Σέξι ηλιοκαμένο look λίγο πριν το καλοκαίρι

Λίγο μια ανάσα πριν το καλοκαίρι σας αποκαλύπτουμε έξυπνα μυστικά για να είστε απόλυτα προετοιμασμένες για την εκρηκτική περίοδο του καλοκαιριού που αγαπάτε όλες.

 

◆ Η απολέπιση της επιδερμίδας σου είναι απαραίτητη 2 φόρες την εβδομάδα. Ενυδάτωσέ την πολύ καλά, πριν τη χρήση οποιουδήποτε μπρονζέ προ- ϊόντος. Άπλωσε ελάχιστο φον ντε τεν και λίγη πούδρα -για να «στρώσει» η terracotta στο πρό- σωπό σου.

◆ Αν έχεις λευκή επιδερμίδα επέ- λεξε τις χρυσές- πορτοκαλί αποχρώσεις πούδρας και προτίμησε τις καφέ σοκολατί αποχρώσεις αν έχεις σκουρόχρωμη. Η επιλογή της απόχρωσης δεν πρέπει να ξεφεύγει πολύ από το φυσικό σου τόνο.

◆ Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα επέλεξε προϊόντα που προσδί- δουν ματ αποτέλεσμα, αν έχεις ξηρή επιδερμίδα προϊόντα σε υγρή ή σε gel υφή για να ενυδατώνουν ταυτόχρονα και την επι- δερμίδα σου.

◆ Χαμογέλασε για να υπογραμμι- στούν τα ζυγωματικά σου και τό- νισέ τα με λίγο ρουζ. Αν είσαι με- λαχρινή, το σκούρο ροζ ή πορτο- καλί ρουζ θα τονίσει το μαύρισμά σου, ενώ ένα φωτεινό ροζ ρουζ είναι ιδανικό αν είσαι ξανθιά.

◆ Oι σκιές στα μάτια δεν πρέπει να είναι έντονες, αλλά σε παλ ή γήινες αποχρώσεις και κατά προ- τίμηση shimmering. Aν θέλεις πιο πολλή ένταση στο βλέμμα ίσως μια γραμμή με καφέ, μοβ μολύβι ή μια χρωματιστή μάσκαρα να είναι αρκετά.

◆Σειρά έχει η πούδρα terracotta που θα δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τοποθέτησέ την στα μήλα, στο Τ του προσώπου, στη μύτη, στο Γ που δημιουργείται μεταξύ μετώπου και κοκάλων των ζυγωματικών και ελάχιστη ποσό- τητα στο πηγούνι σου για να χαρί- σεις στην επιδερμίδα σου μια λα-μπερή και φυσική απόχρωση.

◆ Βάψε τα χείλη σου με ένα φυσικό-nude χρώμα κραγιόν και βάλε ένα lip gloss σε κο- ραλλί απόχρωση, για να κάνει αντίθεση με το μαύρισμά σου.

◆ Αν θέλεις να μακιγιαριστείς στην παραλία, χρησιμοποί- ησε αδιάβροχο μολύβι και μάσκαρα και ένα λαμπερό λιπγκλός.