MC MEDIA NETWORK

Friday, 26 April
Advertisement

Lagom… το μυστικό για μια ισορροπημένη ζωή

Advertisement

Είναι γνωστό ότι η φιλοσοφία των ανθρώπων στη Σουηδία διέπεται από την απόλυτη αρμονία και την εξισορρόπηση, κάτι που τους καθιστά έναν από τους πιο ευτυχισμένους και ειρηνικούς λαούς ανά το παγκόσμιο. Η στάση ζωής τους περιστρέφεται γύρω από μια λέξη και αυτή δεν είναι άλλη από το Lagom.

- Advertisement -

“Lagom” είναι η παραδοσιακή συνταγή ευτυχίας των Σουηδών. Σύμφωνα με αυτό, το κλειδί για μια όμορφη ζωή είναι να την απολαμβάνεις με μέτρο, ούτε λιγότερο – ούτε περισσότερο, ακριβώς όσο πρέπει. Είναι η εύρεση χρόνου για την εξισορρόπηση μεταξύ της εργασίας και της προσωπικής ζωής. Είναι η ισορροπία που λειτουργεί κατευναστικά στις ανάγκες και τις επιθυμίες μας και οδηγεί σε αρμονία με το περιβάλλον και τον κόσμο. “Lagom” είναι το μότο που «αγκαλιάζει» μια ζωή πλούσια σε χαρά και ηρεμία. Είναι η ευτυχία σαν τρόπος ζωής και όχι η ευτυχία της στιγμής.

Η απόλυτη ισορροπία της φιλοσοφίας των Σουηδών εμπεριέχεται στα προϊόντα περιποίησης σώματος Barnängen, που έφθασαν στην κυπριακή αγορά πριν από ένα χρόνο. Πρόκειται για μια κορυφαία μάρκα που γεννήθηκε στη Στοκχόλμη, ένα ιδανικό μείγμα φύσης και επιστήμης, με καθαρό design και φυσικά σουηδικά συστατικά που φιλοδοξεί να μας μυήσει στο “Lagom” lifestyle!

Στη φόρμουλα της πλειάδας των προϊόντων Barnängen χρησιμοποιείται η τεχνολογία cold cream, ένα ενεργό σύμπλεγμα ελαίων και ενυδατικών συστατικών, βασισμένο στην πανάρχαια συνταγή ομορφιάς της cold cream που χρησιμοποιείται ακόμα και από φαρμακευτικές εταιρείες για να προστατεύει το δέρμα από ερεθισμούς, αφήνοντάς το απαλό και ενυδατωμένο. Επιπλέον, οι συνθέσεις των προϊόντων είναι εμπλουτισμένες με συστατικά από τη σκανδιναβική φύση και προσφέρονται σε εξειδικευμένες σειρές:

  • Barnängen Caring, για όλους τους τύπους δέρματος. Με γάλα βρόμης και 5% Cold Cream, αποτελεί μια σύνθεση που προστατεύει και διατηρεί τη φυσική ισορροπία του δέρματος.
  • Barnängen Nutritive, για ξηρές και πολύ ξηρές επιδερμίδες. Με Cloudberry και 7% Cold Cream, ανακουφίζει και ενυδατώνει ακόμα και τις πιο ξηρές επιδερμίδες.
  • Barnängen Sensitive, για τις ευαίσθητες επιδερμίδες. Εμπλουτισμένη με σύνθεση από άνθη κουφοξυλιάς και 5% Cold Cream, αγκαλιάζει με εκλεπτυσμένη φροντίδα τα ευαίσθητα δέρματα προσφέροντας μεταξένια απαλότητα.
  • All Over Rescue Body Balm, εμπλουτισμένο με προστατευτική Cold Cream, πλούσιο και ελαφρύ συγχρόνως, προσφέρει ενυδάτωση και επαναφέρει την απαλότητα στο δέρμα.
  • Barnängen Midsommer Glow, για ξηρές επιδερμίδες. Με απαλά έλαια λουλουδιών και ενυδατικό ορό προστασίας περιποιείται και αφήνει το δέρμα ελαστικό και απαλό.
  • Barnängen Sauna Relax, εμπνευσμένο από την τελετουργία της σάουνα, για όλους τους τύπους δέρματος. Με αρωματικά έλαια, εκχυλίσματα σημύδας και ενυδατικό ορό προστασίας.
  • Barnängen Glacier Blow, για όλους του τύπους δέρματος. Με φυσικά άλατα θαλάσσης σε συνδυασμό με ενυδατικό ορό προστασίας, αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και αναζωογόνησης.

Και να θυμάστε πάντα ότι η ομορφιά είναι «εσωτερική» υπόθεση ή αλλιώς… ‘’Lagom’’.

 

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK

Δεδομένο..

PROTATHLIMA