Χωρίζει ο Donald Trump Jr.

Η Vanessa Trump κατέθεσε αίτημα διαζυγίου από τον σύζυγό της, τον Donald Trump Jr. αργά το βράδυ της Πέμπτης, στο Ανώτατο Δικαστήριο του Μανχάταν.

«Μετά από 12 χρόνια γάμου, αποφασίσαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας», είπε το ζευγάρι στο Page Six. «Πάντα θα έχουμε μεγάλο σεβασμό ο ένας για τον άλλο. Έχουμε πέντε όμορφα παιδιά που παραμένουν η προτεραιότητά μας».

Η αίτησή της, δείχνει ότι η Vanessa δεν είναι διατεθειμένη να αντιταχθεί του άντρα της ούτε όσον αφορά την επιμέλεια των παιδιών, ούτε για την κοινή τους περιουσία – κάτι που, σύμφωνα με δικηγόρους, υποδεικνύει ότι έχει προϋπάρξει ένα προγαμιαίο συμφωνητικό.

«Το προγαμιαίο συμβόλαιο και το συμφωνητικό εμπιστευτικότητας είναι αναπόσπαστα αιτήματα της οικογένειας Trump άρα δεν θα με εξέπληττε αν ο Donald Jr. ήταν εντελώς γυμνός και χωρίς άλλα αιτήματα όταν συμφώνησε το γάμο του», είπε ο δικηγόρος Michael Stutman.

Οι 40χρονοι Vanessa και Don Jr., παντρεύτηκαν το 2005.
Όπως τονίζεται στο άρθρο της Page Six, είχαν προβλήματα γάμου που σχετίζονταν με τα ταξίδια του Don Jr και τα αμφιλεγόμενα tweets του.

Η δικηγόρος Nancy Chemtob, είπε ότι η Vanessa όφειλει να διασφαλίσει την συζυγική της ασυλία για να μην χρειαστεί να καταθέσει ενάντια στον σύζυγό της – και ότι κάνει τώρα το αίτημα διαζυγίου προτού η υπόθεση του Robert Mueller προκαλέσει ανατροπές στα περιουσιακά στοιχεία του συζύγου της.

www.huffingtonpost.gr