MC MEDIA NETWORK

Saturday, 27 April
Advertisement

Η ΙΚΕΑ υποδέχεται νέες σειρές

Advertisement

Η ΙΚΕΑ φέρνει κοντά σας νέες σειρές με παιχνιδιάρικη διάθεση, μοντέρνο και εκλεκτικό ύφος, χρώματα και έντονα μοτίβα με λουλούδια και καρό σχέδια.  Οι συλλογές περιλαμβάνουν καναπέδες για να κάνετε  το καθιστικό σας πιο ζεστό και λειτουργικό, τραπέζια μέσης και είδη αποθήκευσης από βιώσιμες πηγές πεύκου, έπιπλα γραφείου, μοναδικά καλύμματα μαξιλαριών, ιδιαίτερα διακοσμητικά, καθώς επίσης και χαλιά από lyocell.

- Advertisement -

Αν θέλετε να ανανεώσετε το καθιστικό σας, χαρίζοντάς του ένα παραδοσιακό στιλ με όλες τις σύγχρονες λειτουργίες, τότε η σειρά καναπέδων LIDHULT υπόσχεται να αποτελέσει το νέο σημείο συνάντησης του σπιτιού. Όπως εξηγεί ο σχεδιαστής Henrik Preutz, όταν σχεδίαζε τον συγκεκριμένο καναπέ, είχε στο μυαλό του ένα αφράτο κέικ. Γι’ αυτό ο καναπές είναι στρογγυλός και μαλακός, ελκυστικός και ωραίος.  Η ψηλή πλάτη, το στήριγμα του αυχένα και τα μαλακά μπράτσα του, είναι ιδανικά για να παρακολουθήσετε τηλεόραση, να χαλαρώσετε ή να απολαύσετε ύπνο.

Για μία ολοκληρωμένη αποθηκευτική λύση καθιστικού, επιλέξτε τη σειρά αποθήκευσης και τραπεζιών HAVSTA. Η σειρά είναι κατασκευασμένη από μασίφ ξύλο πεύκου με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, και βασίζεται στην απλότητα και τη λειτουργικότητα του σκανδιναβικού σχεδιασμού. Η σειρά περιλαμβάνει παραδοσιακές μονάδες αποθήκευσης με ντουλάπια ανοικτής ή κλειστής αποθήκευσης, τραπέζια ζιγκόν καθώς και ένα τραπέζι μέσης με πρακτικό ράφι αποθήκευσης για τα επιτραπέζια παιχνίδια, τις εφημερίδες και άλλα καθημερινά σας αντικείμενα.

Και σε ποιον δεν αρέσουν τα λουλούδια;  Επιλέξτε το νέο κάλυμμα μαξιλαριού LEIKNY που είναι φτιαγμένο από 100% βαμβάκι από βιώσιμες πηγές ή το μαξιλάρι SARALENA με το παιχνιδιάρικο μοτίβο σε σκούρες αποχρώσεις, που θυμίζει μαγικό κήπο, και ανανεώστε το καθιστικό σας, χαρίζοντάς του μια νοσταλγική και ρομαντική διάθεση.

Για μια ζεστή ατμόσφαιρα, επιλέξτε το χαλί GLUMSO, το οποίο είναι κατασκευασμένο από 100% lyocell, μια φυσική ίνα κυτταρίνης που παράγεται από το ξύλο. Το ξύλο ως ανανεώσιμο υλικό, χρειάζεται λιγότερο νερό, φυτοφάρμακα και τεχνητά λιπάσματα για να αναπτυχθεί. Το lyocell βάφεται με μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον προτού μετατραπεί σε χαλί.  Με μονόχρωμα μοτίβα, σε ανοικτό ή σκούρο γκρι, τα χαλιά GLUMSO ταιριάζουν με διαφορετικά στιλ, ενώ συνδυάζονται εύκολα και μεταξύ τους.

Το στιλ και η λειτουργικότητα συναντούν τον παραδοσιακό σχεδιασμό με βιομηχανικές επιρροές στη σειρά γραφείων IDASEN, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε χώρους εργασίας με έντονη δραστηριότητα, όσο και στο σπίτι.

Προσθέστε στη διακόσμηση του σπιτιού σας, ένα στοιχείο εκλεκτικής και γοητευτικής έκπληξης με το σετ διακόσμησης τοίχου SKURAR, που αποτελείται από τρεις εικόνες αριστοκρατικών γάτων, σε πλαίσιο από γκρι ατσάλι με διάτρητο σχέδιο, που θυμίζει μοτίβο δαντέλας.

Ανάμεσα στα νέα προϊόντα της ΙΚΕΑ μπορείτε να βρείτε ακόμη τη σειρά φωτιστικών SKURUP που είναι φτιαγμένη από ατσάλι και έχει βιομηχανικό σχεδιασμό, τον πολυέλαιο APPELVIKEN που συνδυάζει ηλεκτρικό φωτισμό με ατμοσφαιρικό φωτισμό ή τον επαναφορτιζόμενο λαμπτήρα Led TOSTHULT που σας παρέχει φως ακόμη και κατά τη διάρκεια διακοπής του ρεύματος. Ακόμα, η νέα αναπαυτική καρέκλα τραπεζαρίας SAKARIAS, με ιδανικό ύψος, πλάτη με γωνιά και μπράτσα, θα κάνει το δείπνο σας, ακόμη πιο απολαυστικό.

Η ΙΚΕΑ μέσα από τα προϊόντα της εστιάζει στη βιωσιμότητα, με υφάσματα από 100% βαμβάκι από βιώσιμες πηγές, χαλιά από lyocell και έχει δεσμευτεί να προμηθεύεται τρόφιμα με υπευθυνότητα σε συνεργασία με τον οργανισμό UTZ. Δοκιμάστε την πιστοποιημένα βιώσιμη σειρά σοκολάτας BELONING, σε συναρπαστικές γεύσεις από κόκκινα μύρτιλα, πορτοκάλι και αμύγδαλο ή κομματάκια καφέ.

Ανακαλύψτε τις νέες σειρές στο κατάστημα ΙΚΕΑ ή στο https://www.ikea.com.cy/neo/.

ΙΚΕΑ ζούμε μαζί!

 

 

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK