Bobbi Brown: Το μυστικό της ομορφιάς είναι απλό… Να είσαι ο εαυτός σου!

Στη Bobbi Brown, βλέπουμε την ομορφιά. Βλέπουμε την αυτοπεποίθηση. Πιστεύουμε ότι μια γυναίκα είναι πιο όμορφη όταν φαίνεται και αισθάνεται ο εαυτός της.

Απλά χρειάζεστε λίγα λεπτά, τα κατάλληλα εργαλεία και λίγη τεχνογνωσία. Το μυστικό της ομορφιάς είναι απλό, να είσαι ο εαυτός σου.

 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Ξεκινήσαμε τολμώντας να είμαστε πραγματικοί. Χρησιμοποιώντας το μακιγιάζ για να ενισχύσει την ομορφιά που έβλεπε σε κάθε γυναίκα, η ιδρυτής μας – η θρυλική makeup artist Bobbi Brown – αντιστάθηκε στην τυπική αισθητική της εποχής και τάχθηκε υπέρ μιας πιο φυσικής εμφάνισης. Η Bobbi Brown Cosmetics ιδρύθηκε το 1991 από την μακιγιέρ-επιχειρηματία Bobbi Brown και ξεκίνησε λανσάροντας 10 κραγιόν σε καφέ αποχρώσεις και μια απλή αποστολή: να ενισχύσει και όχι να καλύψει, την ατομική ομορφιά της κάθε γυναίκας. Επικεντρωμένη στην εξυπηρέτηση και στη διδασκαλία, η φιλοσοφία του Be Who You Are είναι να δώσει στις γυναίκες το σωστό μακιγιάζ, την αυτοπεποίθηση και τη γνώση που χρειάζονται, τόσο για να φαίνονται όσο και να αισθάνονται όσο καλύτερα γίνεται. Με αποχρώσεις, υφές και τεχνικές σχεδιασμένες για γυναίκες όλων των ηλικιών και εθνικοτήτων, προσφέρουμε έναν ολοκληρωμένο ορισμό ομορφιάς που ενδυναμώνει. Είναι απλό: να είσαι ο εαυτός σου.

ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα, η Bobbi Brown Cosmetics είναι μια παγκόσμια μάρκα ομορφιάς με κύρος, η οποία ενδυναμώνει τις γυναίκες και τους προσφέρει τη δυνατότητα να αγκαλιάσουν και να ενισχύσουν την ατομική τους ομορφιά. Με παρουσία σε περισσότερες από 73 χώρες και 100 ανεξάρτητα καταστήματα, τόσο τα προϊόντα μακιγιάζ και φροντίδας του δέρματος της μάρκας, όσο και τα αρώματα, είναι πολυπόθητα από παγκοσμίου φήμης makeup artists, διασημότητες και στυλίστες που εκτιμούν τη μοναδική προσέγγιση που έχει  η μάρκα προς την ομορφιά και την ικανότητα να μεταφράζει τις τελευταίες τάσεις σε πραγματικές εμφανίσεις τις οποίες κάθε γυναίκα μπορεί κάποιος να εφαρμόσει.

Από τον Μάιο του 2017, τα προϊόντα Bobbi Brown είναι διαθέσιμα και στη Κύπρο, αποκλειστικά στο κατάστημα Beauty Line στην οδό Στασικράτους στη Λευκωσία.  Οι καταναλωτές μπορούν να ανακαλύψουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται από τους εμπειρογνώμονες της Bobbi Brown σε ένα ιδανικό χώρο στο κέντρο της πρωτεύουσας, στο κατάστημα Beauty Line, ένα χώρο ο οποίος εκφράζει τη φιλοσοφία της μάρκας και την αισθητική της Νέα Υόρκης. Καθώς η Bobbi Brown Cosmetics συνεχίζει να αναπτύσσεται παγκοσμίως, το μήνυμα της μάρκας παραμένει το ίδιο σήμερα όπως και όταν κυκλοφόρησε το 1991. Το μυστικό της ομορφιάς είναι απλό: Να είσαι ο εαυτός σου.

HOW TO’s

Η διδασκαλία αποτελεί βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας της μάρκας. Πιστεύουμε ότι η κάθε γυναίκα μπορεί να γίνει o makeup artist του εαυτού της όταν εφοδιαστεί  με γνώσεις και τα κατάλληλα προϊόντα. Εμπνευσμένα από την αποστολή της μάρκας να ενδυναμώσει τις γυναίκες προσφέροντας τους προϊόντα και  τεχνογνωσία έτσι ώστε να είναι ο καλύτερος τους εαυτός, η Bobbi Brown Cosmetics παρουσιάζει τα How To’s – την τελευταία εξέλιξη της μάρκας, προσφέροντας μαθήματα μακιγιάζ εμπνευσμένα από τον τρόπο με τον οποίο οι γυναίκες σκέφτονται και μιλούν για το μακιγιάζ. Τα How-To’s διαθέτουν ένα επιμελημένο μενού με τεχνικές εφαρμογής και θέματα ομορφιάς για τα οποία συχνά οι γυναίκες αναζητούν να μάθουν. Από το πώς να φαινόμαστε λιγότερο κουρασμένες μέχρι το πώς να αποκτήσουμε την απόλυτη glam εμφάνιση. Τα How-To’s με διάρκεια από 5 λεπτά έως 45 λεπτά είναι απλά, πραγματικά και προσιτά. Διδάσκονται από έμπειρους, επαγγελματίες Makeup Artists, εκπαιδευμένους  στη Bobbi Brown. Τα How-To’s αρχίζουν  με μια χαλαρή συζήτηση για το που θέλει να επικεντρωθεί ή τι θέλει να μάθει ο πελάτης. Το μήκος και το εύρος των How-To’s είναι προσαρμοσμένο στον τρόπο ζωής, το πρόγραμμα και τα ενδιαφέροντα της  κάθε γυναίκας. Στο τέλος του κάθε How-To, ο μακιγιέρ παρέχει ένα εξατομικευμένο Face Chart και Tip Card για να βοηθήσει τις γυναίκες να αναδημιουργήσουν με σιγουριά το look στο σπίτι. Τα γρήγορα και εύκολα How-To tutorials, τα οποία επεξηγούν βήμα προς βήμα τεχνικές μακιγιάζ.

 

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Η Bobbi Brown Cosmetics προσφέρει μια πλήρη γκάμα χρωμάτων για μακιγιάζ, πινέλα, αξεσουάρ, αρώματα και προϊόντα για περιποίηση της επιδερμίδας. Τα φημισμένα concealers, foundations και πούδρες  της μάρκας σε αποχρώσεις οι οποίες διορθώνουν τον τόνο του δέρματος ενώ ταυτόχρονα φαίνονται φυσικές είναι διαθέσιμα για όλους τους τόνους δέρματος. Τα χρώματα για τα μάτια, τα μάγουλα και τα χείλη είναι διαχρονικά και έχουν σχεδιαστεί για να είναι τόσο απαλά ή έντονα, όσο εσείς επιθυμείτε. Τα πινέλα για μακιγιάζ και τα εργαλεία είναι υψηλής επαγγελματικής ποιότητας. Κάθε πινέλο είναι χειροποίητο και έχει σχεδιαστεί με την απαραίτητη πυκνότητα τριχών σε ειδικό σχήμα για ακριβή εφαρμογή. Συνδυάζοντας τα φυσικά αιθέρια έλαια με σύγχρονες τεχνολογίες συστατικών, η συλλογή προϊόντων της μάρκας για  περιποίηση της επιδερμίδας, βοηθούν στην προετοιμασία του δέρματος για ένα άψογο μακιγιάζ.