MC MEDIA NETWORK

Friday, 19 April
Advertisement

PIER ONE Cafe Restobar σύντομα στο παλιό λιμάνι Λεμεσού!

Advertisement

Το PIER ONE Cafe Restobar, ένα μαγαζί το οποίο έχει μοναδική φαντασμαγορική θέα, από την μια όλου του κόλπου της Λεωφόρου και από την άλλη του λινανιού, θα αποτελέσει σύντομα την κορωνίδα του παλιού λιμανιού Λεμεσού!

- Advertisement -

Ένας χώρος σε μια προνομιούχα τοποθεσία που ενώνει τη Μαρίνα Λεμεσού, τον Μόλο και το Κάστρο. Η αρχιτεκτονική και η διακόσμηση του χώρου αποπνέουν τον αέρα ενός υπερυψωμένου superyacht που έχει μπαρκάρει, ιδιαίτερα όταν κανείς βρεθεί στην εξωτερική βεράντα.

Σύντομα θα μπορούμε να ξεκινούμε την ημέρα μας με μοναδικά προγεύματα όπως yogurt parfait και αυγά ποσέ με καπνιστό σολομό. Το μεσημεράκι θα μας βρίσκει με λαχταριστά σούσι, υψηλής δεξιοτεχνίας ορεκτικά και φρέσκα ζυμαρικά σε ένα εξαίρετο fusion μενού με την υπογραφή του διακεκριμένου σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσου. Μια δοκιμή των υπέροχων super food σαλατών, αλλά και σάντουιτς από ψωμί ψημένο σε πέτρα, θα σας ενθουσιάσει. Το PIER ONE Cafe Restobar θα προσφέρει επίσης ιδιαίτερες προτάσεις για το μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο από φρέσκα φιλέτα ψαριών, κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής, αλλά και χοιρινά με βατές γεύσεις και όλα σερβιρισμένα με προσεγμένη παρουσίαση που θα χαρακτηρίζει το PIER ONE Cafe Restobar. Η γευστική εμπειρία θα ολοκληρώνεται με δημιουργικά επιδόρπια όπως για παράδειγμα την Chocolate Millefeuille.  

Πέρα από τα αλμυρά και γλυκά εδέσματα, ο χώρος θα προσφέρει μια ευρεία γκάμα κρασιών από την ειδικά διαμορφωμένη κάβα του μαγαζιού.

Οι βραδιές δεν θα είναι ποτέ ξανά ίδιες στο μπαρ του PIER ONE καθώς θα μπορείτε να δροσίζεστε με μοναδικά signature κοκτέιλς φτιαγμένα από τους εξειδικευμένους μπάρμεν με βασικό συστατικό την φαντασία. Και όλα αυτά στους ρυθμούς της επιλεγμένης σύγχρονης μουσικής που θα μας ανεβάζει τη διάθεση!

Αναμένουμε με ενθουσιασμό την άφιξη του PIER ONE Cafe Restobar!

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK