Φιλανθρωπικό Δείπνο προς τιμήν του Συνδέσμου Ανοικτή Αγκαλιά

Ο σεφ, Panagiotis Dimitriou, ανοίγει μια μεγάλη αγκαλία αλλά και την κουζίνα του, και διοργανώνει στο Malama Fagopoteion – Μάλαμα Φαγοποτείον, ένα διαφορετικό δείπνο αγάπης και στήριξης του Συνδέσμου Ανοικτή Αγκαλιά.

Αυτό το δείπνο εντάσσεται, στα πλαίσια των Δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης του σεφ. Ειρήσθο εν παρόδω, θα ανακοινωθούν και άλλες δράσεις παρομοίου είδους, καθώς η κοινωνική προσφορά και γενικότερα η συμμετοχή στα κοινά είναι σημείο αναφοράς στην επαγγελματική αλλά και την προσωπική ζωή του σεφ Παναγιώτη Δημητρίου.

Σας περιμένουμε, λοιπόν, την Πέμπτη, 19/10 και ώρα 20:30, στο Μάλαμα Φαγοποτείον, στην πλατεία του Κάστρου, οδός Ζικ Ζακ 3, για μια διαφορετική βραδιά. Το μόνο που χρειάζεται να φέρετε μαζί σας είναι την αγάπη και την διάθεση σας για προσφορα για τα παιδιά που μας χρειάζονται.

Η τιμή εισόδου έχει οριστεί στα €20 με φαγητό, ποτό και ζωντανή μουσική με καταξιωμένους καλλιτέχνες. Τα καθαρά έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στον Σύνδεσμο «Ανοικτή Αγκαλιά». Ο Σύνδεσμος «Ανοικτή Αγκαλιά» ιδρύθηκε το 2007 και είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο Σωματείων και Ιδρυμάτων του Υπουργείου Εσωτερικών. Οι σκοποί του Συνδέσμου επικεντρώνονται στην οικονομική, και όχι μόνο, ενίσχυση των προσπαθειών των παιδιών σχολικής ηλικίας, για πνευματική και ψυχική ανέλιξη.

Η εκδήλωση, τελεί υπο την αιγίδα του έντιμου Δημάρχου Λεμεσού κου. Νίκου Νικολαϊδη.

Σε αυτό του σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και δημοσίως τους χορηγούς – υποστηρικτές μας, οι οποίοι χωρίς δεύτερη σκέψη, υποστήριξαν αυτή την εκδήλωση με κάθε δυνατό τρόπο.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε την Πέμπτη, 19/10 και ώρα 20:30 για να προσφέρουμε αγάπη σε αυτούς που την έχουν πραγματική ανάγκη.