Η Μέγκαν Μαρκλ διάλεξε νυφικό! (pics)

Φαίνεται πως η Μέγκαν βρήκε το νυφικό της. Σύμφωνα με το βασιλικό ρεπόρερ Omid Scobie του Us Weekly το fitting έχει ήδη ξεκινήσει

«Η Jessica Murloney που είναι κολλητή της Μέγκαν αλλά και ειδικός σε ό,τι αφορά τους γάμους καθοδηγεί τη Μέγκαν με την όλη διαδικασία και έφτασε στο Λονδίνο στις 10 Ιανουαρίου για να περάσει λίγο χρόνο με το ζευγάρι στο Nottingham Cottage home».

Η Μέγκαν είναι υπερβολικά ενθουσιασμένη που βλέπει τις διαδικασίες να προχωράνε. Τώρα είναι ελάχιστοι αυτοί που ξέρουν το όνομα του σχεδιαστή που επέλεξε. Μην περιμένετε να μάθετε κάτι σύντομα. Ούτε καν ο Χάρι δεν έχει λεπτομέρειες!

Τον Δεκέμβρη είχαν διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με τους σχεδιαστές και τα σκίτσα και πιο συγκεκριμένα με αυτό του Inba Dror του οποίου τα σκίτσα είχαν διαρρεύσει στον Τύπο, ωστόσο, τίποτα δεν έχει ξεκαθαριστεί, αφού δεν ξέρουμε αν το σκίτσο που έφτασε στις οθόνες μας του έκοψε κάθε τη φόρα, ή του αύξησε τις πιθανότητες να είναι αυτός που τελικά θε επιλεγεί.

Από την άλλη γίνεται αρκετές συζητήσεις για το αν το νυφικό της Μαρκλ θα μοιάζει με το προηγούμενο, αυτό που είχε φορέσει στον πρώτο της γάμο το 2011 με τον παραγωγό Τρέβορ Έλγενσον.

Το 2016 σε μια συνέντευξη της η Μαρκλ είχε μιλήσει για το ιδανικό νυφικό. Η Μέγκαν είπε πως θέλει να είναι πολύ ταιριαστό και χαλαρό. Κλασικό και απλό είναι ίσως ο σωστός τρόπος για να το περιγράψει κανείς, ίσως με ένα μοντέρνο τουίστ. Προσωπικά προτιμώ τα φορέματα που αποπνέουν ρομαντισμό. Η Delphine Manivet και ο Christos Costarellos είναι οι αγαπημένοι μου! Πάντα θα είμαι μεγάλη θαυμάστρια των Ellie Saab και J. Mendel αν μιλάμε για πιο δομημένα σχέδια.

 

marieclaire.gr