Μείωσε την κυτταρίτιδα μέχρι το καλοκαίρι

Η κυτταρίτιδα είναι κάτι που προβληματίζει τις περισσότερες γυναίκες.

Το να χάσεις κιλά δεν θα επηρεάσει την κυτταρίτιδα στο δέρμα σου, γιατί είναι επιφανειακό λίπος που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του δέρματος.

Τώρα που έρχεται και το καλοκαίρι όλες θα θέλαμε να υπάρχει ένας εύκολος και γρήγορος  τρόπος να την εξαφανίσουμε αλλά δυστυχώς δεν έχουμε την μαγική φόρμουλα. Αυτό που έχουμε είναι 3 tips για να μειώσεις την κυτταρίτιδα όσο μπορείς.

  1. Γυμναστική

SplitLungeWoman

Το ξέρουμε ότι δεν είναι το αγαπημένο σου, ούτε και δικό μας, αλλά αν κάνεις ασκήσεις που γυμνάζουν το πίσω μέρος των γλουτών, θα σφίξουν οι μύες σου και το δέρμα σου θα φαίνεται πιο σφριγηλό. Επίσης η γυμναστική βοηθάει  στην καλύτερη διατήρηση του δέρματος αφού κάνει τα κύτταρα να λειτουργούν με τον καλύτερο τρόπο. Το δέρμα σου θα δείχνει σίγουρα νεότερο. Οπότε άσε το τεμπέλιασμα και στρώσου!

  1. Απολέπιση

body-scrub-for-cellulite

Η απολέπιση διώχνει τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα σου και κάνει το δέρμα σου να ακτινοβολεί. Κάνε απολέπιση πριν μπεις στο ντους και μετά χρησιμοποίησε μια καλή ενυδατική κρέμα. Το δέρμα σου θα σε ευγνωμονεί. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα scrub του εμπορίου ή να φτιάξεις το δικό σου με κόκκους καφέ και λάδι.

  1. Κρέμες

how-to-choose-the-best-home-waxing-kit-for-your-hair-removal

Μιας που μιλήσαμε για ενυδατικές, υπάρχουν στο εμπόριο πάρα πολλές κρέμες σύσφιξης που υπόσχονται θαύματα για την κυτταρίτιδα. Να είσαι σίγουρη ότι δεν θα την εξαφανίσουν  τελείως. Διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και δυναμώνουν το δέρμα.

 

thatslife.gr