Άγρια κόντρα ανάμεσα σε «Samantha» και «Carrie»! Τα πολύ σκληρά λόγια στο Instagram!

Το «Sex and the City» ήταν μία από τις πιο δημοφιλείς και αγαπημένες σειρές του HBO, με χιλιάδες φανατικούς να παρακολουθούν ακόμη και σήμερα τα επεισόδια, αλλά και τις δύο ταινίες που γυρίστηκαν στη συνέχεια.

Ποιος δεν έχει λατρέψει τις τέσσερις φίλες, Carrie-Samantha-Charlotte και Miranda-, με τις fashionable εμφανίσεις τους και τις σεξουαλικές τους περιπέτειες;

Δυστυχώς όμως, μια άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες ανάμεσα στην Sarah Jessica Parker και την Kim Cattrall.

Πριν μερικές εβδομάδες η «Samantha» σε μία σπάνια συνέντευξή της στον Piers Morgan, έσπασε τη σιωπή της για την τρίτη ταινία του Sex And The City και αποκάλυψε ότι έχει αρνηθεί πολλάκις στο παρελθόν ότι θα συμμετάσχει σε αυτή.

Η Sarah Jessica Parker, η οποία είναι και παραγωγός στις κινηματογραφικές ταινίες, πήρε το θέμα στα χέρια της και σκέφτεται πολύ σοβαρά να «σκοτώσει» τη Samantha Jones, ώστε να βγει κανονικά η ταινία με τις τρεις πρωταγωνίστριες.

Σύμφωνα με το RadarOnline: «Η Sarah και η Kim έχουν πολύ άσχημες σχέσεις στην πραγματική ζωή, με την Sarah να κατηγορεί εκείνη για το τέλος της τρίτης ταινίας. Έτσι αποφάσισε πως ο μόνος τρόπος να προχωρήσουν με τα γυρίσματα είναι να σκοτώσουν τον ρόλο της Samantha».

Πριν από μερικές μέρες, ο αδελφός της Kim Cattrall βρέθηκε νεκρός λίγες μόνο ώρες αφότου εκείνη είχε απευθύνει έκκληση μέσω των social media στους θαυμαστές της να βοηθήσουν να βρεθεί, καθώς είχαν να μάθουν νέα του επί αρκετές ημέρες. Όταν έγινε γνωστός ο θάνατος του η Sarah Jessica Parker ήταν μεταξύ αυτών των ανθρώπων που έστειλε τα συλλυπητήρια μέσω Instagram.

 Μόλις διαβάσαμε την ανάρτηση της SJP σκεφτήκαμε ότι αυτό μπορεί να σημαίνει ότι οι δυο γυναίκες τα ξαναβρήκαν και έληξαν την επί χρόνια διαμάχη τους. Όμως κάναμε λάθος αφού πριν λίγο η Kim Cattrall ανέβασε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου χαρακτηρίζει την Sarah Jessica Parker υποκρίτρια, ότι εκμεταλλεύεται το θάνατο τους αδελφού της για να φανεί ότι είναι καλή και επίσης τονίζει ότι δεν είναι φίλη της ούτε οικογένειά της.