Ο Dior παρουσιάζει το Dior Bronze

Η σειρά Dior Bronze παρουσιάζει το νέο , εξαιρετικά δροσερό Monoï Balm: αυτό το after sun καταπραΰνει και ενυδατώνει το δέρμα, παρατείνοντας την ένταση του μαυρίσματος μέχρι και έναν μήνα από την τελευταία ημέρα ηλιοθεραπείας***.  Η απίστευτα δροσερή, ελαφριά, ρευστή υφή του, γίνεται ένα με το δέρμα, αναζωογονεί και ενυδατώνει, εξουδετερώνοντας την ξηρότητα του ήλιου και παρέχοντας ενυδατωμένο, απαλότερο δέρμα. Η σύνθεσή του περιέχει εκχύλισμα  Monoï,  αγκαλιάζει το δέρμα με το διακριτικό άρωμα των Πολυνησιακών λουλουδιών, για ένα εθιστικό, ηλιόλουστο, αισθησιακό ταξίδι.

Εμπλουτισμένο με ένα σύμπλεγμα συστατικών που παρατείνει το μαύρισμα, το νέο Monoï Balm βοηθάει στη διατήρηση και παράταση του μαυρίσματος , μέχρι και έναν μήνα από την τελευταία σας ηλιοθεραπεία***. Το δέρμα τυλίγεται με ένα διακριτικό, λεπτό, φωτεινό και μαργαριταρένιο πέπλο και επωφελείται μόνο από τα οφέλη του ήλιου για ένα ακτινοβόλο, χρυσό μαύρισμα.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ

Beautifying Protective Milky Mist Sublime Glow SPF 30 και Beautifying Protective Oil In Mist Sublime Glow SPF 15:

Ψεκάστε γενναιόδωρα πριν την έκθεση στον ήλιο, και ανανεώνετε με συχνές επαναλήψεις, ειδικά μετά το κολύμπι. Μην ψεκάζετε απευθείας στο πρόσωπο: απλώστε πρώτα στα χέρια και αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

Ultra Fresh Monoï Balm:

Απλώστε αρκετή ποσότητα στο πρόσωπο και στο σώμα μετά την έκθεση στον ήλιο. Για να παρατείνετε το μαύρισμα σας, συνεχίστε να χρησιμοποιείτε το προϊόν και μετά την τελευταία έκθεση στον ήλιο.

 

ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ

Κρατώντας μόνο τα οφέλη του ήλιου για το δέρμα σας, η σειρά Dior Bronze ανανεώνει τα προϊόντα για την προστασία του δέρματος, καθώς και για μετά την έκθεση στον ήλιο. Περισσότερο από μια απλή φροντίδα για τον ήλιο, ενισχύει το δέρμα με δροσερές και αισθητηριακές συνθέσεις για αποτελεσματική προστασία και υπέροχη, φυσική λάμψη που διαρκεί.

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ*  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Το νέο προστατευτικό γαλάκτωμα Dior Bronze Beautifying Protective Milky Mist Sublime Glow SPF30 και το νέο προστατευτικό λάδι Dior Bronze Beautifying Protective Oil In Mist SPF15 προσφέρουν στο δέρμα έντονη προστασία και άμεση ομορφιά για λεία και ομοιόμορφη λάμψη. Τα νέου τύπου σπρέι επιτρέπουν τη συνεχόμενη εφαρμογή 360° μοιρών. Αυτά τα δύο προϊόντα αντηλιακής φροντίδας κάνουν  εύκολη και απολαυστική την ομοιόμορφη εφαρμογή σε όλες τις ζώνες, που απαιτούν προστασία.