Η Στέλλα Ιταλού μας παρουσιάζει τις αγαπημένες της τάσεις για το καλοκαιρινό μακιγιάζ

Το καλοκαιράκι είναι η περίοδος που όλες ζητάμε έντονα την αλλαγή και έχουμε τη διάθεση να πειραματιστούμε.

«Παιχνιδιάρικο» λοιπόν μας ήρθε το καλοκαίρι του 2018 μίας και επιτέλους βλέπουμε στο μακιγιάζ μας πολύ χρώμα και χαρούμενες ανάλαφρες γραμμές.

1. Μαυρισμένη καθαρή επιδερμίδα (fake or not), γυαλάδες στο πρόσωπο, pop σκιές στα μάτια και είσαι έτοιμη για το μπαράκι δίπλα από το κύμα.

 

2. Αποχαιρετάμε σιγά σιγά το έντονο contouring με πάστες που είχαμε εδώ 3-4 χρονάκια, και το αντικαθιστούμε με το strobing, το οποίο κάνει το δέρμα να δείχνει πολύ πιο νεανικό και φυσικό.  Αποφύγετε να το κάνετε εάν είστε πολύ λαδερή και εάν θέλετε διάρκεια στο μακιγιάζ σας.

3.Κυρίαρχο χρώμα για φέτος είναι το blue electric, (η απόφαση πάρθηκε πριν ή μετά το πλασάρισμα της σειράς της Kim Kardasian, ποιος ξέρει;) και φυσικά δεν ξεχνάμε το ελληνικό πράσινο χρώμα της ελιάς αλλά και το μωβ.

4.Glitters και μεταλιζέ σκιές για πιο βραδινά μακιγιάζ έχουν επίσης την τιμητική τους, καθώς και τα παράξενα σχήματα με eyeliners που δίνουν ένα πιο fashion look για τις πιο τολμηρές.

5. Τα φρύδια κρατήστε τα φυσικά (όχι σαν του Καραμανλή) και όχι τόσο τυποποιημένα και τετραγωνισμένα, γεμίστε ελαφριά με σκιά τα κενά σας και κτενίστε για να φύγει η περίσσια ποσότητα.

 

Μια συμβουλή….

Ανεξάρτητα από τι μακιγιάζ θα κάνεις μην ξεχάσεις να φορέσεις το χαμόγελο και την αυτοπεποίθηση σου.  Αυτά τα δύο αγαπημένη μου είναι στην μόδα ολόχρονα!