MC MEDIA NETWORK

Tuesday, 23 April
Advertisement

Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF10

Advertisement

 

- Advertisement -

 

Η φιλοσοφία της Estée Lauder είναι ότι ‘’Κάθε γυναίκα είναι Όμορφη’’ και αυτό σημαίνει πως κάθε γυναίκα, με οποιονδήποτε χρωματικό τόνο μπορεί να επιτύχει όμορφη, αψεγάδιαστη επιδερμίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το Double Wear StayinPlace Makeup SPF 10, ένα υγρό makeup που ο σκοπός του είναι να προσαρμόζεται στους ρυθμούς της μοντέρνας γυναίκας, ώστε όσο δύσκολη και ανατρεπτική και αν είναι η μέρα της, να συνεχίσει να φαίνεται φρέσκα και όμορφη χωρίς να έχει αλλοιωθεί καθόλου το makeup της.  Όταν οι μέρες είναι απαιτητικές, αυτό το μη-λιπαρό makeup που ελέγχει την λιπαρότητα, διατηρείται αψεγάδιαστο ακόμα και σε συνθήκες ζέστης και υγρασίας.

 

 

Οι ερευνητές της Estée Lauder γνωρίζουν πως οι γυναίκες σε όλο τον κόσμο αναζητούν makeup με μεγάλη διάρκεια, που να ταιριάζει τέλεια στον χρωματικό τους τόνο, να απαλύνει τις ατέλειες και να δημιουργεί μια αψεγάδιαστη εμφάνιση. Οι έρευνες τους συγχρόνως έδειξαν πως το 94% των γυναικών χρησιμοποιούν την λάθος γι αυτές απόχρωση. Για να ανταποκριθούν στην ανάγκη αυτή οι ερευνητές της Estée Lauder διεύρυναν τις αποχρώσεις του Double Wear StayinPlace Makeup SPF 10  έτσι ώστε να καλύψουν τις ανάγκες κάθε γυναίκας.

 

Περιέχει υψηλής απόδοσης οφέλη, που επιτρέπουν στις γυναίκες να αισθάνονται αυτοπεποίθηση όταν το φοράνε, βοηθώντας να τονίζουν την μοναδική ομορφιά τους ακόμα και τις ημέρες με έντονη δραστηριότητα.

 

 

 

Double Wear Stay-in-Place Makeup SPF 10

Το Double Wear StayinPlace Makeup SPF 10 έγινε το Νο 1 makeup της Estée Lauder με οφέλη που ελέγχουν την λιπαρότητα χωρίς να φράζει τους πόρους. Μεταξύ άλλων προσφέρει:

  • 24ωρη διάρκεια
  • Ευπροσάρμοστη κάλυψη
  • Ανάλαφρη υφή
  • Αντέχει στην ζέστη και στην υγρασία
  • Δεν δημιουργεί ακμή
  • Δεν περιέχει άρωμα

 

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK