Τα top μυστικά του Βαλεντίνο Νικολάου για το καλύτερο νυφικό μακιγιάζ

Το νυφικό μακιγιάζ που πρέπει να κάνει κάθε νύφη έχει ως στόχο να αναδείξει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να δοκιμάσεις καινούργιες ιδέες ή εκκεντρικά στυλ, όσο εντυπωσιακά κι αν είναι. Στόχος είναι να αναδείξεις τη φυσική σου οµορφιά στο έπακρο» λέει η γνωστή γκουρού του µακιγιάζ Bobbi Brown.

Το νυφικό μακιγίαζ step by step..

1. Μην φορέσεις make-up µε αντηλιακά φίλτρα, γιατί θα δείχνεις ασορτί µε το χιονάτο νυφικό.
2. Άπλωσε ένα primer κάτω από τη βάση του µακιγιάζ για να ενισχύσεις τη λάµψη του προσώπου σου.
3. Μια shimmer πούδρα σε µπεζ απόχρωση, ελαφρώς πασπαλισµένη σε όλο το πρόσωπο, το ντεκολτέ και τους ώµους, θα σου χαρίσει µια πριγκιπική ακτινοβολία.
4. Αν ο γάµος είναι βραδινός, προτίµησε µια ροζ παλέτα. Κραγιόν, πούδρα για τα µάγουλα και σκιές µατιών σε ροζ αποχρώσεις, συνδυασµένα µε µακιγιάζ προσώπου σε τόνους κίτρινους ή µπεζ, δηµιουργούν ένα εξαιρετικό αποτέλεσµα σε κάθε νύφη.
5. Μην υπερβάλλεις µε το µακιγιάζ των µατιών. Απόφυγε τις σκληρές µάσκαρα και τις ψεύτικες βλεφαρίδες και περιορίσου σε σκιές που αναδεικνύουν το χρώµα των µατιών σου. Για τους µαύρους κύκλους αρκεί λίγο concealer.
6. Δοκίµασε µια στρώση από µαύρο ή σκούρο καφέ υγρό µολύβι στο πάνω  βλέφαρο. Είναι ένα τρικ που ανασηκώνει το µάτι και, επιπλέον, δε θα σου φύγει µε τον ιδρώτα ή τα… δάκρυα (χαράς).
7. Το χρώµα του µακιγιάζ πρέπει να είναι έναν τόνο πιο δυνατό από το φυσικό σου τόνο. Αυτό ισχύει για τα φρύδια, τα µάγουλα και τα χείλη – όχι για τη βάση.
8. Αν χρησιµοποιήσεις µολύβι χειλιών, φρόντισε να είναι στην ίδια απόχρωση µε αυτήν του κραγιόν.
9. Κατά τη διάρκεια της δεξίωσης έχε µαζί σου το κραγιόν και την πούδρα για γρήγορα φρεσκαρίσµατα.