Στο Ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος όλα τα έσοδα από τη συναυλία «Ζήτω το Ελληνικό Τραγούδι»

Στις €85,760.00 ανήλθαν τα έσοδα από τη μοναδική συναυλία «Ζήτω το Ελληνικό Τραγούδι» με οικοδεσπότη τον Διονύση Σαββόπουλο που παρουσίασε η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα στο ιστορικό μεταλλείο Σκουριώτισσας το Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου.

H συναυλία αποτελεί μέρος των εκδηλώσεων του Ραδιομαραθωνίου 2017 των οποίων όλα τα έσοδα δίδονται στο Ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος ( Αδ. Ερ. Ν.Π.25/2017). Όλα τα έξοδα της συναυλίας καλύφθηκαν από την Τράπεζα, τη Ηellenic Copper Mines και άλλους υποστηρικτές.

Στη συναυλία συμμετείχαν οι δημοφιλείς καλλιτέχνες Διονύσης Σαββόπουλος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πάνος Μουζουράκης, Φοίβος Δεληβοριάς, Κατερίνα Κούκα, Έλλη Πασπαλά, Γιώτα Νέγκα, Δώρος Δημοσθένους, και Κατερίνα Πολέμη τραγουδώντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες από το λαϊκό και έντεχνο ρεπερτόριο, καθώς επίσης η Κατερίνα Παράσχου, το Φωνητικό Σύνολο «Διάσταση» και η Φιλαρμονική του Δήμου Μέσα Γειτονιάς.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις 4,746 άτομα που κατέκλεισαν το Μεταλλείο διασκεδάζοντας με τις γνωστές επιτυχίες που ερμήνευσαν oι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη συναυλία στηρίζοντας παράλληλα το Ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος καθώς και τους δεκάδες εθελοντές της Hellenic Copper Mines.

Την ευθύνη για τη σωστή και δίκαιη διάθεση των πόρων του Iδρύματος Ραδιομαραθώνιος έχει η Διαχειριστική Επιτροπή αποτελούμενη από εννέα μέλη τα οποία εργάζονται εθελοντικά.

Τέσσερα από τα μέλη της Επιτροπής, που είναι ex officio μέλη, είναι οι εκάστοτε Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας, Γενικός Λογιστής της Δημοκρατίας, Διευθυντής του Τμήματος Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας και ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου ή οι αντιπρόσωποι τούτου.