Γνωστή εφημερίδα δημοσίευσε ολόγυμνη φωτογραφία παίκτριας ριάλιτι. Προϊόν φωτομοντάζ; (pic)

Η παίκτρια του ριάλιτι, που ήθελε να αναδείξει το στυλ, ζει τον προσωπικό της εφιάλτη από τη στιγμή που έχουν διαρρεύσει ολόγυμνες φωτογραφίες της στα social media.

Σήμερα η εφημερίδα Εσπρέσσο δημοσιεύει μία από αυτές τις φωτογραφίες της ξανθιάς παίκτριας που την δείχνει ολόγυμνη στο πίσω κάθισμα ενός πολυτελούς αυτοκινήτου.

Φυσικά δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν αναγνωρίσει το καλλίγραμμο κορμί της ξανθιάς καλλονής η οποία ήταν μάλιστα εξαιρετικά αγαπητή και δημοφιλής ως τηλεοπτική παρουσία στο συγκεκριμένο ριάλιτι μόδας.

Παρακάτω ακολουθεί η επίμαχη και αποκαλυπτική φωτογραφία, που όμως, όπως θα διαπιστώσετε, είναι ακριβώς η ίδια φωτογραφία που έχει δημοσιεύσει το Youweekly.gr και που στην συγκεκριμένη φωτογραφία φαινόταν ότι στην επίμαχη φωτογραφία πρωταγωνιστούσε η Ιωάννα Τούνη.

Πρόκειται όπως έχετε καταλάβει για μία πάρα πολύ παράξενη ιστορία και είναι δεδομένο ότι κάποιος κακοήθης προφανώς έχει απαγορευμένο υλικό στην κατοχή του στο οποίο ή είναι η Ιωάννα Τούνη ή με κάποιο τρόπο έχει παραποιήσει το φωτογραφικό υλικό με φωτομοντάζ σε μια προσπάθεια του να προκαλέσει την Ιωάννα και να την ξεφτιλίσει στα social media.

youweekly