MC MEDIA NETWORK

Thursday, 25 April
Advertisement

Τελετή Βραβεύσεων Altius Insurance

Advertisement

Σε μια βραδιά εορταστική, η Altius Insurance τίμησε στις 20 Απριλίου 2017, τους ασφαλιστικούς συμβούλους και το προσωπικό της για τις επιδόσεις ποιότητας και παραγωγικότητας τους για το έτος 2016.

- Advertisement -

Η Altius Insurance πρόσφερε στους προσκεκλημένους της μια ξεχωριστή νότα με θέμα τον ελληνικό κινηματογράφο. Ο ελληνικός κινηματογράφος είναι συνώνυμο της διαχρονικότητας, της αυθεντικότητας, της αξίας και της ποιότητας, αξίες που προσφέρει η εταιρεία σε όλους τους πελάτες της. Αξίες που η Altius Insurance θέλει να συνεχίσει να προσφέρει στις επόμενες γενιές με τον ίδιο ζήλο αναδεικνύοντας τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα.

Στην τελετή βραβεύσεων παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Altius Insurance κ. Δ. Παλαιολόγος, ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής κ. Ε. Αναστασιάδης, το Διοικητικό Συμβούλιο της Altius Insurance, Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι και Διοικητικό Προσωπικό.

Μεταξύ άλλων η εταιρεία παρέδωσε τις επιταγές του σχεδίου διανομής κερδών στους επιτυχόντες Συμβούλους από τα κέρδη της Altius Insurance για το έτος 2016 και εξήγγειλε το νέο σχέδιο διανομής κερδών προς το δίκτυο Πωλήσεων της.

Στην εκδήλωση ήταν παρών και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της “National Μεσιτική Ναυτασφαλίσεων Α.Ε” και της  “Fortius Μεσιτική Ναυτασφαλιστικών κινδύνων Α.Ε”, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο Ναυτασφαλίσεων ποντοπόρου Ναυτιλίας (Blue water) και των οποίων το 35% του μετοχικού κεφαλαίου τους εξαγοράστηκε από την  Altius Insurance με σκοπό την ανάπτυξη των εργασιών της στις ναυτασφαλίσεις

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μια αναδρομή σε στιγμές της εταιρείας από το παρελθόν και  καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τον ελληνικό κινηματογράφο.

Φωτογραφίες:

  1. Ο Πρόεδρος της Altius Insurance κ. Δ. Παλαιολόγος

2.ΟΕκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της Altius Insurance κ. Ε. Αναστασιάδης

3,4,5. Στιγμιότυπα από την εκδήλωση

 

 

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK