Η Beauty Therapist της Estée Lauder, Άντρη Σοφοκλέους, μας δίνει πολύτιμες συμβουλές για μία ολική ανανέωση του δέρματος!

Αποχαιρετώ το καλοκαίρι με τις πιο όμορφες αναμνήσεις!

Τι κρίμα που τέλειωσε τόσο γρήγορα…

Το καλοκαίρι μπορεί να τελείωσε, όμως η φθορά στην επιδερμίδα έχει γίνει και είναι η ώρα για μια ολική ανανέωση του δέρματος!

Σίγουρα όλες θέλουμε να δείχνουμε όμορφες όλο το χρόνο.

Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται εδώ.

Αυτό που πραγματικά χρειάζεται το δέρμα μας μετά τις διακοπές είναι βαθιά ενυδάτωση, αναζωογόνηση και αποτοξίνωση με την ολοκληρωμένη συλλογή  Νutritious Vitality8 από την Estée Lauder που λειτουργεί σαν μια «ισορροπημένη διατροφή» για το δέρμα.

Σε μόλις 8 ημέρες, διεγείρει 8 στοιχεία για μια λαμπερή, υγιή και αναζωογονημένη εμφάνιση του δέρματος. Θα είναι λες και έχετε «στείλει» το δέρμα σας διακοπές!

Πριν πω καληνύχτα θυμάμαι πάντα τη βραδινή μου περιποίηση και για τα μάτια, με το ένα και μοναδικό Advanced Night Repair Εye Matrix. Το ξεχωρίζω γιατί ενυδατώνει άμεσα με 2 φορές πιο συμπυκνωμένο υαλουρονικό οξύ που διαρκεί έως 24 ώρες, επιδιορθώνει τα ορατά σημάδια γήρανσης στα μάτια και θρέφει άμεσα την περιοχή. Είμαι σίγουρη θα λατρέψετε!

Αν πάλι θέλετε να κάνετε κάτι ακόμη πιο δραστικό, άμεσο και να πείτε αντίο στο στρες, τότε αφεθείτε στις Advanced Night Repair Intensive Recovery Ampoules όπου το συμπυκνωμένο ενεργό έλαιο που περιέχει η κάθε μία θα σας προσφέρει μια εντατική επιδιόρθωση και θα μειώσει τις φθορές στη στρεσαρισμένη σας επιδερμίδα.

Όταν ταξιδεύω, τις έχω πάντα στο νεσεσέρ μου. Ποιος ξέρει πότε και που θα τις χρειαστώ;

Nα θυμάστε… Το ποιο όμορφο πρόσωπο στον κόσμο είναι το δικό σας!