MC MEDIA NETWORK

Friday, 29 March
Advertisement

CALZEDONIA #GIRLGANG

Advertisement

Γνωρίστε την «συμμορία» μοντέλων που πρωταγωνιστούν στην νέα καμπάνια της  CALZEDONIA

- Advertisement -

Οι κοραλένιες παραλίες των νησιών Τurks and Caicos, με τα φοινικόδεντρα και τα κρυστάλλινα νερά του ωκεανού, αποτελούν το background για την καμπάνια #GirlGang της CALZEDONIA για την συλλογή Beachwear 2017.

Στη διαφημιστική καμπάνια πρωταγωνιστούν όχι ένα μοντέλο αλλά ένα “gang” τεσσάρων μοντέλων. Δηλαδή μια συμμορία από ζωηρές νεαρές γυναίκες που συνεννοούνται μεταξύ τους με τα μάτια, που θέλουν να διασκεδάσουν και να μοιραστούν εμπειρίες, ενωμένες με ένα στενό δεσμό: την αληθινή φιλία.

Πίσω από τον φακό ο διεθνής φωτογράφος Ben Watts.

Η Συντροφικότητα (Togetherness) είναι το σύνθημα για την CALZEDONIA αυτό το καλοκαίρι.

Στο κάθε #girlgang η εκπληκτική χημεία μεταξύ γυναικών επιβεβαιώνει ότι δεν παίρνουν τον εαυτό τους τόσο σοβαρά, γιατί ειδικά το καλοκαίρι είναι για αναψυχή και διασκέδαση με μία παρέα από αχώριστες φίλες.

Τα πρόσωπα της Καμπάνιας

Antonia (Toni) Garrn
Γεννημένη το 92, supermodel από τη Γερμανία, έχει συνεργαστεί σε πολλές προηγούμενες καμπάνιες.

Η Toni Garrn έχει εμφανιστεί στην Vogue (γαλλική, ιταλική, γερμανική), το Elle (αμερικάνικο και ιταλικό) επίσης στο αμερικάνικο Glamour.

Ophélie Guillermand
22 ετών, μοντέλο από τη Γαλλία. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της ως μοντέλο, έχει συνεργαστεί με μεγάλα fashion labels κι έχει εμφανιστεί στο εξώφυλλο της ιταλικής VOGUE.

Blanca Padilla
22 ετών, μοντέλο με καταγωγή από την Ισπανία. Ανακαλύφθηκε τυχαία στο μετρό της Μαδρίτης, στη γενέτειρά της κι έχει εμφανιστεί στο εξώφυλλο της ισπανικής Vogue και γνωστών ισπανικών περιοδικών.

Georgia Fowler
Γεννημένη το 1992 στη Νέα Ζηλανδία, ξεκίνησε την καριέρα της μόλις 12 ετών όταν ανακαλύφθηκε από το πρακτορείο ΙΜG Models – το ίδιο πρακτορείο στο οποίο ανήκουν οι Νaomi Campbell, Gisele Bundchen και πολλά άλλα μοντέλα υψηλού προφίλ. Έχει εμφανιστεί σε πολλά περιοδικά όπως το Ηarper’s Bazaar Australia και το Vogue Girl Korea.

Advertisement

Top Stories

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Advertisement
Advertisement

MC MEDIA NETWORK