Η Sophia Hadjipanteli κάνει όλο το internet να μιλάει για τα φρύδια της (pic)

Η Sophia Hadjipanteli είναι μοντέλο Ελληνοκυπριακής καταγωγής, φοιτήτρια management και υποστηρίκτρια του κινήματος #unibrow.

Πλέον, ο λογαριασμός της στο instagram μετρά πάνω από 50.000 ακόλουθους και με τα υπερμεγέθη φρύδια της έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

«Δεν το κάνω για να δείξω στους ανθρώπους τα φρύδια μου, το κάνω περισσότερο για να δείξω στους ανθρώπους πως μπορούν να ζήσουν τη ζωή τους σύμφωνα με τις επιλογές τους. Προσωπικά θεωρώ πως το πρόσωπό μου δείχνει καλύτερο έτσι. Κάποιοι διαφωνούν και είναι απόλυτα σεβαστό. Δεν επιδιώκω να πείσω κανέναν να ακολουθήσει κάποιο είδος μόδας, απλά λέω αν μου αρέσει αυτό, άφησέ με να με να μου αρέσει. »

Σύμφωνα με την Hadjipanteli, το αποτέλεσμα αυτών των εντυπωσιακών φρυδιών είναι γενετική κληρονομιά από τη μαμά της. «Αν είσαι σε μια οικογένεια όπου τα αδέρφια και ο πατέρας σου έχουν όμορφα φρύδια νιώθεις υποχρέωση να έχεις δυνατά φρύδια» λέει και συμπληρώνει: «Είδα ένα βίντεο το οποίο έδειχνε πώς να βάφεις τα φρύδια σου. Το προσπάθησα και τα θαλάσσωσα. Ο αδερφός μου με είδε και μου είπε, «κατά έναν περίεργο τρόπο σου πάνε».

«Πιστεύω πως είναι περίεργο το γεγονός ότι οι άνθρωποι περνάνε ώρες γεμίζοντας τα φρύδια τους, δεν είναι ότι το μισώ, ωστόσο γίνονται έξαλλοι όταν εγώ δεν γεμίζω τα δικά μου και τα αφήνω όπως είναι. Και εγώ αλλά και τα κορίτσια που γεμίζουν τα φρύδια τους προσπαθούμε να υπηρετήσουμε τον ίδιο σκοπό στον χώρο της ομορφιάς με διαφορετικό τρόπο. Με ενοχλεί όταν καταδικάζουν τον έναν τρόπο και αποθεώνουν τον άλλο.»

Όπως επιβεβαιώνει το μοντέλο, δεν σχεδιάζει να αλλάξει άμεσα το σχήμα των φρυδιών της, όσο και αν αυξάνονται οι haters. «Θέλω να σιγουρευτώ πως δεν καθορίζομαι από την παρούσα εμφάνιση μου. Βλέπω τα φρύδια μου όπως θα έβλεπα το eyeliner ή το κόκκινο κραγιόν. Σε πέντε χρόνια νομίζω πως θα κοιτάζω πίσω και θα λέω, πως αυτή ήταν μια κουλ περίοδος. Ωστόσο, μέχρι οι άνθρωποι να αρχίσουν να δέχονται τους γύρω τους με τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, δεν νιώθω έτοιμη να τα βγάλω.»

THIS IS FOR THE PEOPLE THAT WANT US TO ALL LOOK THE SAME – don’t 👏 even 👏 try 👏 me 👏

A post shared by Sophia Hadjipanteli (@sophiahadjipanteli) on

I wear makeup because it is fun. I have a unibrow because it is a preference. I wear makeup and have a unibrow because it is what I like. Don’t put me in a bubble. Just because I embrace one natural part of me doesn’t mean I’m a hypocrite for wanting to enhance other parts of who I am. I thought I would just put this out there just as a blanket statement. I’m who I am because I want to be this way. When you judge others for wearing makeup, dying their hair, altering parts of their body or inner self, JUST BECAUSE YOU DON’T, makes you just as toxic as a lot of societal norms and pressures we are constantly faced with. AT THE END OF THE DAY just do you cuz imma be doing me whether you like it or not. 🖤

A post shared by Sophia Hadjipanteli (@sophiahadjipanteli) on

100% me

A post shared by Sophia Hadjipanteli (@sophiahadjipanteli) on

top-news.gr