτε από την καχυποψία.

 

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, σε επικοινωνιακό επίπεδο ο Οκτώβριος θα είναι για εσάς ένας τυχερός μήνας με συναντήσεις γνωριμίες και προκλήσεις, θα υπάρξουν ραντεβού και απρόοπτες επαφές.

Οι καταπιεσμένοι ίσως να αποκτήσετε αντιδράσεις αλλοπρόσαλλες, προσοχή στις αυθόρμητες αποφάσεις, θα πρέπει να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες. Στην περίπτωση που πάρετε την απόφαση να δώσετε τελικά μια διαφορετική κατεύθυνση στην προσωπική σας ζωή θα πρέπει να το σκεφτείτε πολύ καλά.

Ο μήνας σας φέρνει άνοιγμα για νέα γνωριμία, στους απογοητευμένους θα δοθεί η ευκαιρία να βγείτε από την προσκόλληση στα παλιά. Δυναμική και αρκετά αποφασιστική θα είναι η στάση σας, θα μπορέσετε να καταλήξετε και να δρομολογήσετε τις καταστάσεις.

Ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου, θα σας βοηθήσει να βγείτε από τις αμφιβολίες και τα μπερδεμένα αισθήματα, θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητοί μου Παρθένοι, ο Οκτώβριος θα είναι ένας δυναμικός μήνας που θα καταφέρει να σας βγάλει από την εσωστρέφεια. Τα συμβάντα οι συναντήσεις και τα απρόοπτα επικοινωνιακά ανοίγματα θα τονώσουν τη διάθεση σας για κοινωνικοποίηση, θα θελήσετε να δώσετε έκταση στις συνομιλίες που θα υπάρξουν.

Φεύγει η ατονία και η ανάγκη για απομόνωση, θα βρεθείτε σε παρέες θα υπάρξουν νέες προκλήσεις, γενικότερα θα νιώσετε την ανάγκη να διευρύνετε τις γνωριμίες σας.

Σε τηλεφωνήματα και συναντήσεις θα υπάρξουν εξακριβώσεις, θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τις μπερδεμένες καταστάσεις και να βγείτε από τις αμφίδρομες σκέψεις. Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα τόσο για επανασύνδεση όσο και για νέα γνωριμία.

Ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου, θα συμβάλει θετικά στο να προκύψει νέα αρχή.

 

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητοί μου Ζυγοί, ζωτική θα είναι η στάση σας σε όλη τη διάρκεια του μήνα, θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα, οι συνομιλίες σας θα είναι δυναμικές, δεν θα λείψουν τα άμεσα ξεκαθαρίσματα.

Στις μπερδεμένες καταστάσεις θα δοθούν οι κατάλληλες εξηγήσεις, τα βήματα θα είναι τολμηρά κυρίως σε θέματα επανασύνδεσης. Σε γενικές γραμμές ο Οκτώβριος θα είναι για εσάς ένα τυχερός μήνας, οι εξελίξεις θα σας ικανοποιήσουν, τα συμβάντα θα σας ανανεώσουν συναισθηματικά.

Εσείς οι απογοητευμένοι είναι πολύ πιθανό να πάρετε την απόφαση να τερματίσετε τα παλιά. Θα υπάρξουν προσεγγίσεις και νέες γνωριμίες θα ακουστούν φιλοφρονήσεις που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας.

Στην περίπτωση που διατηρείτε σταθερό δεσμό, θα δοθεί νέα ώθηση στη σχέση σας, αλλάζουν τα αρνητικά δεδομένα, ανοίγεται καινούργιος ορίζοντας. Δεν θα λείψουν οι ουσιαστικές αποφάσεις που θα έχουν να κάνουν με το μέλλον και γενικότερα με το θέμα της δέσμευσης.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, μέσα τον Οκτώβριο, θα είστε από τους πιο τυχερούς του ζωδιακού κύκλου. Τα συμβάντα θα είναι ευχάριστα, απρόοπτα, σε ορισμένες περιπτώσεις και καρμικά. Καταφθάνουν τυχαίες επαφές και τυχερές γνωριμίες, καλό θα είναι να δώσετε έκταση στις επαφές που θα προκύψουν.

Πολύ καλά θα κάνετε και θα εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, γενικότερα το ένστικτο σας θα είναι σωστός οδηγός. Εσείς που είστε σε σχέση κινηθείτε με τακτική και μέθοδο, στην περίπτωση που στόχος σας είναι η δέσμευση προχωρήστε τα βήματα σας.

Ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου θα σας βοηθήσει να εξακριβώσετε και να συνειδητοποιήσετε, αυτό με τη σειρά του θα σας ωθήσει να απεγκλωβιστείτε από εξαρτήσεις και συναισθηματικές προσκολλήσεις, ουσιαστικά θα καταλάβετε τι σας κάνει κακό και τι πρέπει να διώξετε από τη ζωή σας, είτε πρόκειται για συνήθειες, είτε για πρόσωπα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, μέσα στον Οκτώβριο η τύχη θα είναι με το μέρος σας, κάποια γεγονότα θα εξελιχτούν με ταχύτητα, θα πρέπει να είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις. Θα υπάρξει άνοιγμα για νέες γνωριμίες, με ευκολία θα πιάσετε την κουβέντα, γενικότερα η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως κοινωνική και προσιτή.

Δεν αποκλείεται κάποια θέματα να τα κρατήσετε μυστικά, ωστόσο θα έρθει η ώρα που θα τα αποκαλύψετε, ουσιαστικά θα περιμένετε να σιγουρευτείτε για κάποιες καταστάσεις και ύστερα να συζητήσετε γι’ αυτές.

Εσείς που ήδη έχετε ταίρι δίπλα σας, ίσως να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα στάδιο παραπέρα. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, θα φλερτάρετε, θα αφήσετε το περιθώριο να σας προσεγγίσουν.

Οι διαθέσεις σας θα είναι δυναμικές και αρκετά απελευθερωμένες, θα καταφέρετε να σκεφτείτε και να κινηθείτε με αισιοδοξία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι μου Αιγόκεροι, μέσα στον Οκτώβριο θα σας χαροποιήσουν τα συμβάντα και τα απρόοπτα ανοίγματα, ωστόσο για να υπάρξει περεταίρω εξέλιξη θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα και κυρίως συνειδητοποιημένα.

Θα συναναστραφείτε και θα συστηθείτε με καινούργια πρόσωπα, όμως θα πρέπει να αξιοποιήσετε τα γεγονότα και να δώσετε ξεκάθαρες απαντήσεις.

Εσείς οι χωρισμένοι ή τσακωμένοι στις επαφές που θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα υπάρξουν συναισθηματικές αποκαλύψεις, κάτι θα μάθετε και θα διαφοροποιήσετε τις απόψεις σας. Στο χέρι σας θα είναι η επανασύνδεση, ουσιαστικά οι εξελίξεις θα περιμένουν τις αποφάσεις σας.

Εσείς που επιθυμείτε καινούργια γνωριμία, θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέα αρχή με καινούργιο πρόσωπο, θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας ενθουσιάσουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, μέσα στον Οκτώβριο θα είναι καθαρά στο χέρι σας να αξιοποιήσετε τα συμβάντα που θα είναι ιδιαιτέρως τυχερά. Θα ‘ρθείτε σε επαφές με καινούργια πρόσωπα, θα γίνουν γνωριμίες, οι διαθέσεις θα είναι δυναμικές.

Για εσάς που θέλετε να κάνετε μια καινούργια γνωριμία η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη γι αυτό δεν θα πρέπει να παγιδευτείτε σε ενδοιασμούς. Σε τόνωση θα βρίσκεται η αυτοπεποίθηση σας, το πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σας θα είστε σε θέση να το κερδίσετε, προχωρήστε σε άμεσες προσεγγίσεις.

Εσείς οι απογοητευμένοι, διαγράφετε τα παλιά, βάζετε στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις και παίρνετε τα πάνω σας. Ουσιαστικά με τον τρόπο σκέψης σας θα καταφέρετε να αναπτερώσετε το ηθικό σας και να περάσετε σε ουσιαστικές πράξεις.

Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να τερματίσετε σχέση που πλέον δεν σας ικανοποιεί.

 

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητοί μου Ιχθείς θα καταφέρετε να ανανεωθείτε μέσα στον Οκτώβριο, θα είστε από τους τυχερούς που θα έχουν ανοίγματα, οι αλλαγές θα είναι ευχάριστες. Θα μπορέσετε να εξηγήσετε και να κατανοήσετε, κάποιοι από εσάς θα βγείτε από τις ανασφάλειες και τις αμφισβητήσεις.

Εσείς που είστε σε σχέση αφήνετε στην άκρη τις πεσιμιστικές και αρνητικές θεωρίες, η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις.

Για τους χωρισμένους, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης, προσεγγίσετε το πρώην ταίρι σας, θα υπάρξει θετική κατάληξη. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξουν ειλικρινείς εξομολογήσεις που θα καλύψουν τα συναισθηματικά κενά.

Εσείς οι ελεύθεροι ή μοναχικοί, αλλάζετε αποφάσεις, θα είστε σε θέση να προχωρήσετε τα βήματα σας, να φλερτάρετε, και να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες.

 

πηγή: www.zwdia24.gr

 

Πως θα είναι τα αισθηματικά σου τον Οκτώβριο;

Ο Οκτώβριος θα δώσει ώθηση στα γεγονότα, θα είναι ένας ιδιαιτέρως τυχερός μήνας με νέες γνωριμίες αλλά και με επανασυνδέσεις.

Δεν θα λείψουν τα ξαφνιάσματα και οι απρόοπτες εξομολογήσεις, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες και θα προκαλέσουν έντονους ενθουσιασμούς.

Όσοι θέλουν να κάνουν μια καινούργια αρχή και να απεγκλωβιστούν από τα παλιά θα βρουν το έδαφος πρόσφορο.

Οι επαφές που θα προκύψουν θα είναι απρόσμενες και ανανεωτικές, οι κουβέντες θα έχουν συναισθηματικό βάθος, οι καινούργιες γνωριμίες γρήγορα θα προχωρήσουν σε προσωπικό επίπεδο.

Διάβασε τις μηνιαίες προβλέψεις για τον Οκτώβριο, από την αστρολόγο Αγγελική Βαλάντου.

Πόσο τυχερό θα είναι το ζώδιο σου στα αισθηματικά τον Οκτώβριο;

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, μέσα στον Οκτώβριο θα υπάρξουν τυχερά ανοίγματα για συναντήσεις ραντεβού και προσωπικές συζητήσεις. Εσείς που θέλετε να τονωθείτε και να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας θα βρείτε το έδαφος πρόσφορο.

Θα συνομιλήσετε με καινούργια πρόσωπα, ευγενικές φιλοφρονήσεις θα ανταλλάξετε, κάποια συμβάντα θα σας προκαλέσουν έντονο ενθουσιασμό. Ο μήνας θα δώσει το άνοιγμα για να αποκτήσετε προσωπικές επαφές με το πρόσωπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας και θα κερδίσει την καρδιά σας.

Ανοιχτή θα είναι η προοπτική για σταθερή σχέση, η εξέλιξη θα είναι καθαρά στο χέρι σας. Θα υπάρξει αυθορμητισμός, δυναμισμός, και εκδηλωτική διάθεση, θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε να ανοιχτείτε και να δώσετε τις υποσχέσεις που θα απαιτούν οι περιστάσεις.

Εσείς που είστε ήδη σε σχέση είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν από την πλευρά σας προτάσεις με στόχο την κατοχύρωση και τη σταθεροποίηση του δεσμού σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλοι μου Ταύροι, τα γεγονότα μέσα στον Οκτώβριο θα είναι τυχερά και η εξέλιξη τους θα είναι ομαλή χωρίς αρνητικές ανατροπές, ωστόσο ίσως να εμφανιστείτε κάπως άστατοι ή αναποφάσιστοι.

Από πλευρά σας θα υπάρξουν ενδοιασμοί, ίσως να χρειαστείτε χρόνο προκειμένου να προχωρήσετε σε ενέργειες. Προσοχή στις καχυποψίες και στις εμμονές, μη βάλετε σε κίνδυνο την ισορροπία του δεσμού σας.

Εσείς οι ελεύθεροι και μοναχικοί διατηρήστε κοινωνική τη διάθεση σας, οι γνωριμίες που θα προκύψουν θα έχουν τη δυνατότητα να εξελιχτούν σε σχέση. Θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες, βγάλτε στην επιφάνεια την ελκυστική πλευρά της προσωπικότητας σας.

Θα έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε, ίσως να είναι κάπως ανεβασμένος ο πήχης των προσδοκιών σας, σε ορισμένες περιπτώσεις με ευκολία θα απορρίψετε. Ο Οκτώβριος θα είναι για εσάς ένας μήνας νέων ευκαιριών τόσο στο θέμα της καινούργιας γνωριμίας, όσο και σε ζητήματα επανασύνδεσης.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλοι μου Δίδυμοι, αρκετά τυχεροί θα είστε μέσα στον Οκτώβριο!! Τα γεγονότα και οι συμπτώσεις θα ανοίξουν προοπτική σχέσης ή επανασύνδεσης στην περίπτωση που είστε τσακωμένοι με το ταίρι σας.

Εσείς που είστε μόνοι κι θέλετε να αποκτήσετε ένα καινούργιο ταίρι ή γενικότερα ένα καινούργιο ενδιαφέρον εκδηλωθείτε και προσεγγίστε ο μήνας θα σας φέρει ανοίγματα για νέες γνωριμίες.

Εσείς οι αμφιταλαντευόμενοι προσοχή στις εξάρσεις και στα πείσματα, προσπαθήστε να καταλάβετε τι ακριβώς αναζητάτε. Οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές ως προς τις προσδοκίες σας, ωστόσο τα γεγονότα δεν θα πρέπει να σας βρουν αναποφάσιστους ή συναισθηματικά αιωρούμενους.

Εσάς τους μπερδεμένους ή στενοχωρημένους σας καλεί να διεισδύσετε στο βάθος του συναισθηματικού σας κόσμου για να μπορέσετε να συνειδητοποιήσετε και να εξακριβώσετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, τυχερός μήνας θα είναι για εσάς ο Οκτώβριος, θα έχετε τη δυνατότητα να προχωρήσετε στο θέμα της επανασύνδεσης, γενικότερα θα δοθεί ευκαιρία νέας αρχής ακόμα και με κάποια νέα γνωριμία. Ο μήνας θα ενισχύσει τη θετική σας διάθεση, κοινωνική και δεκτική θα είναι η στάση σας.

Εσείς που είστε χωρίς σχέση, θα έχετε την ευκαιρία να προσεγγίσετε και να φλερτάρετε. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, η πορεία των συμβάντων θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα ή άμεσα θα ανταποκριθείτε.

Δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον στο καινούργιο άνοιγμα που θα προκύψει, θα καταφέρετε να τονώσετε την προσωπική σας ζωή, τα γεγονότα θα είναι αναζωογονητικά.

Γι’ εσάς τους ανήσυχους ή απογοητευμένους θα γίνουν αποκαλυπτικές συζητήσεις που θα σας βγάλουν από την αμφισβήτηση, θα πειστείτε και θα εμπιστευτείτε. Θα είστε σε θέση να σκεφτείτε αντικειμενικά, ουσιαστικά θα καταφέρετε να βγείτε από την καχυποψία.

 

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, σε επικοινωνιακό επίπεδο ο Οκτώβριος θα είναι για εσάς ένας τυχερός μήνας με συναντήσεις γνωριμίες και προκλήσεις, θα υπάρξουν ραντεβού και απρόοπτες επαφές.

Οι καταπιεσμένοι ίσως να αποκτήσετε αντιδράσεις αλλοπρόσαλλες, προσοχή στις αυθόρμητες αποφάσεις, θα πρέπει να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες. Στην περίπτωση που πάρετε την απόφαση να δώσετε τελικά μια διαφορετική κατεύθυνση στην προσωπική σας ζωή θα πρέπει να το σκεφτείτε πολύ καλά.

Ο μήνας σας φέρνει άνοιγμα για νέα γνωριμία, στους απογοητευμένους θα δοθεί η ευκαιρία να βγείτε από την προσκόλληση στα παλιά. Δυναμική και αρκετά αποφασιστική θα είναι η στάση σας, θα μπορέσετε να καταλήξετε και να δρομολογήσετε τις καταστάσεις.

Ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου, θα σας βοηθήσει να βγείτε από τις αμφιβολίες και τα μπερδεμένα αισθήματα, θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητοί μου Παρθένοι, ο Οκτώβριος θα είναι ένας δυναμικός μήνας που θα καταφέρει να σας βγάλει από την εσωστρέφεια. Τα συμβάντα οι συναντήσεις και τα απρόοπτα επικοινωνιακά ανοίγματα θα τονώσουν τη διάθεση σας για κοινωνικοποίηση, θα θελήσετε να δώσετε έκταση στις συνομιλίες που θα υπάρξουν.

Φεύγει η ατονία και η ανάγκη για απομόνωση, θα βρεθείτε σε παρέες θα υπάρξουν νέες προκλήσεις, γενικότερα θα νιώσετε την ανάγκη να διευρύνετε τις γνωριμίες σας.

Σε τηλεφωνήματα και συναντήσεις θα υπάρξουν εξακριβώσεις, θα καταφέρετε να ξεκαθαρίσετε τις μπερδεμένες καταστάσεις και να βγείτε από τις αμφίδρομες σκέψεις. Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα τόσο για επανασύνδεση όσο και για νέα γνωριμία.

Ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου, θα συμβάλει θετικά στο να προκύψει νέα αρχή.

 

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητοί μου Ζυγοί, ζωτική θα είναι η στάση σας σε όλη τη διάρκεια του μήνα, θα υπάρξουν επικοινωνιακά ανοίγματα, οι συνομιλίες σας θα είναι δυναμικές, δεν θα λείψουν τα άμεσα ξεκαθαρίσματα.

Στις μπερδεμένες καταστάσεις θα δοθούν οι κατάλληλες εξηγήσεις, τα βήματα θα είναι τολμηρά κυρίως σε θέματα επανασύνδεσης. Σε γενικές γραμμές ο Οκτώβριος θα είναι για εσάς ένα τυχερός μήνας, οι εξελίξεις θα σας ικανοποιήσουν, τα συμβάντα θα σας ανανεώσουν συναισθηματικά.

Εσείς οι απογοητευμένοι είναι πολύ πιθανό να πάρετε την απόφαση να τερματίσετε τα παλιά. Θα υπάρξουν προσεγγίσεις και νέες γνωριμίες θα ακουστούν φιλοφρονήσεις που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας.

Στην περίπτωση που διατηρείτε σταθερό δεσμό, θα δοθεί νέα ώθηση στη σχέση σας, αλλάζουν τα αρνητικά δεδομένα, ανοίγεται καινούργιος ορίζοντας. Δεν θα λείψουν οι ουσιαστικές αποφάσεις που θα έχουν να κάνουν με το μέλλον και γενικότερα με το θέμα της δέσμευσης.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, μέσα τον Οκτώβριο, θα είστε από τους πιο τυχερούς του ζωδιακού κύκλου. Τα συμβάντα θα είναι ευχάριστα, απρόοπτα, σε ορισμένες περιπτώσεις και καρμικά. Καταφθάνουν τυχαίες επαφές και τυχερές γνωριμίες, καλό θα είναι να δώσετε έκταση στις επαφές που θα προκύψουν.

Πολύ καλά θα κάνετε και θα εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, γενικότερα το ένστικτο σας θα είναι σωστός οδηγός. Εσείς που είστε σε σχέση κινηθείτε με τακτική και μέθοδο, στην περίπτωση που στόχος σας είναι η δέσμευση προχωρήστε τα βήματα σας.

Ο δεύτερος μήνας του φθινοπώρου θα σας βοηθήσει να εξακριβώσετε και να συνειδητοποιήσετε, αυτό με τη σειρά του θα σας ωθήσει να απεγκλωβιστείτε από εξαρτήσεις και συναισθηματικές προσκολλήσεις, ουσιαστικά θα καταλάβετε τι σας κάνει κακό και τι πρέπει να διώξετε από τη ζωή σας, είτε πρόκειται για συνήθειες, είτε για πρόσωπα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, μέσα στον Οκτώβριο η τύχη θα είναι με το μέρος σας, κάποια γεγονότα θα εξελιχτούν με ταχύτητα, θα πρέπει να είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις. Θα υπάρξει άνοιγμα για νέες γνωριμίες, με ευκολία θα πιάσετε την κουβέντα, γενικότερα η στάση σας θα είναι ιδιαιτέρως κοινωνική και προσιτή.

Δεν αποκλείεται κάποια θέματα να τα κρατήσετε μυστικά, ωστόσο θα έρθει η ώρα που θα τα αποκαλύψετε, ουσιαστικά θα περιμένετε να σιγουρευτείτε για κάποιες καταστάσεις και ύστερα να συζητήσετε γι’ αυτές.

Εσείς που ήδη έχετε ταίρι δίπλα σας, ίσως να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα στάδιο παραπέρα. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, θα φλερτάρετε, θα αφήσετε το περιθώριο να σας προσεγγίσουν.

Οι διαθέσεις σας θα είναι δυναμικές και αρκετά απελευθερωμένες, θα καταφέρετε να σκεφτείτε και να κινηθείτε με αισιοδοξία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι μου Αιγόκεροι, μέσα στον Οκτώβριο θα σας χαροποιήσουν τα συμβάντα και τα απρόοπτα ανοίγματα, ωστόσο για να υπάρξει περεταίρω εξέλιξη θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα και κυρίως συνειδητοποιημένα.

Θα συναναστραφείτε και θα συστηθείτε με καινούργια πρόσωπα, όμως θα πρέπει να αξιοποιήσετε τα γεγονότα και να δώσετε ξεκάθαρες απαντήσεις.

Εσείς οι χωρισμένοι ή τσακωμένοι στις επαφές που θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα υπάρξουν συναισθηματικές αποκαλύψεις, κάτι θα μάθετε και θα διαφοροποιήσετε τις απόψεις σας. Στο χέρι σας θα είναι η επανασύνδεση, ουσιαστικά οι εξελίξεις θα περιμένουν τις αποφάσεις σας.

Εσείς που επιθυμείτε καινούργια γνωριμία, θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε σε νέα αρχή με καινούργιο πρόσωπο, θα υπάρξουν γεγονότα που θα σας ενθουσιάσουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, μέσα στον Οκτώβριο θα είναι καθαρά στο χέρι σας να αξιοποιήσετε τα συμβάντα που θα είναι ιδιαιτέρως τυχερά. Θα ‘ρθείτε σε επαφές με καινούργια πρόσωπα, θα γίνουν γνωριμίες, οι διαθέσεις θα είναι δυναμικές.

Για εσάς που θέλετε να κάνετε μια καινούργια γνωριμία η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη γι αυτό δεν θα πρέπει να παγιδευτείτε σε ενδοιασμούς. Σε τόνωση θα βρίσκεται η αυτοπεποίθηση σας, το πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σας θα είστε σε θέση να το κερδίσετε, προχωρήστε σε άμεσες προσεγγίσεις.

Εσείς οι απογοητευμένοι, διαγράφετε τα παλιά, βάζετε στην άκρη τις αρνητικές σκέψεις και παίρνετε τα πάνω σας. Ουσιαστικά με τον τρόπο σκέψης σας θα καταφέρετε να αναπτερώσετε το ηθικό σας και να περάσετε σε ουσιαστικές πράξεις.

Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να τερματίσετε σχέση που πλέον δεν σας ικανοποιεί.

 

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητοί μου Ιχθείς θα καταφέρετε να ανανεωθείτε μέσα στον Οκτώβριο, θα είστε από τους τυχερούς που θα έχουν ανοίγματα, οι αλλαγές θα είναι ευχάριστες. Θα μπορέσετε να εξηγήσετε και να κατανοήσετε, κάποιοι από εσάς θα βγείτε από τις ανασφάλειες και τις αμφισβητήσεις.

Εσείς που είστε σε σχέση αφήνετε στην άκρη τις πεσιμιστικές και αρνητικές θεωρίες, η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις.

Για τους χωρισμένους, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης, προσεγγίσετε το πρώην ταίρι σας, θα υπάρξει θετική κατάληξη. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξουν ειλικρινείς εξομολογήσεις που θα καλύψουν τα συναισθηματικά κενά.

Εσείς οι ελεύθεροι ή μοναχικοί, αλλάζετε αποφάσεις, θα είστε σε θέση να προχωρήσετε τα βήματα σας, να φλερτάρετε, και να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες.

 

πηγή: www.zwdia24.gr

 

Τα 3 ζώδια που θα έχουν μία δύσκολη εβδομάδα!

Αυτά τα ζώδια θα έχουν τη χειρότερη εβδομάδα Συμβαίνουν τόσα πολλά στην αστρολογία αυτή τη στιγμή. Στην πραγματικότητα, βρισκόμαστε σε αυτή τη συνθήκη όλο το...

Ειρήνη Καζαριάν: Στο Τρόοδος με τον αγαπημένο της

Κυριακάτικη εκδρομή για την Ειρήνη Καζαριάν και το σύντροφό της Αχώριστοι η Ειρήνη Καζαριάν και ο Ιωσήφ Ψωμάς. Η νικήτρια του πρώτου κύκλου του GNTM, μπορεί...

Ειρήνη Καραγιώργη: 3 κομμάτια που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου

Κάντο όπως η Ειρήνη Καραγιώργη Μπορεί να πλησιάζουμε σιγά-σιγά προς το τέλος του Οκτώβρη, όμως η θερμοκρασία ακόμα δεν λέει να πέσει, προκαλώντας «σύγχυση» στις...

Έγκυος νικήτρια του Next Top Model!

Ευχάριστα νέα για την νικήτρια του Next Top Model 2! Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Next Top Model την περίοδο 2010-2011, όταν...

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας (19-25/10)

Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας για όλα τα ζώδια Τι λένε τ’ άστρα; Θα έχουμε μία καλή εβδομάδα; Αστρολογικές προβλέψεις από 19 μέχρι 25 Οκτωβρίου. Λίτσα Πατέρα: Τι...

Πρόταση γάμου στην κυπριακή showbiz (pics/video)

Έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Ο Γιάννης Κούσουλος και η πρόταση γάμου στη σύντροφό του. Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, γονάτισε μπροστά στην αγαπημένη του Δορίνα,...

Σάκης Ρουβάς: Μας ξεναγεί στο θερμοκήπιό του (video)

Ένα θερμοκήπιο στον κήπο του σπιτιού του στον Νέο Βουτζά έχει στήσει ο Σάκης Ρουβάς Ο διάσημος τραγουδιστής δεν σταματά να μας εκπλήσσει. Μέσα από αναρτήσεις...

Μια καλύτερη καθημερινή ζωή στο σπίτι για εμάς και τα παιδιά μας!

Οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στον κόσμο είναι τα παιδιά μας. Αδιαμφισβήτητα, με τον ερχομό ενός παιδιού τα δεδομένα στο σπίτι αλλάζουν. Το σπίτι μας, και...

ΙΚΕΑ: Παρουσιάζει τη νέα σειρά BYGGLEK σε συνεργασία με τη LEGO

Νέα σειρά BYGGLEK σε συνεργασία με τη LEGO από την ΙΚΕΑ Για την ΙΚΕΑ, το παιχνίδι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής, ανεξαρτήτως ηλικίας! «Ξυπνά» τη...

Τα 3 ζώδια που θα έχουν μία δύσκολη εβδομάδα!

Αυτά τα ζώδια θα έχουν τη χειρότερη εβδομάδα Συμβαίνουν τόσα πολλά στην αστρολογία αυτή τη στιγμή. Στην πραγματικότητα, βρισκόμαστε σε αυτή τη συνθήκη όλο το...

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας (19-25/10)

Αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας για όλα τα ζώδια Τι λένε τ’ άστρα; Θα έχουμε μία καλή εβδομάδα; Αστρολογικές προβλέψεις από 19 μέχρι 25 Οκτωβρίου. Λίτσα Πατέρα: Τι...

Τα 3 ζώδια που είναι οι χειρότεροι σύντροφοι

Οι χειρότεροι σύντροφοι του ζωδιακού! Εναλλακτικός τίτλος θέματος, από μακριά και αγαπημένοι. Δεν μπλέκεις. Πού σας πετυχαίνω; Είναι καλή ώρα να μιλήσουμε για τα ζώδια που...

Πώς μπορείς να προσελκύσεις την αγάπη στη ζωή σου;

Πώς βρίσκεις την αγάπη; Ναι, γίνεται να την προσελκύσεις Ο Gary Chapman στο βιβλίο του «The Five Love Languages» εξηγεί πως μέσα από τα λόγια...

Μια καλύτερη καθημερινή ζωή στο σπίτι για εμάς και τα παιδιά μας!

Οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στον κόσμο είναι τα παιδιά μας. Αδιαμφισβήτητα, με τον ερχομό ενός παιδιού τα δεδομένα στο σπίτι αλλάζουν. Το σπίτι μας, και...

Τα 3 ζώδια που θα έχουν μία δύσκολη εβδομάδα!

Αυτά τα ζώδια θα έχουν τη χειρότερη εβδομάδα Συμβαίνουν τόσα πολλά στην αστρολογία αυτή τη στιγμή. Στην πραγματικότητα, βρισκόμαστε σε αυτή τη συνθήκη όλο το...

Τα 3 ζώδια που είναι οι χειρότεροι σύντροφοι

Οι χειρότεροι σύντροφοι του ζωδιακού! Εναλλακτικός τίτλος θέματος, από μακριά και αγαπημένοι. Δεν μπλέκεις. Πού σας πετυχαίνω; Είναι καλή ώρα να μιλήσουμε για τα ζώδια που...

MC MEDIA NETWORK

Lifestyle

Lifestyle

Supervillains γένους θηλυκού που λατρέψαμε στη μεγάλη οθόνη!

Διάσημες ηθοποιοί του Χόλιγουντ που ενσάρκωσαν τις πιο αγαπημένες... supervillains! Μια διάσημη φράση του Νίκου Καζαντζάκη λέει τα εξής: «Υπάρχει στον κόσμο τούτον ένας μυστικός...

Τριαντάφυλλος vs Βανδή: «Aμα θέλει φεύγω και την άλλη βδομάδα»

O Τριαντάφυλλος φανερά ενοχλημένος χαρακτήρισε τον σχολιασμό της Δέσποινας Βανδή ως ειρωνικό. Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο το «J2US» με τον Τριαντάφυλλο και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου...

Advertorials