MC MEDIA NETWORK

Thursday, 28 March
Advertisement

Ενας μεθυστικός έρωτας Mon Pαris από τον YSL

Advertisement

 

- Advertisement -

Εκθαμβωτικό, μεθυστικό  και έντονα σαρκικό στην οσφρητική έκφρασή του, το MON PARIS EAU DE PARFUM

σας έκανε να στροβιλιστείτε, ορμητικά και με τόλμη, στη δίνη του έρωτα.

 

Και, όπως συμβαίνει με όλες τις γεμάτες ένταση ερωτικές περιπέτειες, τώρα είναι η ώρα να εκτοξευθείτε ακόμη πιο ψηλά.

Να χάσετε την αίσθηση της βαρύτητας. Μια διαδρομή μέχρι να φτάσετε στην υπέρβαση.

 

ΕΝΑ ΝΕΟ ΛΕΥΚΟ CHYPRE ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ

 

Ένα νέο λευκό chypre, μεθυστικό και απόλυτα σαγηνευτικό, το Mon Paris Eau de Toilette είναι μια δημιουργία των τριών αρωματοποιών που έφτιαξαν το Mon Paris Eau de Parfum: του Olivier Cresp, της Dora Baghriche και του Harry Fremont. Με κοινό κίνητρο να καινοτομήσουν, ενώνουν το ταλέντο και το προσωπικό τους στιλ για να αφηγηθούν μια απλή, αγνή ιστορία για τον έρωτα.

 

Στην αρχή, το MON PARIS EAU DE TOILETTE ανοίγει σαν τα πρώτα έντονα σκιρτήματα της ερωτικής έλξης –ηλεκτρισμένο, συναρπαστικό, μυστηριώδες. Το περγαμόντο, το σμέουρο και το βατόμουρο σας προσκαλούν να αφεθείτε λίγο περισσότερο.

 

Αμέσως μετά, μια νέα καρδιά αναδύεται, πλούσια και μεθυστική, με το αισθησιακό absolute λευκών ανθών γιασεμιού, την τουμπερόζα και τη συμφωνία παιώνιας να εντείνονται μέσα από το ρομαντικό άνθος πορτοκαλιάς. Ευωδιαστό, γεμάτο φρεσκάδα· πάρτε μια βαθιά ανάσα και αφήστε την καρδιά σας να ανοίξει διάπλατα.

 

Έπειτα, έρχεται η μεθυστική ζάλη του υπνωτικού άνθους δατούρας. Η γήινη και συνάμα αιθέρια μαγευτική ζεστασιά του ambrox συνδυάζεται με τον ξυλώδη αισθησιασμό του πατσουλί και την ακτινοβόλο λάμψη του λευκού μόσχου, σε μια συμφωνία μοναδική που ανυψώνει την καρδιά στα ουράνια του έρωτα.

 

Το αποτέλεσμα: μια νέα διάσταση του chypre. Απόλυτα εθιστικό. Μοντέρνο. Μια νέα αισθησιακή εμπειρία. Αγκαλιάζει, εξερευνά και ξυπνά βαθιά κρυμμένα συναισθήματα για να τα αφήσει έπειτα να εκραγούν. Αντιφατική και απρόσμενη, η αγάπη  σας κυριεύει, χωρίς να αφήνει κανέναν τρόπο διαφυγής. Μεθύστε από έρωτα.

 

 

ΤΟ ΠΟΥΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ: LAMOUR FOU

 

Ένα μπουκάλι-σύμβολο της YSL Beauté· οι απαλά στρογγυλεμένοι ώμοι του πολυεδρικού γυάλινου μπουκαλιού, που περικλείει το υπέροχο κοραλλί άρωμα, φέρουν τον υψηλής ραπτικής φιόγκο lavalière. Αυτή τη φορά, ο κλασσικός λαιμοδέτης είναι πιο απαλός, πιο αισθησιακός, πιο αέρινος, με ένα δίχτυ plumetis (polka-dot) που αμέσως δίνει μια πιο παιχνιδιάρικη, πιο οικεία νότα στη θηλυκότητα και την ελευθερία.

 

Το βαρύ γυαλί δίνει στο μπουκάλι υπόσταση και στιβαρή αίσθηση μέσα στην παλάμη του χεριού, απηχώντας την τολμηρή διάθεση του σμόκιν, του κλασσικού σακακιού με τη μαύρη γραβάτα. Είναι η επιτομή του αισθησιασμού, σαν εκείνη τη στιγμή στο τέλος της βραδιάς που το αγόρι ρίχνει το σακάκι του στους ώμους της κοπέλας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ

 

Μια στιγμή οικειότητας, ψηλά, στις στέγες του Παρισιού. Γέρνει επάνω της, την κρατά κοντά του με πάθος, τα μαλλιά της ξεχύνονται και ανεμίζουν πάνω από το παραπέτο. Στο βάθος, ο Πύργος του Άιφελ· και ο τριανταφυλλένιος ουρανός, σαν το χρώμα του αρώματος MON PARIS EAU DE TOILETTE, περιβάλλει το απαλό γκρι τοπίο της πόλης. Εκείνη κοιτάζει πέρα, στον ορίζοντα, και βλέπει τον κόσμο με τα μάτια της να πλημμυρίζουν από αγάπη. Μεθυσμένοι και οι δύο από έρωτα, παραδίδονται στον ίλιγγό του.

 

Είναι η Crista Cober, το γοητευτικό μοντέλο από τον Καναδά με τα ψηλά ζυγωματικά, τα γαλάζια μάτια και τα ζουμερά χείλη, που πρωταγωνίστησε στην καμπάνια του Mon Paris Eau de Parfum.

Είναι ο Jeremie Laheurte, ο γεννημένος στο Παρίσι πρωταγωνιστής της ταινίας του Abdellatif Kechiche, La Vie d’Adèle (Η Ζωή Της Αντέλ).

 

Ένα νέο κεφάλαιο γράφεται στην ιστορία του έρωτά τους· μαζί ταξιδεύουν σε αβέβαιους προορισμούς, υφαίνοντας μια αίσθηση κινδύνου, αγνότητας και πάθους στην ιλιγγιώδη ερωτική τους περιπέτεια.

 

 

 

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK