Γιατί όλες οι επώνυμες Κύπριες ποστάρουν αυτή τη φωτογραφία στο Instagram;

Αδιαμφισβήτητα, η Candice Swanepoel είναι μία από τις ωραίοτερες γυναίκες του πλανήτη. 

Ο διάσημος «άγγελος» της Victoria’s Secret, πριν από μερικές εβδομάδες έφερε στον κόσμο το δεύτερό της παιδί.

Δώδεκα μέρες μετά τη γέννα, η καλλονή πήγε για βουτιές σε παραλία της Βραζιλίας και ο φακός τη «συνέλαβε» να φορά μπικίνι, μη έχοντας (φυσικά!!!) χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Πολλοί ήταν αυτοί που άρχισαν να την επικρίνουν για το σώμα της και τα περιττά κιλά της και να της κάνουν bullying για την εικόνα της!

Η Candice, έκλεισε τα στόματα όλων, κάνοντας αυτή την υπέροχη ανάρτηση, την οποία έχουν ποστάρει σχεδόν όλες οι επώνυμες σε Κύπρο και Ελλάδα στους λογαριασμούς τους στο Instagram.

«Αυτή είμαι εγώ 12 ημέρες αφού γέννησα τον γιο μου. Άμα έχετε να πείτε κάτι κακό, κοιτάξτε πρώτα τον εαυτό σας. Η κοινωνία μπορεί να είναι πολύ σκληρή. Τα standards της ομορφιάς είναι ανέφικτα μερικές φορές για τις γυναίκες στις μέρες μας, δεν ντρέπομαι να δείξω την κοιλιά μου μετά τη γέννα. Είμαι περήφανη γι’ αυτή γιατί κράτησε το γιο μου για εννέα μήνες. Πιστεύω πως έχω κερδίσει το δικαίωμα να έχω κοιλίτσα. Μήπως τα λέτε όλα αυτά επειδή είμαι μοντέλο; Είμαστε όλοι φυσιολογικοί άνθρωποι, οπότε αφήστε με να απολαύσω το μπάνιο με την ηρεμία μου παρακαλώ».