Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: Συγκινητικός αποχαιρετισμός πριν το Nomads! Μπάνια και τρυφερές οικογενειακές στιγμές!

Έξι μόλις μέρες χωρίζουν την οικογένεια του Στέλιου Χανταμπάκη και της Όλγας Πηλιάκη από μια πραγματικά δύσκολη και συγκινητική στιγμή, αυτήν της αναχώρησης της Ολυμπιονίκη της ρυθμικής γυμναστικής για τις Φιλιππίνες προκειμένου να λάβει μέρος στο «Nomads», το καινούριο και σκληροπυρηνικό reality επιβίωσης που αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές αυτή τη φορά από τη συχνότητα του ANT1.

Μια απόφαση που, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, το ζευγάρι πήρε από κοινού, όπως άλλωστε είχε συμβεί και με τη συμμετοχή του γοητευτικού παρουσιαστή στο «Survivor», ωστόσο δεν παύει να επηρεάζει ξανά τις συνθήκες μέσα στην οικογένεια ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς ότι υπάρχουν δύο ανήλικα παιδιά, ο 4 ετών γιος τους Μανώλης και η 9 μηνών μπέμπα τους

«Το σκέφτηκαν εκατό φορές πριν το αποφασίσουν οριστικά από όλες τις απόψεις, ενώ ήδη έχουν απευθυνθεί σε ειδικούς να προετοιμάσουν τα παιδιά για τον αποχωρισμό τους από τη μητέρα. Το ζευγάρι έχει αποδείξει έμπρακτα ότι λατρεύει ο ένας τον άλλον όπως και το ότι στηρίζουν οποιαδήποτε ευκαιρία προκύψει για οικονομική ανέλιξη και γενικότερη βελτίωση της ζωής τους. Τώρα είναι η σειρά του Στέλιου να σταθεί πατέρας και μάνα για τα παιδιά του και θα τα πάει θαυμάσια», δηλώνει στο Youweekly.gr άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας που ο φακός «τσάκωσε» να απολαμβάνει ξανά τις βουτιές της στην ιδιωτική τους πισίνα στη σουίτα του «Rodos Palace».

«Αποφασίσαμε ότι θα βοηθήσει την οικογένειά μας. Σίγουρα και το οικονομικό είναι ένα σημαντικό κίνητρο καθώς εγώ δεν δουλεύω», λέει στους δικούς της ανθρώπους η Ολυμπιονίκης, δικαιολογώντας την απόφαση της να συμμετάσχει στο reality επιβίωσης που θα διαδραματιστεί στις Φιλιππίνες.

Τα τελευταία 24ωρα πριν το υπερατλαντικό ταξίδι η πανέμορφη Όλγα Πηλιάκη προσπαθεί να «ρουφήξει» κάθε λεπτό της ημέρας με τους απόλυτους πρωταγωνιστές της ζωής της, τα παιδιά και τον άντρα της, με τον οποίο βιώνει τον απόλυτο έρωτα από την πρώτη στιγμή που αντίκρισαν ο ένας τον άλλον, όπως υποστηρίζει και δημόσια το ζευγάρι.

 

youweekly.gr