Σοκαριστικές αποκαλύψεις από την Σόφη Πασχάλη για τις κλοπές στο Survivor!

Η Σόφη Πασχάλη που στην αποχώρησή της από το παιχνίδι αντοχής του Σκάι είχε μιλήσει για ψέμα, για ψάρια και για συμπεριφορές άδικες βρέθηκε στην επομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Πανόραμα και επιτέλους μίλησε ανοιχτά.

Μετά τις αποκαλύψεις που έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης στο χθεσινό επεισόδιο για κλοπή φαγητού η δασκάλα γιόγκα που βρίσκεται πλέον μακριά από τον Άγιο Δομίνικο μας δίνει επιτέλους όλες τις απαντήσεις και σιγά σιγά τα κομμάτια ενώνονται…

«Δεν παίζαμε τίμια. Κάποια στιγμή όλοι οι άνθρωποι όταν βλέπουν κάτι άδικο και δεν μπορούν να μιλήσουν γιατί δεν υπήρχε καταγεγραμμένο το συμβάν αυτό στις κάμερες, πώς να μιλήσουν; Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε εμείς αρχικά είναι να το συγχωρήσουμε και να το αφήσουμε στην άκρη.» και συνεχίζει…«Αρχικά όταν είχαμε μπει στο παιχνίδι αυτό μας είχε δηλώσει ο Χρανιώτης ότι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που μ’αρέσει να είμαι εκτός ορίων. Ένα βράδυ χάσαμε τον Γιώργο και εμφανίστηκε ξαφνικά και έφερε απ’έξω χωρίς να ξέρουμε πως το βρήκε φαγητό. Έγινε δύο φορές. την πρώτη φορά δεν θυμάμαι τι ήταν την δεύτερη ήταν ψωμί. Κάνει μια κίνηση που την μοιράστηκε με κάποια αγόρια και αυτό…»

Youweekly.gr