MC MEDIA NETWORK

Tuesday, 16 April
Advertisement

H στάση του….. ντελιβερά! (pics)

Advertisement

Μπορεί οι άνδρες που έχουν πολύ μεγάλο πέος να θεωρούνται αρκετά ελκυστικοί όμως σε πολλές περιπτώσεις το μεγάλο μέγεθος, είναι ένα μαρτύριο για τη γυναίκα.

- Advertisement -

Ο πόνος μπορεί να είναι αρκετά έντονος ειδικά στις πρώτες σεξουαλικές συνευρέσεις ενός ζευγαριού. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που αποφεύγουν εντελώς τη σεξουαλική επαφή γιατί η σκέψη και μόνο μιας επώδυνης συνουσίας τις απωθεί και χάνουν τελείως την ερωτική τους διάθεση.

Η σωστή τεχνική μπορεί να είναι η λύση προκειμένου το ζευγάρι να βρει την ερωτική χαρά. Μια από τις στάσεις που συνίσταται, ειδικά γι αυτές τις περιπτώσεις είναι η στάση του ντελιβερά, όπως την αποκαλούν αρκετοί sex editors στο εξωτερικό. Η ονομασία της είναι εμπνευσμένη από το ντελίβερι, μιας και γίνεται στα όρθια.

hstashtou

Άνδρας και γυναίκα στέκονται αντικριστά και ο άνδρας κρατά δυνατά τη γυναίκα από τη μέση ή τους γοφούς για να μη χάσουν την ισορροπία. Τα σώματά τους όμως δεν εφαρμόζουν. Πρέπει να υπάρχει μια μικρή απόσταση προκειμένου να μην είναι εύκολο να διεισδύσει το πέος μέσα στη γυναίκα, σε όλο του το μήκος.

hstashtou1

Η γυναίκα από την άλλη μεριά, μπορεί να σηκώσει το πόδι της και να το ακουμπήσει στον τοίχο. Με αυτό τον τρόπο κρατά αντίσταση το σώμα της και αποκτά τον έλεγχο της σεξουαλικής πράξης. Όταν νιώθει πως η διείσδυση αρχίζει να γίνεται επίπονη, μπορεί να απομακρύνει το κορμί της ελαφρά και διακριτικά χωρίς να διακόψει τη συνουσία και να χαλάσει το ερωτικό κλίμα.

boro.gr

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK