MC MEDIA NETWORK

Thursday, 28 March
Advertisement

Soleil Bronzer από την Lancome

Advertisement

Η επιδερμίδα αποκαλύπτει ένα απόλυτα ομοιογενές και εντυπωσιακά λαμπερό μαύρισμα μεγάλης διάρκειας.

- Advertisement -

Το ομορφότερο μαύρισμα ακτινοβολεί ασύγκριτη λάμψη, είναι εκπληκτικά φωτεινό και έχει αξιοζήλευτο χρώμα.

Σήμερα, η Lancôme παρουσιάζει ένα νέο όραμα της χρυσαφένιας ομορφιάς και προαναγγέλλει μια νέα εποχή πέρα από την αντηλιακή προστασία που αποκαλύπτει όλο τον αισθησιασμό, την ακτινοβολία και τη λάμψη της απίστευτα μεταξένιας επιδερμίδας.

 

Μια σειρά εξαιρετικά αισθησιακών προϊόντων αντηλιακής προστασίας, η Soleil Bronzer, ένας συνδυασμός λάμψης και προστασίας, αναδημιουργεί αυτή τη φωτεινότητα. Η επιδερμίδα αποκαλύπτει ένα απόλυτα ομοιογενές και εντυπωσιακά λαμπερό μαύρισμα μεγάλης διάρκειας.

 

ΟΙ ΑΚΤΙΝΕΣ UVA ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ

Οι ακτίνες UVA μεγάλου μήκους κύματος, που διεισδύουν πιο βαθιά από τις ακτίνες UVA και UVB μικρού μήκους κύματος, είναι πιο επιβλαβείς για την επιδερμίδα και την επηρεάζουν σε τρία επίπεδα:

– Χρώμα: κάνουν τη μελανίνη να γίνει γκρι. Μέρα με την ημέρα, η μαυρισμένη επιδερμίδα γίνεται θαμπή και εμφανίζει καφέ κηλίδες.

– Λειτουργία: προκαλούν δυσλειτουργία των κυττάρων. Οι μηχανισμοί άμυνας αποδυναμώνονται και η επιδερμίδα αφυδατώνεται.

– Δομή: αλλοιώνουν την ποιότητα της επιδερμίδας. Η ελαστικότητά της μειώνεται, σχηματίζονται ρυτίδες και εμφανίζεται ερυθρότητα.

Στο πλαίσιο της αναζήτησης ακόμα πιο αποτελεσματικών λύσεων αντηλιακής προστασίας, η σειρά Soleil Bronzer επικεντρώνει τη δράση της στις ακτίνες UVA μεγάλου μήκους κύματος για πιο φωτεινό και ομοιόμορφο μαύρισμα. Η επιδερμίδα προστατεύεται, ακόμα και από τις ακτίνες UVA μεγάλου μήκους κύματος, και η άμυνά της βελτιώνεται. Κάτω από το μαύρισμα, η επιδερμίδα διατηρεί ορατά τη νεανική της όψη.

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK