Τι θα φέρει η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς που σχηματίζεται σήμερα και πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σας;

Η πρώτη Νέα Σελήνη της χρονιάς και πολύ σημαντική σχηματίζεται στις 17 Ιανουαρίου στο ζώδιο του Αιγόκερου.

Αυτό σημαίνει γενικά ότι έχουμε τη διάθεση αλλά και τις ευκαιρίες να κάνουμε νέα ξεκινήματα στα επαγγελματικά μας. Θέτουμε νέους στόχους και προσπαθούμε να τους υλοποιήσουμε.

Τι θα φέρει η Νέα Σελήνη του Ιανουαρίου;

Η σύνοδος που σχηματίζεται με την Αφροδίτη δίνει μια διάθεση για απολαύσεις και πολυτέλεια. Μας ενδιαφέρει η εξωτερική μας εμφάνιση και ξοδεύουμε χρήματα για τον καλλωπισμό μας.

Από την άλλη η συμμετοχή του Ουρανού φέρνει ξαφνικές αλλαγές στις σχέσεις τονίζει την ανάγκη μας για ελευθερία.

Τέλος το εξάγωνο Δία Πλούτωνα που σχηματίζεται μια ημέρα πριν φέρνει τύχη, δύναμη και αλλαγές που γίνονται μόνο για το καλό μας.

Πως η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει το ζώδιο σας;

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17 Ιανουαρίου φέρνει αλλαγές στα επαγγελματικά. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι μια νέα ευκαιρία παρουσιάζεται ξαφνικά στο δρόμο σας και θα πρέπει να είστε αποφασιστικοί και γρήγοροι ώστε να την αρπάξετε. Ίσως μια νέα συνεργασία που κυνηγάτε καιρό τώρα γίνεται πραγματικότητα. Οι σχέσεις σας με τους ανωτέρους σας, για όσους δεν ήταν καλές, διορθώνονται. Είναι πολύ σημαντικό να συνειδητοποιήσετε έγκαιρα πως ζείτε το ή τώρα ή ποτέ. Μην διστάσετε να ρισκάρετε και θα δείτε πως δεν θα βγείτε χαμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17 Ιανουαρίου στρέφει το ενδιαφέρον σας σε στόχους, σπουδές αλλά και θέματα καριέρας. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε στο εξωτερικό για κάποια επαγγελματική υποχρέωση ή για ολοκλήρωση σπουδών. Άλλοι πάλι δέχεστε μια πολύ ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση που το αντικείμενο της θα έχει να κάνει με τις σπουδές σας. Νομικά ζητήματα που μπορεί να σας απασχολούσαν τώρα λύνονται και μια καινούργια εποχή ξεκινάει για εσάς. Η γνώμη σας για κάποια πράγματα αλλάζει και πιο πρωτότυπη και απελευθερωμένη σκέψη ξεχωρίζετε για τις ιδέες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17 Ιανουαρίου επηρεάζει το κομμάτι του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με τις προσωπικές σας σχέσεις αλλά και τα οικονομικά σας. Αν έχετε υποθέσεις ανοιχτές που έχουν να κάνουν με δάνεια, οφειλές, υποχρεώσεις στο δημόσιο, βρίσκετε λύσεις για να τις κλείσετε. Παράλληλα τα οικονομικά του συντρόφου σας θα σας απασχολήσουν έντονα αυτήν την περίοδο. Ίσως αποφασίσετε να συγκατοικήσετε και να αποκτήσετε κοινό ταμείο. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια νέα γνωριμία με κάποιο άτομο που θα σας ξυπνήσει ένα μεγάλο πάθος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17 Ιανουαρίου στρέφει το ενδιαφέρον σας στις προσωπικές σας σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε τώρα να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να προχωρήσετε σε γάμο ή στην απόκτηση ενός απογόνου. Αν ανήκετε στους ελεύθερους μια νέα γνωριμία εξελίσσεται γρήγορα σε σχέση με καλές προοπτικές. Παράλληλα νέες συνεργασίες προκύπτουν στα επαγγελματικά πολύ κερδοφόρες και πολύ ενδιαφέρουσες. Ακόμα κι αν παραμείνετε στο ίδιο πόστο θα έχετε αλλαγές στους συναδέλφους ή στους συνεργάτες.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17 Ιανουαρίου φέρνει αλλαγές στην επαγγελματική σας καθημερινότητα. Ίσως τώρα αυξηθούν οι υποχρεώσεις σας ή οι απαιτήσεις των ανωτέρων σας. Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε παραπάνω ώρες ή γίνουν κάποιες αλλαγές όσον αφορά τα πρόσωπα που συνεργάζεστε. Όπως και να έχει δώστε τον καλύτερο σας εαυτό και θα τα καταφέρετε. Η δουλειά σας θα αναγνωριστεί. Παράλληλα είναι πολύ πιθανό να σας απασχολήσει η φυσική σας κατάσταση. Πολλοί από εσάς θα ξεκινήσετε γυμναστήριο ή μια νέα αθλητική δραστηριότητα ενώ θα ξεκινήσετε να προσέχετε και τη διατροφή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17 Ιανουαρίου στρέφει το ενδιαφέρον σας στον έρωτα και στη δημιουργικότητα. Επιλέγετε να εκφραστείτε μέσω της τέχνης ή με εναλλακτικές μεθόδους. Κάποιο καινούργιο χόμπι σας παρασύρει και σας εξιτάρει ταυτόχρονα. Όσοι βρίσκεστε σε σχέση ίσως αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε με έναν γάμο ή να την ολοκληρώσετε με ένα παιδί. Όσοι είστε ελεύθεροι θα γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα σας ξυπνήσει όμορφα συναισθήματα. Είναι η κατάλληλη περίοδος να δημιουργήσετε το δεσμό που ονειρεύεστε. Δώστε ευκαιρίες στους ανθρώπους να εκφράσουν αυτά που νιώθουν και δεν θα το μετανιώσετε.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17 Ιανουαρίου φέρνει στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια, το σπίτι αλλά και το παρελθόν. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε μια μετακόμιση προκειμένου να πάτε σε δικός ας σπίτι ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Αν ήδη ισχύουν αυτά, αποφασίζετε να κάνετε κάποιες αλλαγές ή να επιδιορθώσετε τυχόν ζημιές ή ατέλειες του σπιτιού. Όσοι από εσάς είστε ελεύθεροι, είναι πολύ πιθανό ένα πρόσωπο από το παρελθόν να σας πλησιάσει και να ζητήσει επανασύνδεση. Παράλληλα αλλάζουν κάποια δεδομένα και στη δουλειά σας που αφορούν τα άτομα με τα οποία συνεργάζεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17 Ιανουαρίου στρέφει το ενδιαφέρον σας στην επικοινωνία με τους γύρω σας αλλά και στις μετακινήσεις. Αυτό το διάστημα οι νέες γνωριμίες αυξάνονται και οι ερωτικές περιπέτειες πληθαίνουν. Παράλληλα είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε μια νέα επαγγελματική πρόταση που θα έχει αρκετές προοπτικές για οικονομική εξέλιξη. Ένα άτομο κύρους θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε και θα σας δώσει τις ευκαιρίες που χρειάζεστε. Τέλος το διάστημα αυτό μπορεί να αποφασίσετε να μάθετε μια ξένη γλώσσα ή να κάνετε κάποια σεμινάρια που θα βοηθήσουν τη δουλειά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17 Ιανουαρίου στρέφει το ενδιαφέρον σας κυρίως στα οικονομικά σας. Τώρα βλέπετε το εισόδημα σας να αυξάνατε ή βρίσκετε μια δεύτερη δουλειά που σας βοηθά. Ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας σας συμβουλεύει σωστά και σας βοηθά. Παράλληλα είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μια σημαντική αγορά που σκέφτεστε να κάνετε καιρό. Τέλος αλλάζουν οι προτεραιότητες σας αυτήν την περίοδο. Αντιλαμβάνεστε τι έχει περισσότερο αξία για εσάς και εστιάζετε σε αυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας φέρνει νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αρχικά, τα επαγγελματικά σας έχουν καλή πορεία αφού μια νέα συνεργασία ή μια νέα πρόταση που δέχεστε σας γεμίζει αισιοδοξία καθώς σας φέρνει πιο κοντά στους στόχους σας. Πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να ξεκινήσετε κάτι δικό σας αυτό το διάστημα. Ταυτόχρονα οι σχέσεις με τους ανώτερους φαίνεται να εξομαλύνονται και να έχετε την συμπαράσταση και τη στήριξη τους. Αν είστε ελεύθεροι, κάνετε μια νέα γνωριμία που σας γοητεύει και που σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε κοινούς στόχους με το άτομο αυτό. Αν είστε ήδη σε σχέση αποφασίζετε να την επισημοποιήσετε με γάμο ή την απόκτηση ενός απογόνου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17 Ιανουαρίου σας δίνει την ανάγκη να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας και να κάνετε μια ανασκόπηση. Ταυτόχρονα διαδραματίζονται γεγονότα παρασκηνιακά τόσο στο επαγγελματικό όσο και στο ερωτικό κομμάτι. Τις εξελίξεις θα τις μάθετε πολύ αργότερα. Τώρα το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να αποστασιοποιηθείτε και να σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε. Είναι πολύ σημαντικό να αποφεύγετε αυτό το διάστημα να δίνετε τροφή για κουτσομπολιά και να μην αποκαλύπτετε τα σχέδια σας.

ΙΧΘΥΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 17 Ιανουαρίου φέρνει εξελίξεις στον τομέα της φιλίας, των ονείρων και των στόχων. Νέες προτάσεις προκύπτουν που σας φέρνουν κοντά σε όλα αυτά που είχατε φανταστεί για τη ζωή σας. Ίσως έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε με κάποιο άτομο που θα σας δώσει πολλά και σε θέμα γνώσεων αλλά και σε θέμα προσωπικής βοήθειας. Ένα όνειρό σας γίνεται πραγματικότητα και η ζωή σας αλλάζει προς το καλύτερο. Διασκεδάζετε περισσότερο και γνωρίζετε ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα.

 

newpost.gr