MC MEDIA NETWORK

Friday, 19 April
Advertisement

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 08/09

Advertisement

Σε σχέση ή free;

- Advertisement -

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ερωτικά σου…

Για δες…

Κριός

Η αποποίηση των ευθυνών σου είναι βέβαια ένας πολύ εύκολος δρόμος για να κάνεις αυτό που θέλεις, χωρίς τύψεις κι ενοχές. Είναι βλέπεις κι αυτός ο πειρασμός που σου γνέφει και δεν σε αφήνει να… αγιάσεις! Όπως κι αν έχει, αν είσαι μόνος/η, φρόντισε να περάσεις όμορφα, χωρίς περαιτέρω προσδοκίες, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε είναι προτιμότερο να αρκεστείς στη φαντασία σου, παρά να μπλέξεις σε περιπέτειες στην πράξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τη στιγμή που τίποτα δεν είναι σαφές, δημιουργούνται όλες οι προϋποθέσεις για να υπάρξει μια κρίση εμπιστοσύνης ή ένα ακόμη κυνήγι φαντασμάτων στα προσωπικά σου. Μάλιστα, παρά τις όποιες προσπάθειες να παρουσιαστούν τα πράγματα περίπου ιδανικά, στην πράξη συμβαίνουν τα εντελώς αντίθετα κι αν δεν είσαι εσύ που προσπαθείς να καλύψεις τα ίχνη σου, τότε κάποιος/α άλλος/η το κάνει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φαίνεται πως ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται κι αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να τον ζήσεις, εξαντλώντας τον ρομαντισμό σου. Υπάρχει όμως σοβαρό ενδεχόμενο να πρόκειται για μια κατάσταση απιστίας από την άλλη πλευρά, αλλά αυτό δε σε αφορά και τόσο από τη στιγμή που θα «ανέβεις» ψυχολογικά και θα περάσεις όμορφα. Αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε είναι εύκολο να… κυλήσεις κι εσύ προς την απιστία!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, έχεις τις «κάψες» σου, αλλά τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται, πρόσεξε, λοιπόν, μήπως «σου βάλουν λόγια» για ένα πρόσωπο, καθαρά και μόνο από αντιζηλία. Ακόμη, μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να έχει κάποιες ασαφείς πτυχές, τις οποίες καλό είναι να διευκρινίσεις για να μην πάρεις μια λάθος απόφαση, αλλά και για να μην κρίνεις άτομα ή καταστάσεις με τα παραποιημένα στοιχεία που θα σου δοθούν!

ΛΕΩΝ

Ο Άρης αναμένεται να συμβάλλει σε μια αξιοσημείωτη κινητικότητα στα προσωπικά σου και σε ποικίλα «παιχνίδια», ωστόσο σε αυτήν τη φάση έλκεις μάλλον αναξιόπιστα άτομα κι αν υπάρξει μια νέα γνωριμία, καλό είναι να μην παρασυρθείς από τις εντυπώσεις, αφού το «πρόσωπο» άλλο δείχνει κι άλλο είναι! Επιπλέον, φαίνεται πως κάποιος/α εξωραΐζει τις καταστάσεις για να επωφεληθεί προσωπικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου είναι «δίκοπο μαχαίρι» για τα προσωπικά σου, αφού από τη μια πλευρά σε ωθεί να αφοσιωθείς ολόψυχα στο ταίρι σου, από την άλλη όμως θες να έχεις και μια ανάλογη «σούπερ» ανταπόκριση! Κι εδώ το πρόβλημα είναι ότι αν το παρακάνεις με τις απαιτήσεις σου, δε θα βρεις απέναντί σου μια «καθαρή» στάση, αλλά μια σειρά ενεργειών που, απλά, σου ρίχνουν «στάχτη στα μάτια»!

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, φέρνοντάς σε κοντά και σε ένα πρόσωπο που δείχνει να ενδιαφέρεται για σένα, μη βιαστείς όμως να… ανταποκριθείς, αφού τελικά η πραγματικότητα μπορεί να είναι διαφορετική από αυτήν που νομίζεις. Και κυρίως μην «τρέξεις» να ξοδέψεις τα χρήματά σου για να εντυπωσιάσεις κάποιον/α, αφού όταν πάρει αυτό που θέλει, ύστερα θα σε αφήσει «μπουκάλα»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζήσε το σήμερα και αξιοποίησε άμεσα τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, χωρίς όμως να τρέφεις «μεγάλες προσδοκίες», αφού πρακτικά αυτές είναι που σου «φουσκώνουν» το μυαλό ή σε παγιδεύουν σε λάθος επιλογές και υπερεκτιμημένες καταστάσεις. Επιπλέον, ένα προσωπικό θέμα φίλου ή φίλης σου εμφανίζεται με τρόπο που απέχει πολύ από την αλήθεια, με κίνδυνο να συνδράμεις στο λάθος άτομο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιος/α αγγίζει τις ευαίσθητες «χορδές» σου, αλλά οι συνθήκες δεν επιτρέπουν κάτι περισσότερο για την ώρα, μάλλον λόγω απόστασης ή «αντικειμενικών περιορισμών», που όμως δεν αποκλείεται να είναι και μια εύσχημη πρόφαση. Τελικά όμως μια «ασαφής» υπόσχεση για το μέλλον, που σε τονώνει συναισθηματικά και αφήνει την φαντασία σου να «οργιάζει», είναι προτιμότερη από μια διάψευση ή απιστία!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο «υπερβάλλων ζήλος» σου προς ένα πρόσωπο ίσως παρεξηγηθεί ή δώσει δικαιώματα, οπότε φρόντισε να κρατήσεις τις αποστάσεις σου, ιδιαίτερα αν είσαι ήδη σε μια σχέση. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου προσάψουν κατηγορίες για κάτι που ούτε καν πέρασε από το μυαλό σου. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, τότε μπορεί να έχεις μια κατάκτηση, που θα σου προσφέρει έντονες συγκινήσεις, όχι όμως και την αξιοπιστία που ενδεχομένως να αναζητάς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη δε φείδεται ούτε ευκαιριών, ούτε προτάσεων για σένα, καμιά τους όμως δε φαίνεται να έχει τις προϋποθέσεις μιας σχέσης με διάρκεια και πολύ περισσότερο έμπιστης. Αν, μάλιστα, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν αποκλείεται να «σου μπουν ψύλλοι στ’ αφτιά» κι όχι άδικα. Αν όμως, απλά, ενδιαφέρεσαι να περάσεις όμορφα, τότε δεν έχεις παρά να «ποντάρεις» σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή που θα σου μείνει αξέχαστη!

ΙΧΘΥΕΣ

Όλα δείχνουν «ειδυλλιακά», μάλλον όμως φαντάζεσαι πράγματα που δε συμβαίνουν κι αν πάρεις την υπόθεσή σου πολύ στα σοβαρά, είναι πολύ πιθανό να πληγωθείς. Ίσως, μάλιστα, να προκύψει ένα ρομαντικό φλερτ με ένα πρόσωπο που κινείται στον χώρο της εργασίας σου, αλλά το πρώτο που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η παρουσία σου σε μια «θέση- κλειδί» σε μετατρέπει σε στόχο εκμετάλλευσης από εκείνους που θέλουν να κάνεις «τα στραβά μάτια»!

astrology.gr

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK