«Μπρούσκο»: Σοκαριστική εξέλιξη! Η Στέλλα πεθαίνει!

Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και οι πληροφορίες πλέον λιγοστές, ωστόσο το TV24 μέσα από το ρεπορτάζ εξασφάλισε μια εξέλιξη που θα φέρει τα πάνω-κάτω.

Από τον ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ

H εγκυμοσύνη της Στέλλας εξελίσσεται μέχρι στιγμής ομαλά. Μάλιστα, γεμάτη χαρά ανακοινώνει στον Ματθαίο ότι θα αποκτήσουν κόρη. Ο Ματθαίος που από την αρχή είχε ξεκαθαρίσει τη θέση του, δεν αλλάζει στάση ούτε προς το καλύτερο, όπως πίστευε η Στέλλα. Απλώς συνεχίζει να είναι εγκλωβισμένος ανάμεσα στην αγάπη και την αφοσίωσή του στην Αναστασία και από την άλλη στην υποχρέωσή του απέναντι στη Στέλλα που περιμένει το παιδί του.
Η επεισοδιακή γνωριμία του δε με τους γονείς της δημιουργεί ένα ακόμα πρόβλημα αλλά ο Ματθαίος έχει μάθει να αντιμετωπίζει τα πράγματα όπως του έρχονται και να δίνει τις πιο συμφέρουσες λύσεις. Βέβαια, αυτό το σκηνικό το διευκολύνει και η στάση της Αναστασίας η οποία είναι πολύ συγκαταβατική, άσχετα αν η κοπέλα προβληματίζεται και αντιμετωπίζει ταυτόχρονα εσωτερικές συγκρούσεις. Ωστόσο, η Αναστασία είναι εκείνη που πιο συνειδητά θέλει να γεννηθεί αυτό το κορίτσι. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…

Οσο περνάει ο καιρός θα βλέπουμε ότι η Στέλλα γίνεται όλο και πιο παράξενη, πιο απαιτητική και πιο δύστροπη. Ο Ματθαίος κάνει υπομονή, ενώ η Αναστασία τη στηρίζει προκειμένου να φέρει εις πέρας αυτή την εγκυμοσύνη. Ειδικά όταν μαθαίνει ότι η Στέλλα θα κάνει κορίτσι, η Αναστασία γυρίζει το χρόνο πίσω και θυμάται κάτι που της συνέβη και την είχε ταράζει καθώς οι καταστάσεις έρχονται να επαληθεύσουν το όραμά της. Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω…

Συγκεκριμένα, η Αναστασία θυμάται ένα πολύ σημαδιακό όνειρο που είχε με τη μάνα της, η οποία πάντα την προειδοποιεί για πράγματα τα οποία πρόκειται να συμβούν στο μέλλον, καλά ή κακά! Το βλέμμα της συννεφιάζει όταν ξαναφέρνει στο νου της το σημαδιακό όνειρο.

youweekly.gr