MC MEDIA NETWORK

Saturday, 20 April
Advertisement

Μάθετε τι λένε τα ζώδια για σήμερα…

Advertisement

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

- Advertisement -

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Το επόμενο διάστημα θα είσαι επιρρεπής στις καταχρήσεις και αν δε θες πραγματικά να ξεφύγεις, ήρθε η ώρα να βάλεις φρένο στον εαυτό σου!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αν είσαι ελεύθερη, η ερωτική σου διάθεση θα είναι στο φουλ. Αν είσαι σε σχέση, ήρθε η ώρα να κάνεις μια ειλικρινή κουβέντα με τον σύντροφό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σύντομα θα σε πιάσει το κοινωνικό σου μικρόβιο και δεν θα μπορείς να μαζευτείςστο σπίτι σου. Νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες σε περιμένουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Για να κατακτήσεις αυτόν που σου αρέσει, δεν χρειάζεται να μεταμορφωθείς σε κάτι άλλο. Αρκεί να του δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ο μόνος τρόπος για να βρεις την συναισθηματική σου ισορροπία που τελευταία έχεις χάσει, είναι να σερβίρεις την πλήρη σου αδιαφορία σε αυτόν που παίζει με α αισθήματά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να κάνεις κουβέντες που θα λύσουν εκκρεμότητες με φίλους ή συναδέλφους σου. Εξοπλίσου μόνο με υπομονή, γιατί θα την χρειαστείς.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα θα είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις καυγάδες με τη παραμικρή αφορμή. Προσπάθησε να ηρεμήσεις και να μην τα παίρνεις όλα κατάκαρδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ήρθε η ώρα να αφεθείς στο ερωτικό κομμάτι, χωρίς να σκέφτεσαι το μετά και τις συνέπειες. Να το ζήσεις μέχρι το τέλος. Ακούς;

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Πάντα κάνεις το αντίθετο από αυτό που σου λένε, γι’ αυτό και πάντα έρχεσαι σε ρήξη με όλους. Τι θα έλεγεςέγια μια φορά να πας με τα νερά τους;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σου προτείνουμε να χαλαρώσεις λίγο περισσότερες αυτές τις μέρες αντί να πιέζεσαι με τη δουλειά και όλα θα πάνε καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Το τελευταίο διάστημα έχεις ρίξει απίστευτη δουλειά και αυτό θα αναγνωριστεί. Μια νέα επαγγελματική πρόταση σε περιμένει που θα σε ενθουσιάσει.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αν και σήμερα είναι Σάββατο και οι περισσότεροι γνωστοί σου κάνουν διακοπές, εσύ τρέχεις να κλείσεις εκκρεμότητες και να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις.

Καλημέρα!

faysbook

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK