Μετά την σπόντα στα μπουζούκια «έπνιξε» τον πόνο της η Παπαδοπούλου

Την έντονη δυσαρέσκεια της για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη φρόντισε να δείξει η Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η πρώτη ανέλαβε να διοργάνωσει μια εκδήλωση με τους παίκτες του Survivor για να κάνουν χαρούμενο ένα άρρωστο κοριτσάκι.

Έλα όμως που η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν εκλήθη ποτέ και δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει τον εκνευρισμό της γράφοντας «Αυτή που το συντόνισε κάποιο λόγο θα είχε να μην με ενημερώσει… χαίρομαι όμως πολύ που κάνατε ευτυχισμένο ένα παιδάκι κάνοντας την ευχή του πραγματικότητα». Όμως η «Μπουλτόζα» δεν φάνηκε να το βάζει κάτω αφού χθες βράδυ έπνιξε τον πόνο της στα μπουζούκια.

Συγκεκριμένα η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ, επισκέφτηκε το νυχτερινό μαγαζί που τραγουδά ο Μπο παρέα με τον Μάριο Πρίαμο και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Έτσι για την ιστορία η Ευρυδίκη σήμερα προσπάθησε να δικαιολογήσει την κίνηση της να μην καλέσει την Παπαδοπούλου λέγοντας «Μου ζητήθηκε από το Make a Wish να κάνω την ευχή της μικρής πραγματικότητα. Η επιλογή των παικτών δεν ήταν δική μου. Ήταν της μικρής. Η μικρή διάλεξε τους συγκεκριμένους παίκτες. Όπως είδατε, λείπανε αρκετοί παίκτες. Δεν έλειπε μόνο η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Για ποιο λόγο να μην καλέσω εγώ την Ειρήνη; Μια χαρά είναι οι σχέσεις μας».

gossip-tv.gr