Πήγαμε στο φιλανθρωπικό «Fashion Night» του Olympic Residence στη Λεμεσό! (pics)

Γράφει ο Κλεάνθης Κλεάνθους / Φωτογραφίες: Γιώργος Ερέσσιος

 

Μια ξεχωριστή βραδιά έζησαν όλοι όσοι έδωσαν το «παρών» τους χτες στο «The Fashion Night» που διοργανώθηκε στο Olympic Residence στη Λεμεσό, μια βραδιά με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού μέρος των εσόδων θα δοθούν στο Infant Welfare Association of Limassol.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μία μαγική βραδιά στην Olympic Piazza Residence, γεμάτη μόδα, μουσικές επιλογές από τον DJ George Asimenos, live performances και εντυπωσιακά χορευτικά acts, νόστιμα finger food και δροσιστικά cocktails που επιμελήθηκε το Como Osteria.

Παρουσιάστρια της βραδιάς ήταν η ηθοποιός και μοντέλο Έλενα Πιερίδου, ενώ την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία ο αντιπρόεδρος του Olympic Group, Δημήτρης Τσαγγαράς, ο οποίος καλωσόρισε το κοινό που τίμησε με την παρουσία του το event.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν επίδειξη μόδας με τη συμμετοχή των καταστημάτων του Olympic Piazza και να πάρουν μία γεύση από τα τελευταία trends της σεζόν μέσα από τις γυναικείες, ανδρικές και παιδικές συλλογές που φιλοξενούνται στους χώρους τους.

Στο fashion show συμμετείχαν οι μπουτίκ: Tiffany, Max&Co., Natasha Pavluchenko, Planete και Parasuerte, με την παρουσία επίσης των καταστημάτων 3FGallery, Nespresso, Dinnes, Chopard Switzerland watches, Dinnes και Golden Gallery by Karapatays.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και το επίσημο λανσάρισμα του πρώτου τεύχους του περιοδικού του Olympic Residence, «Towers». Το περιοδικό έχει δημιουργηθεί μέσα από τη συνεργασία της Άλφα Δημιουργικής και της MC Digital Media.

Χορηγός επικοινωνίας ήταν ο μεγαλύτερος διαδικτυακός όμιλος της Κύπρου, MC Digital Media.

ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΔΑΜΕ: 

Δέσποινα Ευσταθίου, Δημήτρης Τσαγγαράς

Χρήστος και Εύη Μαραγκού

Άντρια Αλετράρη

Μαρία Λόρδου

Κατερίνα Νικολάου, Γιάννης Αντωνίου

Πόλυ Τύμβιου

Μαρία Τύμβιου

Εύη Μαραγκού

Γιώργος Λοίζου, Δέσποινα Ευσταθίου

Ηλίας Τίγκης, Δήμος Νατάρ, Άντρια Αλετράρη

Η ομάδα της MC MEDIA

Έλλη Μαραγκού, Ειρήνη Μιχαήλ

Έλενα Βασιλείου, Δέσποινα Ευσταθίου

Χρήστος Μαραγκός, Χάρης Χαριλάου