Μετά από 62 χρόνια μαζί, αυτό το ζευγάρι έφυγε από τη ζωή κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου! (pic)

Για πάνω από εξήντα χρόνια η Delma και ο Tom Ledbetter, μοιράστηκαν χαρές και λύπες, φτιάχνοντας μια μεγάλη οικογένεια με δύο κόρες, εφτά εγγόνια και εφτά δισέγγονα. Κι όταν έφτασαν στο τέλος της ζωής τους πριν από μερικές εβδομάδες, ο θάνατος τους βρήκε ακριβώς έτσι όπως ήθελαν: ξαπλωμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον με τα χέρια μαζί.

Η Delma και ο Tom γνωρίστηκαν τη δεκατία του ’50 στην Φλόριντα – όπου διέμεναν εκείνη την εποχή – μέσω κοινών φίλων. Η πρώτη τους επαφή έφερε αμέσως τον έρωτα και, μόλις 3 εβδομάδες μετά το πρώτο τους ραντεβού, αποφάσισαν να παντρευτούν.

Το ζευγάρι ήταν αχώριστο για τις επόμενες έξι δεκαετίες, δίνοντας το παράδειγμα ενός ευτυχισμένου και αρμονικού γάμου στις κόρες τους, και κατόπιν στα εγγόνια και τα δισέγγονά τους.

Τα τελευταία χρόνια, η Delma και ο Tom διέμεναν μαζί σε έναν οίκο ευγηρίας, προκειμένου να δέχονται την κατάλληλη ιατρική φροντίδα για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζαν. Τον Απρίλιο του 2017, η κατάσταση και των δύο συζύγων χειροτέρεψε και ο επίλογος γράφτηκε στις 21/4, όταν άφησαν την τελευταία τους πνοή με διαφορά λίγων λεπτών κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου.

Οι δυό τους βρίσκονταν σε διπλανά κρεβάτια του κοινού δωματίου που τους είχε παραχωρηθεί από την κλινική, ώστε να είναι μαζί τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με την οικογένεια, ο κ. Ledbetter «έφυγε» πρώτος και η γυναίκα του τον ακολούθησε μιάμιση ώρα αργότερα.

e-radio.gr